Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Hokeja izlase februārī aizvadīs turnīru Norvēģijā

Jānis Pārums

Latvijas Hokeja federācija (LHF) ir izveidojusi visu hokeja izlašu spēļu kalendāru jaunajā 2011./2012. gada sezonā. Latvijas nacionālajai valstsvienībai tuvākais pārbaudes turnīrs paredzēts vien 2012. gada februārī - "Euro Ice Hockey Challenge" Norvēģijā.

Latvijas valstsvienība

Latvijas „lielajai” izlasei pirmais starts jaunajā 2011./2012. gada sezonā ir paredzēts IIHF starptautiskajā pārtraukumā no 6. līdz 12. februārim, kad tā piedalīsies Euro Ice Hockey Challenge turnīrā Norvēģijā. Bez mājiniekiem norvēģiem, mūsu izlases pretinieki būs Dānijas un Francijas komandas.

Gatavojoties pasaules čempionātam, Latvijas valstsvienība pavasarī aizvadīs vairākas pārbaudes spēles. 5. un 6. aprīlī Euro Hockey Challenge spēļu ietvaros mūsu komanda Rīgā uzņems spēcīgo Čehijas izlasi. 13. un 14. aprīlī izbraukumā sacentīsies ar Dānijas valstsvienību, 19. un 20. aprīlī Latvijas izlase Rīgā uzņems Krievijas komandu.

Pēdējās pārbaudes spēles pirms gaidāmā pasaules čempionāta tiks aizvadītas Rīgā 30. aprīlī un 1. maijā, Latvijas valstsvienība sacentīsies ar Francijas izlasi. Šīs pēdējās pārbaudes spēles gan nebūs Euro Hockey Challenge spēļu ietvaros, toties tā būs lieliska iespēja savu skatītāju priekšā aizvadīt labas spēles jau galīgajā sastāvā. Pasaules čempionātā Latvijas valstsvienība savas grupas spēles aizvadīs Stokholmā, kur sacentīsies ar Krievijas, Vācijas, Itālijas, Čehijas, Norvēģijas, Dānijas un Zviedrijas izlasēm.

Latvijas U-20 izlase

No 22. līdz 25. augustam „Volvo Sporta Centrs” ledus hallē norisināsies ikgadējais 7. Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs. Turnīrā piedalīsies Latvijas, Baltkrievijas, Norvēģijas U-20 komandas, kā arī Krievijas U-18 izlase. Ar šo turnīru mūsu juniori sāks gatavoties jaunajai sezonai un pasaules čempionātam.

Šobrīd ir zināms, ka pirms junioru pasaules čempionāta no 8. līdz 12. novembrim Baltkrievijā notiks 4 valstu turnīrs ar Latvijas, Baltkrievijas, Dānijas un Austrijas U-20 izlašu līdzdalību.

Pēdējās pārbaudes spēles pirms gaidāmā pasaules čempionāta augstākajā divīzijā mūsu juniori aizvadīs Kanādā, kur 20. decembrī sacentīsies ar Čehijas komandu un 22. decembrī ar Dānijas vienaudžiem. Pasaules čempionātā Latvijas junioru izlases pretinieki būs Krievijas, Zviedrijas, Slovākijas un Šveices komandas.

Latvijas U-18 izlase

Gatavojoties pasaules čempionātam, Latvijas jauniešu izlase 16. un 17. decembrī izbraukumā aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Norvēģijas vienaudžiem. Bez tam, Latvijas U-18 izlase, IIHF starptautiskajā pārtraukumā no 6. līdz 12. februārim, Dānijā piedalīsies 4 valstu turnīrā. Mūsu komandas pretinieki būs mājinieki dāņi, kā arī Baltkrievijas un Norvēģijas jauniešu izlases.

U-18 pasaules čempionāts augstākajā divīzijā notiks Čehijā, kur mūsu komandas pretinieki būs Zviedrijas, Krievijas, Vācijas un Šveices komandas.

