Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ševčenko: "Vai Rīgas "Dinamo" labāk nebūtu izlaist sezonu?"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ševčenko: "Vai Rīgas "Dinamo" labāk nebūtu izlaist sezonu?"
Juris Savickis. Foto: dinamoriga.lv

Krievijas medija apskatnieks Aleksejs Ševčenko prāto, ka Rīgas "Dinamo" varbūt labāk izlaist nākamo sezonu Kontinentālajā hokeja līgā (KHL).

Aizvadītajā sezonā divi "Dinamo" finišēja pēdējās divās vietās. Šobrīd nekas neliecina, ka jaunajā sezonā šīs vienības varētu būt spēcīgākas. "Ja Minskas "Dinamo" desmit spēlētājiem ir kontrakts, tad Rīgas "dinamiešiem" nav neviena," norāda krievu apskatnieks. EliteProspects.com gan vēsta, ka nākamās sezonas līgums ir pieciem rīdziniekiem, tiesa, viņu uzvārdi nav tādi, kas saistītos ar būtisku lomu komandas panākumu kaldināšanā KHL. Ik pa laikam medijos parādās informācija par kāda leģionāra iespējamo pievienošanos, bet pagaidām tas arī viss.

"Tapis zināms, ka Rīgas "Dinamo" vēl nav parakstījusi līgumu ar sponsoru. Formāli viņu dalība ir zem jautājuma zīmes, taču nav zināms arī datums, līdz kuram jāiesniedz visi dokumenti KHL. No Latvijas ziņo, ka līgums drīzumā tiks parakstīts, bet pēc tam sāksies pārrunas ar treneriem un hokejistiem," informē Aleksejs Ševčenko. "Diezgan saprātīgi, ka šobrīd viņi ne ar vienu nevienojas, jo budžeta apmērs nav skaidrs. Avoti vēsta: ja rīdziniekiem piešķirs naudu, tad tā būs minimāla. Viņi var arī neaizvilkt līdz algu grīdai, tad caurumu budžetā būs pienākums kompensēt no saviem ieņēmumiem. Bet Latvijā pat labākajos laikos bija ļoti grūti nopelnīt, bet tagad vēl jo vairāk - krīze."

Koronavīrusa izraisītā ekonomiskā krīze ietekmē arī sportu. "Eiropā vēl ilgi neatgūsies no pandēmijas. Lai atkoptos, būs vajadzīgs vismaz gads - un tas ir labākajā gadījumā, ja nav "otrais vilnis". Līdz ar to KHL dabūs vēl vienu klubu, kura uzdevums ir tikai iztērēt piešķirtās kapeikas. Jā, rīdziniekiem ir priekšrocības - viņi var atvest nesaprotamus leģionārus, ir neslikta jaunatne, kā arī vietējie spēlētāji, kuriem nav kur likties: jābeidz spēlēt vai jāturpina karjera. Bet vai "Dinamo" labāk nebūtu vienkārši izlaist sezonu? Galu galā viņi dzīvo uz Krievijas rēķina. Mēs jau kaut kā pārdzīvosim," saka Ševčenko.

Kā zināms, iepriekšējos gados Rīgas "Dinamo" budžeta lielāko daļu veidoja nauda no Krievijas. Nav teikts, ka
šajos apstākļos ģenerālsponsors būs ar mieru piešķirt finansējumu līdzšinējā apmērā.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

Slēpts komentārs: pernambucano

 +11 [+] [-]

, 2020-05-28 14:58, pirms 4 gadiem
Varbūt taisni beidzot kāda loģiska doma.

  -4 [+] [-]

, 2020-05-28 15:41, pirms 4 gadiem
no šī "raksta" katrs sporta sekotājs uzzin daudz jauna, sen nekas tik vērtīgs nebija lasīts!

  +6 [+] [-]

, 2020-05-28 16:10, pirms 4 gadiem
Un kādi ir varianti??? Kā tad RD domā tikt uz to sapņu zemi? Robežas būs ciet un tāpēc jau arī nav sponsoru un spēlētāju. Tas tak skaidrs, vnk netaisa paniku.

Novēlu mūsu džekiem ātrāk atvērt acis un meklēt darbu citos klubos, savādāk būs par vēlu!

