Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš: "Liktenis mani aizvedis uz Ņižņijnovgorodu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņš: "Liktenis mani aizvedis uz Ņižņijnovgorodu"
Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš vakar pagarināja līgumu ar Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vēl uz diviem gadiem. Spēlētājs atklāj, ka ir ļoti priecīgs par karjeras turpināšanu tieši šajā klubā. Jaunajā sezonā uz krievu pilsētu pārcelsies arī latvieša ģimene.

Kaspars Daugaviņš: "Aizvadītajā sezonā man bija ļoti patika spēlēt "Torpedo", tāpēc esmu priecīgs, ka izdevās vienoties par jaunu kontraktu. Atliek tikai strādāt un pierādīt, ka šis lēmums nebija veltīgs. Bija arī citi varianti, bet "Torpedo" piedāvātais visādā ziņā apmierināja visvairāk. Kamēr ar nacionālo izlasi gatavojos pasaules čempionātam, mans aģents strādāja pie līguma pagarināšanas jautājumiem. Mēs ar viņu daudz kontaktējāmies pa telefonu. Izlases treneru korpusā ir arī "Torpedo" treneris Ģirts Ankipāns, taču šim faktam [sarunās par jauno kontraktu ar klubu] nebija nekādas ietekmes. Kad kontrakta teksts tika saskaņots, es to parakstīju, nepametot izlasi. Jaunajā sezonā taisos pārcelt ģimeni uz Ņižņijnovgorodu. Sākumā braukšu viens un visu sagatavošu, bet pēc tam atbrauks arī sieva ar meitiņu. 2009. gadā "Torpedo" mani izvēlējās junioru draftā, un tagad liktenis mani aizvedis tieši uz šo komandu, arī tas ir patīkami."

Pagājušo sezonu viņš sāka Maskavas "Dynamo" rindās, bet tad pārcēlās uz Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Kontinentālās hokeja līgas aizvadītajā sezonā Kaspars Dagaviņš laukumā tika 52 mačos un sakrāja 39 (15+24) rezultativitātes punktus.

Izmantotie resursi:
rsport.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-04-27 16:32, pirms 8 gadiem
Tad jau Daugaviņam sapnis par NHL ir izsapņots.Samierinājies ar karjeru kolhozā.Lai jau veicas un veselība pašam un ģimenei!

  +1 [+] [-]

, 2016-04-27 16:36, pirms 8 gadiem
Savus 1.6M -1.8M pa abiem gadiem sanems ne???

  +1 [+] [-]

, 2016-04-27 16:45, pirms 8 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Savus 1.6M -1.8M pa abiem gadiem sanems ne???
Nu Dynamo viņam bija 1 ļimaks gadā, bet tas tika pielīdzināts tā brīža rublim un arī līgums, protams slēgts rubļos. Līdz ar to sezonas laikā atalgojums eiro krietni nokritās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja