Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Ja pagājušajā mačā spēlējām slikti, tad šoreiz spēlējām ļoti slikti"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ābols: "Ja pagājušajā mačā spēlējām slikti, tad šoreiz spēlējām ļoti slikti"
Artis Ābols. Foto: HK Mogo/LSPA

"Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas otrajā spēlē "Mogo"/LSPA ceturtdienas vakarā ar 3:1 savā laukumā pieveica "Zemgali"/LLU. Jelgavnieku galvenais treneris Artis Ābols bija kritisks par savas komandas sniegumu.

"Ja mēs pagājušajā mačā spēlējām slikti, tad šoreiz mēs spēlējām ļoti slikti. Viņi viennozīmīgi bija labāki un uzvarēja pelnīti. Spēle nevienādos sastāvos… Par mūsu mazākumu raudāt gribas," teica Artis Ābols. Laukuma saimnieki gan pirmos, gan otros vārtus iemeta vairākumā, bet punktu pielika ar metienu tukšos vārtos.

"Viņi ģērbtuvēs zina, kāpēc mazākums ir vājš un kāpēc mēs nospēlējām tik slikti. Zina, bet vairāk palīdzēt nevaru. Tikai viņi paši. Protams, man ir jāpalīdz, un es to mēģinu darīt – glaudot vai bļaujot. Bet vēlreiz varu pateikt, ka "Mogo" uzvarēja pelnīti. Tur nav jautājumu," pēc zaudējuma pauda Ābols.

"Kā teicu pirms sērijas, svarīgākais būs tas, kura komanda uzvarēs pēdējā spēlē," norādīja Ģirts Ankipāns, "Mogo"/LSPA galvenais treneris. "Līdzīgs mačs tam, ko aizvadījām pirms divām dienām. Kaut kādās detaļās nospēlējām labāk, lai gan neteiktu, ka pagājušajā mačā slikti spēlētu – vienkārši ielaidām neveiksmīgus vārtus, it sevišķi pagarinājumā. Šoreiz sanāca jaudīgāks sākums."

"Regulārā sezona mums bija samērā viegla, un vairākumam bija ļoti augsts procents. Vienubrīd redzēju tabulu, kurā bija salikti visi Eiropas komandu vairākumi, un pirmajā vietā bija tieši "Mogo". Protams, ka šodien vairākums izšķīra, bet arī pieci pret pieci spēlējām labi, mazākums izturēja. Protams, priecājos, ja vairākums met iekšā – tas padara lietu vieglāku," sacīja Ankipāns.

"Ir cīņa par katru centimetru, par katru milimetru. Tas ir pats svarīgākais. Mēs pārstāvam Latvijas čempionātu, viņi pārstāv Mestis prestižu. Ir, par ko pacīnīties, ir motivācija gan vienā, gan otrā pusē."

Latvijas čempionāta fināls turpināsies sestdien, 1. aprīlī, pulksten 15:00 ar spēli Jelgavas ledus hallē.

Izmantotie resursi:
https://www.optibethokejaliga.com/j...

     [+] [-]

, 2023-03-31 13:51, pirms gada
Jaunie puikas izskatās noguruši no garās sezonas, fiziski izskatās ļoti švaki.

     [+] [-]

, 2023-03-31 19:01, pirms gada
Zemgale spēlē augstākā līmenī un arī puikas kopumā ir talantīgāki, bet pret večiem spēlēt ir vienmēr grūti. Sērija būs līdzīga. Par skaistu hokeju!

     [+] [-]

, 2023-03-31 19:10, pirms gada
Ābol, atklāšu noslēpumu, nākamajā spēlē jūs spēlēsiet ļoti ļoti slikti