  +3 [+] [-]

, 2020-05-28 16:25, pirms 4 gadiem
Tak bėrnu namiem būs biļete?
Citādi tuxas ttibīnes ....

  +5 [+] [-]

, 2020-05-28 17:09, pirms 4 gadiem
Līdz 2. septembrim tur nekas nebeigsies (koronkas sakarā) un labi, ja ES robežas starp dalībvalstīm būs vaļā ta ar krieviem nekādas robežas pa 99.99% nebūs vaļā, jo tur gan jau, ka tagad punduris 24. jūnijā pa otram lāgam visus aplipinās savā plānotajā pārceltajā "uzvaras dienā". Tapēc domāju, ka tiešām mikstjurim vajadzētu paklausīt Ševčenko ieteikumam un "paņemt pauzi"! Vai vēl labāk - vispār nahrenizēt to TRTD projektu līdz "labākiem laikiem", kas viņa gadijumā var arī nepienākt!

  -4 [+] [-]

, 2020-05-28 17:12, pirms 4 gadiem
Pašmāju troļļi nu jau brēc kopā ar viņu vārdos tik nīstās zemes līdzīgi rejošajiem.

  +4 [+] [-]

, 2020-05-28 17:34, pirms 4 gadiem
Lev pat krīzi nevajadzēja,lai pazustu.Līdz ko krievi samazināju budžetu viņiem un mudināja atlikušo daļu meklēt Čehijā tā klubs čehiem kļuva nevajadzīgs.

  +3 [+] [-]

, 2020-05-28 17:41, pirms 4 gadiem
als rakstīja: Līdz 2. septembrim tur nekas nebeigsies (koronkas sakarā) un labi, ja ES robežas starp dalībvalstīm būs vaļā ta ar krieviem nekādas robežas pa 99.99% nebūs vaļā, jo tur gan jau, ka tagad punduris 24. jūnijā pa otram lāgam visus aplipinās savā plānotajā pārceltajā "uzvaras dienā". Tapēc domāju, ka tiešām mikstjurim vajadzētu paklausīt Ševčenko ieteikumam un "paņemt pauzi"! Vai vēl labāk - vispār nahrenizēt to TRTD projektu līdz "labākiem laikiem", kas viņa gadijumā var arī nepienākt!
kāpēc pa otru reizi palipinās? tur vēl visi ar pirmo staigā. Dienā, kad viņi sasniedza vienas diennakts rekordu, pļutka uzstājās Tv un pasludināja brīvdienu beigas un strādāšanas atsākšanu, no nākamās dienas iestājās "plato" kas nozīmē ka pieaugums apstājās, pasākums noatabilizējies uz 8500 - 9500 gadījumu dienā, tip sliktākais garām. Ticami?

  +3 [+] [-]

, 2020-05-28 18:02, pirms 4 gadiem
Varbūt ST. Jurim iedotās kapeikas šogad ieguldīt tepat , uztaisīt Intergaz čempi LV

  +2 [+] [-]

, 2020-05-28 18:13, pirms 4 gadiem
hecs rakstīja: Varbūt ST. Jurim iedotās kapeikas šogad ieguldīt tepat , uztaisīt Intergaz čempi LV
Tādu uzmetienu viņa bijušie kolēģi no centra viņam nepiedotu.

  +1 [+] [-]

, 2020-05-28 18:22, pirms 4 gadiem
coffijs rakstīja: Lev pat krīzi nevajadzēja,lai pazustu.Līdz ko krievi samazināju budžetu viņiem un mudināja atlikušo daļu meklēt Čehijā tā klubs čehiem kļuva nevajadzīgs.
Teorētiski, krīze varēja būt iemesls Lev nozušanai. Pirmās sankcijas RU virzienā kā reiz sākās ap to laiku, kad Lev nozuda no radariem.

Tiesa, tas neizskaidro Jokerit iegādāšanos

  +1 [+] [-]

, 2020-05-28 18:29, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Teorētiski, krīze varēja būt iemesls Lev nozušanai. Pirmās sankcijas RU virzienā kā reiz sākās ap to laiku, kad Lev nozuda no radariem.

Tiesa, tas neizskaidro Jokerit iegādāšanos
Rotenbergi normāli iesmeļ piķi tāpat, Krimas tilts un citi infrastruktūras objekti.

