Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Latvijas U18 hokeja izlase piedalīsies turnīrā Baltkrievijā

Jānis Celmiņš

Latvijas U18 hokeja izlase piedalīsies turnīrā Baltkrievijā
Vjačeslavs Nazarovs un Latvijas U18 hokeja izlase
Foto: Mārtiņš Aiše

Latvijas U18 hokeja izlase no 7. līdz 9. februārim piedalīsies starptautiskajā turnīrā Baltkrievijā „Lida Cup”. Latvijas jaunieši sacentīsies ar mājiniekiem baltkrieviem, kā arī ar Dānijas un Norvēģijas vienaudžiem.

Lielākā daļa izlases spēlētāju uz Baltkrieviju dosies pa taisno no Kļinas, kur 5. februārī HK „Juniors” vienībai ir paredzēta spēle pret vietējo MHL „B” grupas komandu.

7. februārī Vjačeslava Nazarova vadītā komanda aizvadīs pirmo spēli turnīrā pret Norvēģijas komandu. Dienu vēlāk sacentīsies ar mājiniekiem baltkrieviem. Turnīra pēdējo spēli mūsu juniori aizvadīs 9. februārī pret Dānijas vienaudžiem. Latvijas U18 izlasi šajā turnīrā vadīs izlases galvenais treneris Vjačeslavs Nazarovs un treneris Andrejs Ignatovičs.

Vjačeslavs Nazarovs ir nosaucis tos 26 spēlētājus, kuri kandidēs uz dalību turnīrā „Lida Cup”. Tajā pašā laikā uzsverot, ka zemāk minētajam sarakstam var pievienoties vēl kāds uzvārds.

Gatavojoties pasaules čempionātam augstākajā divīzijā, kas no 18. līdz 28. aprīlim norisināsies Krievijas pilsētā Sočos mūsu jaunieši 16. aprīlī aizvadīs vienu pārbaudes spēli ar Šveices U18 izlasi. Pasaules čempionātā mūsu komanda spēlēs vienā apakšgrupā ar ASV, Somijas, Krievijas un Čehijas vienaudžiem.

Latvijas U18 kandidātu saraksts turnīram Baltkrievijā:

Vārtsargi: Maksims Rešetņikovs (HK Juniors), Reinis Petkus (Liepājas Metalurgs2);
Aizsargi: Toms Bernhards, Ralfs Karelis, Kristofers Bindulis, Ģirts Zemītis, Arvis Purviņš (visi HK Juniors), Jānis Jaks (HK Rīga) , Roberts Mamčics, Ralfs Grīnbergs (abi Liepājas Metalurgs2);
Uzbrucēji: Oskars Batņa, Rūdolfs Pētersons, Ruslans Ignatovičs, Jurijs Moiseičenko, Maksims Osipovs, Ņikita Zgirskis, Artūrs Logunovs (visi HK Juniors), Rihards Bukarts, Rūdolfs Maslovskis, Georgijs Golovkovs, Bruno Birzītis(HK Rīga), Edgars Homjakovs, Olafs Aploks, Romāns Nekļudovs (visi Liepājas Metalurgs2), Aleksejs Dokutovičs (EHC Linz, Austrija), Roberts Šmits (Selects Hockey Academy, ASV ).

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

     [+] [-]

, 2013-01-28 12:12, pirms 11 gadiem
kpc. tikai 6 spēlētāji no LM?

  -3 [+] [-]

, 2013-01-28 12:17, pirms 11 gadiem
R. Bukartam apm*zt shito liiimeni...

  -2 [+] [-]

, 2013-01-28 12:32, pirms 11 gadiem
Džerijs5 rakstīja: kpc. tikai 6 spēlētāji no LM?
Liepājā ir laba hokeja skola, bet ne izcila, uz Rīgas fona, proporcionāli viņu pārstāvniecība vienmēr ir stipri lielāka.

