Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

CSKA līderis Okulovs pagarina līgumu un saņem algas pielikumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

CSKA līderis Okulovs pagarina līgumu un saņem algas pielikumu
Konstantins Okulovs. Foto: cska-hockey.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas CSKA uz diviem gadiem pagarinājis līgumu ar līderi Konstantinu Okulovu.

26 gadus vecais Konstantins Okulovs aizvadītajā sezonā bija Maskavas CSKA rezultatīvākais spēlētājs. Piedaloties 55 spēlēs, viņš izcēlās ar 18 vārtiem un 31 piespēli, kas summā deva 49 punktus. Viņa tuvākajam sekotājam Maksimam Šalunovam bija 35 punkti. 23 play-off cīņās Okulovs iekrāja 20 punktus, būdams Gagarina kausa izcīņas rezultatīvākais hokejists, bet CSKA finālā piekāpās Boba Hārtlija trenētajai Omskas "Avangard" komandai.

Okulovs uz diviem gadiem pagarinājis līgumu ar CSKA, kamēr Šalunovs lūkojas Ziemeļamerikas virzienā. Tiesības uz viņu pieder Čikāgas "Blackahwks", bet Okulovs nav ticis izvēlēts Nacionālās hokeja līgas draftā.

Krievijas medijs Sport-Express vēsta, ka Okulovs iepriekšējā līguma ietvaros pelnīja 520 tūkstošus eiro, bet jaunā vienošanās paredz, ka viņš algā saņems 700 tūkstošus.

Izmantotie resursi:
https://cska-hockey.ru/news/general...
https://www.sport-express.ru/hockey...

     [+] [-]

, 2021-06-27 10:12, pirms 3 gadiem
Rezultatīvākais bija Tolčevskis no Avangard