  +1 [+] [-]

, 2020-05-28 18:34, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Rotenbergi normāli iesmeļ piķi tāpat, Krimas tilts un citi infrastruktūras objekti.
Aizmirsu, tie takš Somijas pilsoņi.

  +1 [+] [-]

, 2020-05-28 18:54, pirms 4 gadiem
Te sen viss ir skaidrs, dināmo šosezon kolhoza līgā nespēlēs un basta

  +2 [+] [-]

, 2020-05-28 22:38, pirms 4 gadiem
Nesen ziņoja, ka Gazprom pirmoreiz vēsturē sācis strādāt ar zaudējumiem. Diezvai viņi gribēs tērēt naudu hokejam. Ja nu vienīgi Putins liks, bet Putins pats vairs nevar būt drošs par savu vietu.

  -1 [+] [-]

, 2020-05-28 23:20, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: Nesen ziņoja, ka Gazprom pirmoreiz vēsturē sācis strādāt ar zaudējumiem. Diezvai viņi gribēs tērēt naudu hokejam. Ja nu vienīgi Putins liks, bet Putins pats vairs nevar būt drošs par savu vietu.
kāpēc ne?

  +1 [+] [-]

, 2020-05-29 09:05, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: kāpēc ne?
Tāpēc, ka tautā aug neapmierinātība un viņa reitings pēdējā laikā ir dramatiski nokritis.

     [+] [-]

, 2020-05-29 10:05, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: Tāpēc, ka tautā aug neapmierinātība un viņa reitings pēdējā laikā ir dramatiski nokritis.
Kas no tā ka krītas? Ok,teorētiski viņu var nomest, bet nu tam nebūs nekāda sakara ar tautas neapmierinātību un reitingiem. Tak tam lopubaram 24.06 uztaisīs 9. maija gejparādi, visi attcerēsies kā ģedi kruta karoja un izvaroja, sajutīsies supernācija, ielaks šņabi un dzīvos tālāk. Viņiem pilnai laimei pietiek ar to ka ir sariebuši citiem, pašiem daudz nevajag. Runā par tiem reitingiem, runā bet es neticu ka pļutku nometīs, tak tūlīt grozīs konstitūciju un iecels par mūža caru. Katrā ziņā ja nometīs - tas būs negaidīti un viņa apkārtnes loka organizēts, nekādi citi spēki, tauta vai kas tāds neko tur neizdarīs.

     [+] [-]

, 2020-05-29 10:20, pirms 4 gadiem
Nu skatīsimies, kas notiks. Tauta var nobalsot pret konstitūcijas grozījumiem. Jā, Kremlis var atkal falsificēt balsošanas rezultātus, bet tas var novest pie masu protestiem. Man šķiet, ka Putinam tagad nav laika domāt par hokeju un KHL. Jādomā, kā noturēties pie varas.

     [+] [-]

, 2020-05-29 10:33, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: Nu skatīsimies, kas notiks. Tauta var nobalsot pret konstitūcijas grozījumiem. Jā, Kremlis var atkal falsificēt balsošanas rezultātus, bet tas var novest pie masu protestiem. Man šķiet, ka Putinam tagad nav laika domāt par hokeju un KHL. Jādomā, kā noturēties pie varas.
Ai, nu kādi masu protesti...neticu. Maskavā iziet 50 000 ? Tas nekas nav.....Par kolhozu piekrītu, tas pie kajas, jo gāze lejā, nafta lejā, austrumos viņu ņem priekšā visi pēc kārtas, šobrīd liels ūsains krāns ar iesauku Erdogans. Nordstreems2 karas augšā, poļi lec nost un truba verās ciet, ukraiņi tiesā šos izvālēja uz 3 miljardiem, pat lieldraugs Batjka šo piesmēja uztaisot parādi, nopērkot pindosu naftu gada sākumā. Ir par ko plikpaurainajam sīklopam domāt. Bet tās visa ārlietas, iekšlietās....krievi ir ķerpilas. Naudu nāksies optimizēt, bet varas maiņai neticu. Būt gan var visādi, tā tak ir rusņa

Par ģinamu - pat ja dabūs kādu kapeiku, paliek robežu jautājums.