Sieviešu izlase

Latvijas sieviešu izlases galvenais sezonas starts ir paredzēts marta beigās Ventspilī, kur norisināsies pasaules čempionāts 1. divīzijā. Mūsu dāmu izlase savu skatītāju priekšā mērosies spēkiem ar Japānu, Kazahstānu, Norvēģiju, Austriju un Čehiju
.
Informāciju sagatavoja:
Māris Gorbunovs, LHF preses sekretārs

  +8 [+] [-]

, 2011-08-01 13:06, pirms 13 gadiem
A kas tad vadīs to Latvijas izlasi ???

Pats Lipmans varbut??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: jenotpauris

  -2 [+] [-]

, 2011-08-01 14:00, pirms 13 gadiem
WILDE rakstīja: Kāpēc tad ir vajadzīgs atbrīvotais treneris, ja izlasei pirmās spēles pēc maija ir februārī?!
Iespējams, ka tas nozīmē tikai vienu - Lipmans ir sarunājis kādu, kurš tomēr nebūs atbrīvotais treneris.

  -3 [+] [-]

, 2011-08-01 14:35, pirms 13 gadiem
kautkaada laza sanaak - pirmais jau tas ka nau zinaams kas tad iisti vadiis to izlasi( nu moz Kira pats) un kapeec tik veelu kaukaadas aktivitaates ja jau buus bezklubu treneris( jeb Kira kaarteejo reizi akal sapuuta piiliites)
Nost ar kiru un pofig kursh ienjem vinja amatu kaut pats Zatlers

  -2 [+] [-]

, 2011-08-01 14:51, pirms 13 gadiem
zzk rakstīja: Iespējams, ka tas nozīmē tikai vienu - Lipmans ir sarunājis kādu, kurš tomēr nebūs atbrīvotais treneris.
nesapratu Tavu domu gājienu... Kira stāsta, ka izlasei būs galvenais, kurš nav aizņemt darbā ar klubu, savukārt, Tu kā argumentu mini: Iespējams, ka tas nozīmē tikai vienu - Lipmans ir sarunājis kādu, kurš tomēr nebūs atbrīvotais treneris....

  -1 [+] [-]

, 2011-08-01 14:58, pirms 13 gadiem
zzk rakstīja: Iespējams, ka tas nozīmē tikai vienu - Lipmans ir sarunājis kādu, kurš tomēr nebūs atbrīvotais treneris.
Novembra pauzē jau reti tika spēlēts, bet decembris - U20 mēnesis

  -2 [+] [-]

, 2011-08-01 15:01, pirms 13 gadiem
huy rakstīja: Novembra pauzē jau reti tika spēlēts, bet decembris - U20 mēnesis
ja jau ir brīvs treneris, tad jau tā kā vajadzēja izmantot visas IIHF pauzes pēc pilnas programmas - galu galā, par ko tad trenerim maksās?

     [+] [-]

, 2011-08-01 15:02, pirms 13 gadiem
Abrags rakstīja: nesapratu Tavu domu gājienu... Kira stāsta, ka izlasei būs galvenais, kurš nav aizņemt darbā ar klubu, savukārt, Tu kā argumentu mini: Iespējams, ka tas nozīmē tikai vienu - Lipmans ir sarunājis kādu, kurš tomēr nebūs atbrīvotais treneris....
Ko tik Kirovs nav stāstījis savulaik

Pagaidīsim, kad treneris tiks oficiāli nosaukts, tad arī varēs spriest.

P.S.
Es nekādus argumentus neminu, pirmais vārds bija "Iespējams"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-08-01 15:06, pirms 13 gadiem
Abrags rakstīja: ja jau ir brīvs treneris, tad jau tā kā vajadzēja izmantot visas IIHF pauzes pēc pilnas programmas - galu galā, par ko tad trenerim maksās?
Par divu izlašu trenēšanu. Tu jau strikti te pieturies ko Kirovs teicis, tad šis teica ka abām izlasēm būs viens treneris.

