Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kulda piespēlē "Kunlun" uzvaras vārtu guvumā

Kulda piespēlē "Kunlun" uzvaras vārtu guvumā
Artūrs Kulda
Foto: hctraktor.org

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs „Kunlun” pārspēja Jekaterinburgas „Avtomobilist” ar 2:1, bet Artūrs Kulda rezultatīvi piespēlēja izšķirošajā vārtu guvumā.

Pēc uzvaras Rīgā ar 2:1 „Kunlun” atgriezās mājās, lai aizvadītu pēdējo mājas spēli oktobrī - jau ziņojām, ka šajā mēnesī „Kunlun” nevarēs aizvadīt mājas spēles Šanhajā, jo pilsētā notiks plaši Ķīnas komunistiskās partijas pasākumi. Pirmie trīs mači notiks pretinieku laukumos, par pārējo spēļu norises vietām tiks ziņots vēlāk.

Rezultātu atklāja viesi – sestajā minūtē Aleksejs Vasilevskis panāca 0:1, bet jau pēc minūtes Džefrijs Kinreids guva pirmos mājinieku vārtus – 1:1. Spēlē iestājās klusums, un nākamos vārtus skatītāji ieraudzīja četras minūtes līdz pamatlaika beigām - Artūrs Kulda noturēja ripu zonā un piespēlēja Brendonam Ipam, kurš iemeta to vārtos – 2:1.

Kuldam tā bija pirmā spēle pēc liela pārtraukuma – pēdējo reizi aizsargs bijis laukumā 19. septembrī zaudētajā spēlē pret „Torpedo”. Šodien aizsargs uz ledus pavadīja 19:06 minūtes, kuru laikā bloķēja vienu metienu. Sezonā Kulda aizvadījis 13 spēles, punktus nav guvis, bet viņa lietderības koeficients ir negatīvs – 3.

Zīmīgi, ka septembri „Kunlun” uzsāka izbraukumā tieši pret „Avtomobilist”, svinot uzvaru ar 2:1.

Citos šodienas mačos Čeļabinskas "Traktor" ar 2:1 pieveica Astanas "Barys", Jaroslavļas "Lokomotiv" piekāpās Omskas "Avangard" ar 2:3, piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas, bet Hantimansijskas "Yugra" pātrauca zaudējumu sēriju, papildlaikā pieveicot "Sochi" ar 3:2.

KHL spēles, 30. septembris

SpēleRezultāts
Kunlun – Avtomobilist2:1
Traktor – Barys2:1
Lokomotiv – Avangard2:3
Sochi – Yugra2:3

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...