     [+] [-]

, 2013-01-28 12:56, pirms 11 gadiem
Džerijs5 rakstīja: kpc. tikai 6 spēlētāji no LM?
Arī nobrīnījos, bet viņiem jau vairāk Lm-2 95. gadu arī nav.
Клубы: Лиепаяс Металургс

  +1 [+] [-]

, 2013-01-28 13:09, pirms 11 gadiem
Džerijs5 rakstīja: kpc. tikai 6 spēlētāji no LM?
Maslovskis un Golovkovs kuri pārstāv HKR ir LM2 audzēkņi. Sastāvā nav iekļauts bijušais LM audzēknis Ēriks Golubevs, kurš no visiem šīs paaudzes spēlētājiem spēlē visaugstākajā līmenī - Ukrainas pro čempionātā. Tā pat sastāvā noteikti varētu tikt pārbaudīts arī Minajevs, kas spēlē Red Bull u18 komandā, kas sastāva ziņā noteikti ir spēcīgāka komanda par piemēram to pašu HK Juniors.
Uz čempionātu noteikti ieradīsies arī Egle
Tā kā principā uz u18 čempionātu noteikti kandidē kādi 10 - 11 LM hokeja skolas audzēkņi.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-28 13:09, pirms 11 gadiem
lai gan Nazarovs ir Juniora treneris, tomēr jātzīst, ka Juniori kurus veido 95 pamata gads. LHČ ir līderu grupā, tāpēc pelnīti arī no šī kluba ir vairāk spēlētāju. esmu redzējis klātienē visus spēlētājus, vislabākie no ši sastāva varētu būt- golovkovs, bukarts, mamčics, batņa, pētersons, ignatovičš, homjakovs, zgirskis, maslovskis, moiseičenko, zemītis, un jaks. vājākā vieta abi vārtsargi!

     [+] [-]

, 2013-01-28 13:10, pirms 11 gadiem
es šeit domāju HK Juniors*

  +2 [+] [-]

, 2013-01-28 13:21, pirms 11 gadiem
Agris 77 rakstīja: Liepājā ir laba hokeja skola, bet ne izcila, uz Rīgas fona, proporcionāli viņu pārstāvniecība vienmēr ir stipri lielāka.
HK juniors lielā pārstāvniecība izlasē ir saprotama, jo u18 izlasi vada HK Juniors treneris Nazarovs. viņš izlasē protams ņems visus savējos un tad skatās ko paņemt no malas. Kā jau tas Latvijas hokejā ir pierasts.
Skaidrs, ka uz čempionātu nebrauks tik daudz HK Juniors spēlētāju, jo gana daudz labu šī vecuma puišu spēlē ārpus Latvijas robežām. Podziņš, Vasiļonoks, Minajevs, Golubevs, Egle, Locāns, Bušs, Birovs, Punculis, Zujevs, Zembergs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-28 13:54, pirms 11 gadiem
artinho rakstīja: R. Bukartam apm*zt shito liiimeni...
ka tik nesanāk otrādi, ka viņš neapm......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-28 14:32, pirms 11 gadiem
Volx rakstīja: Podziņš jau nekad nemaz nav spēlējis iekš LV robežām
jautājums jau nav par to, kur spēlējis, bet gan par "hokeja pilsonību". Ja Podziņu ģimene laikus (jau gauds iepriekš) ir nokārtojuši šamajam pie Kiras Latvijas transfēra karti, tad jau viņam ar to pietiks, lai drīsktētu spēlēt LV izlasē (protams, ja ir LV pase).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-28 14:46, pirms 11 gadiem
Volx rakstīja: Kāpēc Kiram viņam jādod transfēra karte, ja viņš šeit nekad nav spēlējis!!!! Lai spēlētu Zviedrijā viņš tak nebrauca prasīt transfera karti Kiram, vai varbūt kaut ko es nesaprotu?
ja, jau spēlēja U18 pārbaudes spēlēs, tad, visticamāk, ka prasīja gan Kiram transfēra karti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-28 15:11, pirms 11 gadiem
Volx rakstīja: Lai spēlētu parbaudes spēlēs nav vajadzīga transfēra karte. Transfēra karte vajadzīga lai spēlētu ārvalstu klubā. tas ir vietējā HF apstiprina spēlētāja pāreju, un lai parietu patstāvīga citas valsts HF saimniecība ir vajadzīga "ilglaicīga" transf. karte , nevis uz vienu sezonu, kā tas ir parasti.
Podzins vienīgais varetu būt noformējis Zviedrijas hokeja pilsonību izņemot ilglaicīgo tra. karti.
diez vai Podziņu ņēma uz pārbaudi U18, ja viņam nav LV transfēra karte... Kāds no tā būtu bijis labums LHF?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-01-28 15:41, pirms 11 gadiem
Linus Rosdahl(97) tevs ir zviedrs, un vinam ir NOR/SWE pilsoniba, nedomaju ka Latvijas izlase dabus so cali, vel jo vairak vins pagajusa gada nogale bija uzaicinats uz Zviedrijas U16 izlases nometni, kamer LHF darboni klape ar ausim.

