Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Dynamo" grauj ar 6:0, Bārtuļa "Donbass" piekāpjas "Ak Bars"

Rolands Eliņš

"Dynamo" grauj ar 6:0, Bārtuļa "Donbass" piekāpjas "Ak Bars"
Oskars Bārtulis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Kontinentālajā hokeja līgā pārliecinošu uzvaru izcīnījusi Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas „Dynamo”, kura ar uzvaru 6:0 pār „Spartak” nostabilizējusi savu vietu kopvērtējuma vadībā.

Spēlējot bez joprojām savainotā Mārtiņa Karsuma, Maskavas „Dynamo” pret finanšu problēmu nogurdināto „Spartak” vienību izvirzījās vadībā ar 3:0 jau pirmajā periodā. „Spartak” nomainīja vārtsargu, taču tas neatturēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa komandu panākt graujošo 6:0.

Ar šo uzvaru „Dynamo” sezonā guvusi jau 85 punktus un par diviem apsteidz tuvāko sekotāju „Ak Bars”, kura šovakar izcīnīja smagu kauju pret Oskara Bārtuļa pārstāvēto "Donbass".

Lai arī pirmie vadībā izvirzījās Kazaņas hokejisti, pirmajā trešdaļā pārsvars piederēja "Donbass" (metienu attiecība 15:6). Otrā perioda vidū "Ak Bars" guva otros un, kā izrādījās, uzvaras vārtus, jo atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās. Oskars Bārtulis laukumā 16 minūtes un 13 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

Savukārt Miķeļa Rēdliha sniegums palīdzējis „Lokomotiv” ar 3:1 pieveikt Magņitogorskas „Metallurg”. Rēdlihs izdarīja vienu metienu pa vārtiem un kopā laukumā pavadīja 12 minūtes un 16 sekundes. Latviešu uzbrucēja rēķinā arī četri spēka paņēmieni.

Pētera Skudras trenētais "Torpedo" piedzīvojis pamatīgu sakāvi Minskā, ar 0:4 atzīstot vietējā "Dinamo" pārākumu, savukārt Čeļabinskas "Traktor" iemetusi sešas ripas "Severstaļ" vienībai (6:4).

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

     [+] [-]

, 2013-12-29 17:54, pirms 11 gadiem
Znaroks speks!

  -1 [+] [-]

, 2013-12-29 17:54, pirms 11 gadiem
" Savukārt Miķeļa Rēdliha sniegums palīdzējis „Lokomotiv” ar 3:1 pieveikt Magņitogorskas „Metallurg”. Rēdlihs izdarīja vienu metienu pa vārtiem un kopā laukumā pavadīja 12 minūtes"
Nereali palidzeja

     [+] [-]

, 2013-12-29 18:02, pirms 11 gadiem
Kas ar Mārtiņu?

  +2 [+] [-]

, 2013-12-29 19:59, pirms 11 gadiem
Znaroka uzvara tikai vēlreiz parada to ka KHL ir par daudz vājo komandu. Visādi Spartak, Jugra, Āmuri, Minskas, Vitjazi, Kuzņas. Tie visi jāmet laukā un jāpiesaista dāņus un norvēġus.

  -1 [+] [-]

, 2013-12-29 22:09, pirms 11 gadiem
Es Rēdlihu cienu kā izlases spēlētāju , bet nevajag LOKO uzvarā izcelt Rēdlihu neko viņš tādu neizdarija , un vispār laiks viņam atpakaļ uz DINAMO te vismaz viņš var iemest un piespēlēt tur vispār murgs kā viņu izmanto..

     [+] [-]

, 2013-12-30 00:22, pirms 11 gadiem
ZarinsKristapsLV rakstīja: Es Rēdlihu cienu kā izlases spēlētāju , bet nevajag LOKO uzvarā izcelt Rēdlihu neko viņš tādu neizdarija , un vispār laiks viņam atpakaļ uz DINAMO te vismaz viņš var iemest un piespēlēt tur vispār murgs kā viņu izmanto..
Miķelis ir labs joprojām, bet piekrītu, ka viņu nemāk izmantot, bet dažos gadījumos citu treneru sistēmās tāds spēlētājs kā viņš vienkārši neiederas. Tāpēc arī tādi haji visapkārt, kaut gan Miķelis švakāks nebūt nav kļuvis, esmu par to pārliecināts.