Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

OHL: pusfinālistu duelis Liepājā, "Zemgale" otro uzvaru lūkos gūt pret "Dinaburgu"

Agris Suveizda

OHL: pusfinālistu duelis Liepājā, "Zemgale" otro uzvaru lūkos gūt pret "Dinaburgu"
Epizode no sezonas atklāšanas spēles. Foto: OHL

"Optibet" Latvijas hokeja līgā šovakar pirmo spēli sezonā aizvadīs vēl trīs komandas. Vispirms plkst. 18:30 tiksies "Liepāja" un "Mogo"/LSPA, bet stundu vēlāk Daugavpils "Dinaburga" viesosies pie Jelgavas "Zemgale"/LLU, kas sestdien uzvarēja atklāšanas spēlē. Maču tiešraides skatieties Sportacentrs.com portālā.

Sestdien sezona sākās ar pavasara finālistu "Olimp"/"Venta 2002" un "Zemgale"/LLU dueli. Čempions "Olimp"/"Venta 2002" pēc Miķeļa Rēdliha vārtiem mazākumā 18. minūtē jau bija priekšā ar 3:0, taču 20 minūtes vēlāk Edgars Dīķis jau vadībā izvirzīja viesus, kuri beigās uzvarēja ar 7:4. Uzvarētāju rindās ar trim punktiem izcēlās Kirils Tambijevs un Aleksandrs Novikovs (abiem 1+2), bet mājiniekiem trīs punktus nopelnīja Kirils Galoha (2+1).

"Zemgale"/LLU sekmīgo sākumu centīsies turpināt mājās pret Daugavpils "Dinaburgu", kas starpsezonā zaudēja rezultatīvo aizsargu Denisu Berdņiku, kurš 32 spēlēs sakrāja 29 (13+16) punktus. 21 gadu vecais Berdņiks pārcēlies uz "Liepāju". Toties komandā palicis rezultatīvākais spēlētājs un kapteinis Sergejs Pečura (8+29) un krievu uzbrucēji Sergejs Meļņikovs (11+20) un Fjodors Jarovinskis (17 spēlēs 15+7). Daugavpilieši pieteikuši kopumā četrus leģionārus – vēl arī jaunos lietuviešu aizsargus Domu Janušoni, kurš atgriezies Daugavpilī, un Pauļu Rumševiču, kurš iepriekš spēlēja Liepājā. Pie "Dinaburgas" stūres atgriezies Jurijs Agureikins.

Vakara pirmajā spēlē tiksies pagājušās sezonas pusfinālistes "Liepāja" un "Mogo"/LSPA, kuras turpina trenēt Normunds Sējējs un Ģirts Ankipāns. Bez jau pieminētajiem Berdņika un Petkus sastāvam pievienojušies arī no ārzemēm atbraukušie Normunds Vībāns (Francija), Magnuss Jākobsons (Polija) un 21 gadu vecais baltkrievu centrs Artjomss Anosovs, kurš Kontinentālajā hokeja līgā Minskas "Dinamo" rindās aizvadījis 18 spēles un izdarījis divas rezultatīvas piespēles, bet Baltkrievijas čempionātā viņam 101 spēlē 41 (18+23) punkts.

Uz Franciju devušies Artūrs Mickevičs, Ričards Birziņš un Romāns Ņekļudovs, Slovākijā karjeru turpina Kārlis Ozoliņš un Artūrs Salija, uz Austriju un Poliju pārcēlušies Raivo Freidenfelds un Egils Kalns, bet lietuvietis Marks Kaļeiņikovs spēlēs Ukrainā. "Mogo"/LSPA pastiprinājumu pulkā jāizceļ Oskara Bārtuļa un Deivida Sarkaņa atgriešanās no ārzemēm, čempiona Laura Bajaruna ierašanās un Rīgas "Dinamo" sešas spēles aizvadījušā HK "Rīga" uzbrucēja Rūdolfa Polca pievienošanās. Uz "Olimp" pārgājuši Kaspars Saulietis un Kristaps Baževičs. "Mogo"/LSPA sastāvā nav ārzemnieku.

"Prizma" rītvakar spēlēs pret čempioni "Olimp"/"Venta 2002", bet visvēlāk sezonu sāks HS "Rīga", kas sestdien viesosies Daugavpilī. Šovakar abas spēles tiešraidē varēsiet vērot Sportacentrs.com portālā, bet Sportacentrs.com TV kanālā ap plkst. 20:00 pieslēgsimies spēlei no Jelgavas.

OHL regulārās sezonas ievads

DatumsLaiksSpēleRez.
04.09.17:00Olimp/Venta 2002 – Zemgale/LLU4:7
08.09.18:30Liepāja – Mogo
19:30Zemgale/LLU – Dinaburga
09.09.19:15Olimp/Venta 2002 – Prizma/IHS

     [+] [-]

, 2021-09-08 15:54, pirms 3 gadiem
Šējējs labs."Daudzi jaunie aizgājuši prom uz HK Rīga,paliekot Liepājā būtu varējuši stabili spēlēt virslīgā."
Vai tad HK Rīga nespēlē virslīgā?

     [+] [-]

, 2021-09-08 16:29, pirms 3 gadiem
kreesls rakstīja: Šējējs labs."Daudzi jaunie aizgājuši prom uz HK Rīga,paliekot Liepājā būtu varējuši stabili spēlēt virslīgā."
Vai tad HK Rīga nespēlē virslīgā?
HS Rīga