Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Jašins: "Tagad esmu sieviešu izlases ģenerālmenedžeris"

Jašins: "Tagad esmu sieviešu izlases ģenerālmenedžeris"
Aleksejs Jašins
Foto: sovsport.ru

Hokeja zvaigzne Aleksejs Jašins apstiprina, ka beidzis hokejista karjeru un neplāno atgriezties kā spēlētājs. Tagad viņš ir ģenerālmenedžeris Krievijas sieviešu hokeja izlasē, kas izcīnījusi trešo vietu pasaules čempionātā.

"Esmu beidzis savu profesionālo karjeru galīgi," apliecina 39 gadus vecais Jašins. "Nesen slidoju kopā ar Krievijas sieviešu izlases meitenēm pirms pasaules čempionāta - tas bija lieliski."

Labās attiecības ar savu bijušo NHL klubu Ņujorkas "Islanders" nebūs par pamatu, lai atkal spēlētu šajā klubā. "Attiecības patiešām labas. Bet vai tad tas ir iemesls, lai spēlētu pie viņiem? Labas attiecības kā motivācija, lai kaut kur spēlētu? Nedomāju, ka tā ir profesionāla pieeja. Esmu nolēmis beigt spēlētāja karjeru. Un tagad man ir cita nodarbošanās", norāda Jašins. Tagad esmu Krievijas sieviešu izlases ģenerālmenedžeris. Pēc spēlētāja karjeras beigšanas saskatīju šādu iespēju palīdzēt mūsu hokejam. Turklāt nākamās olimpiskās spēles notiks Sočos, un tur būs iespēja cīnīties par medaļām."

Parādījušās baumas, ka nākotnē sieviešu hokejs varētu tikt izslēgts no olimpisko spēļu programmas. "Jā, ir runas par sieviešu hokeja nākotni. Šobrīd varu pateikt, ka sieviešu hokejs būs Soču olimpiādē. Kas notiks pēc tam? Lēmumu pieņems Starptautiskā olimpiskā federācija. Bet man, ka cilvēkam, kas ir ciešā kontaktā ar sieviešu hokeju, tas patīk. Pasaules čempionātā Otavā visas spēles bija ļoti interesantas, un es šo turnīru patiešām izbaudīju."

Izmantotie resursi:
sports.yahoo.com/blogs/nhl-puck-daddy


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-04-15 17:10, pirms 11 gadiem
ja neshaubos, veel divus gadus islanders vinjam maksaas 2.2 miljonus $ par to nelaimiigo liigumu
, 2013-04-15 17:43, pirms 11 gadiem
tāda personība lien pie skuķenēm?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Latvijas hokeja izlase. Foto: IIHF
5

Saeimas spīkere uzdevusi noskaidrot par kļūdu saistībā ar Latvijas izlases atgriešanos

Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa lūgusi noskaidrot par komunikācijas kļūdu saistībā ar Latvijas hokeja izlases atgriešanās un sagaidīšanas organizēšanu. Par to šovakar tika vēstīts LTV 1 raidījumā "Šodienas jautājums".
Latvijas valstsvienības hokejisti. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
14

Pēdējās spēles laikā viesnīcā apzagti Latvijas valstsvienības hokejisti

LETA. Pasaules hokeja meistarsacīkšu laikā Ostravā ir apzagti Latvijas hokejistu viesnīcas numuriņi, vēsta ziņu portāls "TV3.lv".
Foto: IIHF
19

Latvijas hokeja izlase Rīgā ielidos šovakar, sagaidīšanas pasākuma rīt tomēr nebūs

Latvijas hokeja izlase vakar ar devīto vietu noslēdza savu dalību 2024. gada pasaules čempionātā un Rīgā atgriezīsies šovakar, atklājusi Latvijas Hokeja federācija.