Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

IIHF sākusi izmeklēšanu Meta Mūrlija lietā

IIHF sākusi izmeklēšanu Meta Mūrlija lietā
Mets Mūrlijs
Foto: coyotes.nhl.com

Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF) sākusi izmeklēt KHL kluba Habarovskas "Amur" spēlētāja Meta Mūrlija gadījumu, ziņo Krievijas portāls "Sport- Express". Atgādināsim, ka Mūrlijs devās uz Habarovsku ignorējot viņa jau esošo līgumu ar NHL klubu Karolīnas "Hurricanes".

IIHF vadība esot pārliecināta, ka Mūrlijs, kas jau debitējis KHL, jaunajā līgā un klubā spēlē bez rakstiskas atļaujas. Līdz ar to Krievijas hokeja federācija, KHL klubs Habarovskas "Amur" un pats spēlētājs tiek apsūdzēti Starptautiskās vienošanās par spēlētāju pārejām 1.4 punkta pārkāpšanā.

15 dienu laikā visām iesaistītājām (apsūdzētajām) pusēm ir jāiesniedz rakstiski paskaidrojumi par šo gadījumu.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

     [+] [-]

, 2008-10-25 02:25, pirms 16 gadiem
Es Murija vieta uzliktu miksto tam NHL un atlikuso karjeru pavaditu KHL. NHL jau sak krist uz nerviem, tada ka greizsirdiga meitene!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-25 21:39, pirms 16 gadiem
Franko rakstīja: Es Murija vieta uzliktu miksto tam NHL un atlikuso karjeru pavaditu KHL. NHL jau sak krist uz nerviem, tada ka greizsirdiga meitene!
Īstenībā šis džeks ir no San Antonio(Karolinas farmklubs AHL)

     [+] [-]

, 2008-10-26 23:43, pirms 16 gadiem
NHL netiek pie spēles, tapēc jāmūk