  -2 [+] [-]

, 2011-08-01 15:06, pirms 13 gadiem
a-burts rakstīja: izlasei butu vajadzigs tas,kuram galvenie izlases kandidati ir pastaviga redzesloka,un velams ari kopeja darba procesa.tads ir vienigi PEKA.nesaprotu KIRAS un DR vadibas spitibu saja jautajuma ta4u nedz DR nedz LHF neko no sada varianta NEZAUDE,tikai iegust.kada jega izskiest naudu kaut kadam jenkim,ja ar pamatspeletajiem ta vai ta gada garuma bus PEKA? 90% no aizsardzibas un 70%no uzbrukuma ir Rautokalio riciba
muļķības - tieši to (ņemt kā izlases galveno jebkuru no RD sistēmas) pilnīgi noteikti nedrīkst!
starp citu, kas no tā sanāk - baltkrievi jau izbaudīja ar Henlonu.

P.S. kurš ir teicis, ka Savickis vispār piekristu tādam variantam? Maskavas Dinamo, redz, nepiekrita.

  -1 [+] [-]

, 2011-08-01 15:11, pirms 13 gadiem
huy rakstīja: Par divu izlašu trenēšanu. Tu jau strikti te pieturies ko Kirovs teicis, tad šis teica ka abām izlasēm būs viens treneris.
nu, bet kur problēma? tāpat novembrī U20 izlase kopā nesanāks.

par decembri gan varētu vēl diskutēt, taču arī tas nav neiespējami - U20 PČ ar decembra izlašu pauzi jau tomēr nepārklājas; ja gribētu, to arī varētu nomenedžēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-08-01 15:28, pirms 13 gadiem
a-burts rakstīja: ja speles stils DR un izlasei krasi atskirsies,pasaules 4empi var sudi sanakt cik noprotu,Peka ir noskaniots veidot ta saucamo ATKLATO HOKEJU,ko visa visuma tikai atbalstu !!! ta4u ja Kira sadabus kaut kadu lempi,kurs visas speles gribes izvilkt 1:1 vai 2:2 lidz pagarinajumiem un bullisiem,un DR viri,it seviski musu jaunie.nespes parslegties no Pekas ritma,var sanakt PUTRA daudz nevajadzigu kliudu,noraidijumu,visvairak del NESPEJAS koncentreties spelei.Henlona piemers ir NEVIETA,baltkrieviem bija kur nu lielaka starpiba starp viniu DINAMO un izlasi,neka tas ir mums Savickim no ta ja nebus nekada labuma,tad ari zaudejumu nekadu.tiesi otradi,kluba prestizs tikai augs,un kas zin,varbut kads jaunais STARS uzspid pasaules 4empi,uz kura pardosanu vares nopelnit
arguments par Peku Tev ir nevietā - pirmkārt, Tu neesi redzējis (visticamāk) nevienu Pekas vadītas komandas spēli; otrkārt - priekš tam jau izlasei būs 11 pārbaudes spēles 2012.g. vēl pirms PČ. Bez tam, ja jau spēlētājs nespēj adaptēties konkrētajai situācijai laukumā, tad viņš nav Elites izlases līmeņa spēlētājs.

P.S. Henlona piemērs ir tīri vietā - Minskas Dinamo šo atlaida, savukārt, Henlons uzmeta lūpu un pameta arī BLR izlasi. Izmantojot Tavus argumentus: Kas notiks, ja RD atlaidīs Peku, piemēram, decembrī un Pekas vietā nāks kāds "Vorobjova stila" treneris?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-08-01 18:27, pirms 13 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: Znaroks bija labāk treņers dēļ Latvijas... bez Znaroks latieši pārspēlēs i Vengrijai!!!!
Krievs? Var just.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-01 19:31, pirms 13 gadiem
Interesanti... Chehijai ir izlase, Daanijai ir valstsvieniiba, bet Krievijai komanda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-02 11:37, pirms 13 gadiem
ralfino rakstīja: Mani gan vairāk interesē tās pārbaudes spēles ar Čēhiju un Krieviju, nevis virsraktā minētais turnīrs...
ja runā par Čehiju - kas tur īpašs - atceries šī gada spēles pret Zviedriju un Somiju. Tāpat pretī nebūs kaujas sastāvs... ar krieviem jau būs interesantāk - taču arī diez vai vairāk par 1/2 no īstā sastāva nāks pretī.

     [+] [-]

, 2011-08-03 17:04, pirms 13 gadiem
nice