Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Vai "Zemgale"/LLU spers otro soli Latvijas fināla virzienā?

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vai "Zemgale"/LLU spers otro soli Latvijas fināla virzienā?
Ričards Bernhards. Foto: Zemgale/LLU

"Optibet" hokeja līgā (OHL) turpinās pusfināli. Šovakar pulksten 19:30 "Zemgale"/LLU sērijas otrajā spēlē savā laukumā uzņems Rīgas "Dinamo". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.

• Pirmdienas vakarā "Zemgale"/LLU savā laukumā sagrāva sāncenšus ar 7:0 un sērijā panāca 1-0.

• Trīs rezultatīvas piespēles atdeva komandas kapteinis Gatis Gricinskis, trīs punktu ražu ievāca arī Pēteris Purmalis (2+1) un Haralds Slišāns (1+2).

• Ēriks Vītols jelgavnieku vārtos tika galā ar 24 metieniem un turpināja playoff sauso sēriju, kas sasniegusi 240 minūšu atzīmi.

• Tas ir jauns Latvijas čempionāta rekords. Iepriekšējais četrus gadus piederēja "Mogo"/LSPA vārtsargam Henrijam Ančam un jau tagad labots par vairāk nekā pilnas spēles tiesu.

• Vītols vārtus neielaida arī visā ceturtdaļfināla sērijā pret Elektrēnu "Energija".

• Pirmdien "Zemgale"/LLU laukumā lika labāko sastāvu, kas šosezon spēlē Somijā. Rīt un parīt paredzētas "Mestis" noslēdzošās spēles, tāpēc nāksies dalīt spēkus.

"Optibet" Hokeja līgas pusfināls

Komandas1. spēle2. spēle3. spēle4. spēleSērijā
Mogo/LSPA – Prizma3:2 P6:2.16.03.18.03.2-0
Zemgale/LLU – Dinamo Rīga7:015.03.17.03.19.03.1-0