Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Nākamgad KHL viena vai divas Eiropas komandas

Nākamgad KHL viena vai divas Eiropas komandas
Aleksandrs Medvedevs
Foto: www.russiablog.org

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksandrs Medvedevs intervijā Krievijas sporta laikrakstam "Sport deņ za dņom" pavēstījis, ka nākamgad līgā iekļaušoties viena vai divas jaunas ārzemju komandas. Tāpat Medvedevs atklājis arī vairākas citas līdzjutējus interesējošas lietas.

Medvedevs izteicies, ka ar simtprocentīgu pārliecību varot runāt par to, ka nākamgad KHL būs vismaz viena vai pat divas komandas no Eiropas. Interese no Eiropas hokeja klubu puses esot, arī jaunā organizācija "Hokeja Eiropa", ar kuras vadītājiem Medvedevs gan vēl runājis neesot, esot par attiecību sakārtošanu ar KHL, tāpēc Medvedevs domājot, ka līga atradīs kopīgu valodu ar jaunās organizācijas dibinātājiem.

Tuvākajos plānos ietilpstot sakārtot tās problēmas, kas Krievijas hokejā esot uzkrājušās gadiem. Turklāt tas jāizdarot pēc iespējas īsākā laikā. Traģēdija ar Čerepanovu saasināja daudzas problēmas tieši ar spēļu apkalpošanu medicīniskajā jomā un šim jautājumam tika pievērsta galvenā uzmanība nesen notikušajā ārkārtas sēdē. Tāpat no 1. februāra KHL hokejisti tikšot pamatīgi pārbaudīti, lai atklātu vai kāds nelieto aizliegtus preparātus.

Jautāts par to kāds ir Medvedeva sapnis saistībā ar hokeja līgu, preidents atbildēja, ka cerot, ka finanšu krīze pārāk neiedragās līgu un tā turpinās attīstīties. Tāpat Medvedevs cerot izveidot U20 čempionātu. Viņa vīzija par KHL pēc pieciem gadiem esot halles pilnas ar skatītājiem, kas nāk uz hokeju ar visu ģimeni.

Kas attiecas uz to, ka daudzi klubi esot sūdzējušies par spēļu kalendāru, Medvedevs atbildēja, ka līdz ar to, ka šogad pasaules čempionāts hokejā sākas agrāk, un bija jāparedz arī dažādi "logi" pārbaudes turnīriem, tad bijis grūti izveidot kalendāru, kas atbilstu visu interesēm.

Izmantotie resursi:
sportdaily.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-26 13:54, pirms 16 gadiem
Volx rakstīja: Drīzak jau tās būs Sokil(Ukraina) un Karlovivari(Čehija).
Sokil - ļoti iespējams, par Karlovivariem, ļoti šaubos.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-26 14:59, pirms 16 gadiem
Vīzija par KHL U-20 man ļoti patīk!

     [+] [-]

, 2008-10-26 15:00, pirms 16 gadiem
Volx rakstīja: Drīzak jau tās būs Sokil(Ukraina) un Karlovivari(Čehija).
Man kaut kā liekas, ka Oulu Karpat, bet var ari būt tas čehu klubs.

     [+] [-]

, 2008-10-26 15:24, pirms 16 gadiem
Abrags rakstīja: par Karlovivariem, ļoti šaubos.
Bet laikām Medvedevs jau sarunāja ar Variem, ka tie spēles.

     [+] [-]

, 2008-10-26 15:47, pirms 16 gadiem
lvhockey rakstīja: Vīzija par KHL U-20 man ļoti patīk!
Jā, tas tiešām būtu reāls ieguvums, ja Latvijas U-20 bāzes komandai būtu iespēja spēlēt šādā līmenī un ar sava vecuma vienaudžiem, nevis izmētātiem pa LAČ un BAČ komandām.

     [+] [-]

, 2008-10-26 21:10, pirms 16 gadiem
lvhockey rakstīja: Man kaut kā liekas, ka Oulu Karpat, bet var ari būt tas čehu klubs.
es savukārt domāju, ka neviens skandināvu klubs tur nekad nespēlēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja