Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam četri spēka paņēmieni, Bārtulim 1:0 pret "Yugra"

Rolands Eliņš

Karsumam četri spēka paņēmieni, Bārtulim 1:0 pret "Yugra"
Mārtiņš Karsums
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālajā hokeja līgā uzvaras izcīnījušas Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas – Mārtiņa Karsuma „Dynamo” ar 2:1 papildlaikā pieveica „Traktor”, bet Oskara Bārtuļa „Admiral” ar minimālo 1:0 pamatlaikā apspēlēja „Yugra”.

Maskavas „Dynamo” un „Traktor” mačā abi vārti pamatlaikā tika gūti vienas minūtes intervālā otrā perioda beigās. Pēc trešajā periodā Mārtiņam Karsumam ātrajā uzbrukumā vienam pret vārtsargu bija iespēja izvirzīt savu komandu vadībā, taču vārtsargs palika nepārspēts. Savukārt papildlaikā „Dynamo” tomēr uzvarēja, izšķirošos vārtus gūstot Jegoram Duginam.

Karsums laukumā pavadīja 14:35 minūtes, kuru laikā trīsreiz meta pa vārtiem un pielietoja četrus spēka paņēmienus. Tas bija pārliecinoši labākais rādītājs komandā. Savukārt bez rezultativitātes punktiem Karsums palicis ceturtajā spēlē pēc kārtas.

Uzvaru izbraukumā šodien varēja atzīmēt arī „Admiral” ar kapteini Oskaru Bārtuli priekšgalā. Bārtulis mačā pret „Yugra” laukumā bija nedaudz vairāk nekā 23 minūtes, četras reizes meta pa vārtiem.

„Admiral” un „Yugra” spēlē rezultāts vēl līdz 53. minūtei bija neizšķirts 0:0, taču to mainīt izdevās Viktoram Aleksandrovam. Viņš guva mača pirmos un, kā vēlāk izrādījās, arī uzvaru nesošo vārtus.

Bārtuļa komanda ar 48 punktiem šobrīd ieņem septīto vietu Austrumu konferencē, kamēr Karsuma „Dynamo” ieguvusi 51 punktu un ir astotajā vietā Rietumos, tieši priekšā Artūra Kuldas pārstāvētajai „Jokerit”.

KHL spēļu rezultāti, 23. novembris

KomandasRez.
Barys-Kunlun4:1
Yugra-Admiral0:1
Metallurg M – Lokomotiv2:1
Salavat Yulaev-Vityaz1:2
Traktor-Dynamo M1:2 P
Avtomobolist-Amur

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...