     [+] [-]

, 2013-01-28 16:05, pirms 11 gadiem
Volx rakstīja: Tev tak paskaidro, ka viņš nemaz nevar teoretiski to karti dabūt. Viņs te nevienu dienu nav dzīvojis un nav vispar nekādas iespējas pāriet. Tur vajag iziņas no skloas, iziņa par deklarēto dzīvesvietu utt.

...
Tu tiešām domā, ka LHF nodarbojas ar labdarību Podziņu famīlijas virzienā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-28 16:07, pirms 11 gadiem
slotet rakstīja: Linus Rosdahl(97) tevs ir zviedrs, un vinam ir NOR/SWE pilsoniba, nedomaju ka Latvijas izlase dabus so cali, vel jo vairak vins pagajusa gada nogale bija uzaicinats uz Zviedrijas U16 izlases nometni, kamer LHF darboni klape ar ausim.
par kādu klapēšanu ar ausīm Tu runā?? Ne viņu LHF var dabūt, ne diezvai čalis to vēlas... ne arī mums vajag kādu naturalizēt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-28 16:09, pirms 11 gadiem
Volx rakstīja: Pag, tad viņam tēvs ir zviedrs un māte NOR? Biju dzirdējis par lietuvieti un tāpec viņi šeit mitinās. Iespējas šim čalim ir jebkurā laikā, jo viņs pat mācas latviešu skolā. Noformet to karti nav nekāda problēmas , ja vien vecāki izrāda interesi. Šis tomēr reāli spēlē mūsu klubos un nav fantoms kā Podzins
Tu aizmirsi tādu "sīkumu" kā Latvijas pilsoņa pasi...

     [+] [-]

, 2013-01-28 16:10, pirms 11 gadiem
Volx rakstīja: Kāda labdarība - ākstīšanās Tur draud soda sankcijas gan pašam Pogam, gan LHF. Protams , ja kāds ziņo par šādu gadījumu IIHF disciplinārai komisijai. Ja tas būtu pieaugušais , tad spēlētājam liegums pāris gadus piedalīties IIHF sacensībās un LHF 5000 šveices franki.
bet, ja viņam ir LHF izdota transfēru karte? (es domāju, ka viņam tāda ir)

     [+] [-]

, 2013-01-28 16:19, pirms 11 gadiem
Linusam tevs ir zviedrs mate norvegiete. Domaju ja vinam bus iespeja aizkerties Zviedrijas izlase, vins so iespeju garam nelaidis. LHF jau diez vai par vinu interesejas (ar domu par izlasi).Mums nav ne U16 ne U17, ta ka vinu lidz LV U18 var nomakskeret ne tikai Zviedri, bet ari Norvegi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja