Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks neapmierināts ar Aņisina sniegumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Znaroks neapmierināts ar Aņisina sniegumu
Oļegs Znaroks ar Gagarina kausu
Foto: khl.ru

Atspēlējot divu vārtu deficītu, šodien uzvaru pārbaudes spēlē guvusi Kontinentālās hokeja līgas čempione Maskavas "Dynamo", kas ar 3:2 apspēlēja Čerepovecas "Severstal". Lai gan maskaviešu kontā panākums, galvenais treneris Oļegs Znaroks ar padoto sniegumu nebija apmierināts, turklāt izteica neapmierinātību par uzbrucēja Mihaila Aņisina veikumu.

"Neesmu apmierināts. Nokļuvām zaudētājos, tāpēc vēlāk bija jātērē daudz spēka, lai noķertu pretinieku. Arī spēles zīmējums joprojām ir tālu no vēlamā," pārmetumus padotajiem veltīja Znaroks. "Dynamo" pagājušajā nedēļā Ņižņijnovgorodā aizvadītajā pārbaudes turnīrā palika pēdējā vietā. "Pēc turnīra samazinājām slodzes, taču pagaidām puiši pēc nometnes nav atguvušies."

"Galvenais – gan treneriem, gan spēlētājiem – ir izmest no galvas, ka pagājušajā sezonā kļuvām par čempioniem. Tas traucē strādāt. Pat liku bāzē noņemt visus plakātus, kas liecināja par uzvaru Gagarina kausā. Jāgatavojas jaunajai sezonai," vecās uzvaras atstāt pagātnē vēlas Znaroks.

Kā Maskavas "Dynamo" galvenais treneris vērtē Mihaila Aņisina spēli? "Pagaidām viņš nav gatavs. Mihails izlaida ļoti svarīgu sagatavošanās posmu, tāpēc esmu ļoti neapmierināts ar to, kā viņš šobrīd izskatās uz ledus," pārmetumus aizvadītā Gagarina kausa labākajam vārtu guvējam veltīja Znaroks.

Jāatgādina, ka pēc sezonas ap Aņisinu izvērtās skandāls. Vispirms nebija skaidrības, kurai komandai – "Dynamo" vai Čehovas "Vityaz" – pieder tiesības uz uzbrucēju. Pēc situācijas noskaidrošanas Aņisins Maskavā vēlējās astoņas reizes lielāku algu, tāpēc ilgi atteicās sadarboties. Pēc ilgiem strīdiem puses galu galā atrada kopīgu valodu, un Aņisins turpinās pārstāvēt līgas čempionus.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-08-22 17:34, pirms 12 gadiem
Znaroks ne ar ko nav apmierināts, jo īsti veči ir ar visu neapmierināti...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-22 20:50, pirms 12 gadiem
Pārsvinējušies!