Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Metallurg'' sagrauj ''Salavat Yulaev'' un sērijā panāk 2:0

''Metallurg'' sagrauj ''Salavat Yulaev'' un sērijā panāk 2:0
''Metallurg'' hokejisti līksmo
Foto: Andrei Serebryakov/TASS

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ietvaros Austrumu konferences finālā aizvadīta otrā spēle, kurā Magņitogorskas ''Metallurg'' ar 6:1 sagrāva Ufas '"Salavat Yulaev'', sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2:0.

Atgādināsim, ka pirmajā spēlē ''Metallurg'' tikai otrajā papildlaikā pārspēja ''Salavat Yulaev'', kad uzvaru komandai izrāva Sergejs Mozjakins.

Pirms otrās abu komandas spēles noskaidrojās, ka Ufas '"Salavat Yulaev'' nevarēs palīdzēt divi pirmās maiņas uzbrucēji – Igors Grigorenko un Andreas Enkvists.

Otro spēli abas komandas sāka aktīvi, izpildot vairākus metienus. Spēles rezultāts tika atklāts desmitajā minūtē. Vispirms kļūdījās '"Salavat Yulaev'' aizsargs, kas ļāva ''Metallurg'' doties uzbrukumā, taču pret Vladislavu Kaļetņiku tika pārkāpti noteikumi. Spēle netika apturēta, jo ripu turpināja kontrolēt laukuma saimnieki un, iznākot sestajam laukuma spēlētājam, vārtus no zilās līnijas guva Denis Osipovs, kuram tas bija pirmais precīzais raidījums ''play-off''. Turpinājumā iniciatīvu pārņēma viesi, taču pēc pirmās trešdaļas minimāls pārsvars ''Metallurg'' – 1:0.

Otrās trešdaļas sākumā ''Metallurg'' guva otros vārtus, kad pēc izgājiena četri pret divi vārtus ar skaistu un spēcīgu metienu no zilās līnijas guva Bogdans Potehins, kurš uz pretkustību piemānīja '"Salavat Yulaev'' vārtsargu – 2:0. Otrās trešdaļas vidū laukuma saimnieki guva trešos vārtus, kad pēc vēl vienas rupjas aizsargu kļūdas ripu pārķēra '"Salavat Yulaev'', un Sergejs Mozjakins ar nūjas neērto pusi no tuvas distances panāca jau 3:0.

Pēc pusotras minūtes rezultāts jau kļuva 4:0, kad vairākumā pēc skaistas piespēles no laukumu stūra vārtus no vārtu priekšas guva nevienu nepiesegtais Aleksandrs Sjomins. Pēc šī vārtu guvuma viesi nolēma mainīt vārtsargu, kad vārtos Niklasa Svedberja vietā stājās Vasīlijs Košečkins.

Jāatzīmē, ka otrās trešdaļas izskaņā viesi nopelnīja spēlēt vairākumā 5-3. "Salavat Yulaev'' nolēma riskēt un vārtsargs tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju. Taču vārtus gūt viesiem neizdevās. Jāpiebilst, ka, skanot otrās trešdaļas beigu svilpei, izcēlās asumi, kurus izraisīja Linusa Umarka metiens vārtu virzienā jau pēc svilpes.

Trešajā trešdaļā turpināja dominēt laukuma saimnieki. Vispirms spēles 48 minūtē Tomašs Filipi pēc skaistas Sjomina piespēles no tuvas distances panāca 5:0, bet pēc divām minūtēm Jaroslavs Kosovs mazākumā izgāja viens pret vārtsargu un panāca 6:0. Taču viesiem izdevās gūt goda vārtus, kad vairākumā precīzs metiens no aizvārtes padevās Sami Lepiste, kurš trāpīja pa pretinieku vārtsargu, kā rezultātā ripa ielidoja vārtos - 6:1.

Līdz ar to gan šajā, gan arī otrajā sērijā, kurā tiekas Maskavas CSKA un Sanktpēterburgas SKA, rezultāts pēc divām nospēlētām spēlēm ir 2:0 ''Metallurg'' un CSKA labā.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

  +2 [+] [-]

, 2016-03-25 18:54, pirms 8 gadiem
CSKA CHEMPION!

  -3 [+] [-]

, 2016-03-25 19:23, pirms 8 gadiem
Dinamo Riga Nadežda CHEMPION!

  -3 [+] [-]

, 2016-03-25 19:35, pirms 8 gadiem
Daugava86 rakstīja: Dinamo Riga Nadežda CHEMPION!
dinamo riga R.I.P

  +6 [+] [-]

, 2016-03-25 19:40, pirms 8 gadiem
Labi izskatās komentāru sadaļa
Slēpts komentārs: Basketbola_experts
Slēpts komentārs: Daugava86
Slēpts komentārs: Basketbola_experts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-03-25 21:11, pirms 8 gadiem
HMB-4eva rakstīja: Varenais CSKA pat Capitalus pazemotu
Ko tu vēl te dari, lupata? Teici ka pazudīsi, tad arī dari tā

  +1 [+] [-]

, 2016-03-26 13:24, pirms 8 gadiem
purva_velns rakstīja: Labi izskatās komentāru sadaļa
Slēpts komentārs: Basketbola_experts
Slēpts komentārs: Daugava86
Slēpts komentārs: Basketbola_experts
no 7 komentāriem es redzu tikai divus. Te vajag pārmaiņas

     [+] [-]

, 2016-03-27 08:24, pirms 8 gadiem
Autors murgo.Salabota kastee esot iestājies Magnitkas Koseckins.Neko nesaprast un maz ko rubii