Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL viceprezidents: Skaidrības par jaunās Eiropas līgas izveidi pagaidām nav

Jānis Celmiņš

KHL viceprezidents: Skaidrības par jaunās Eiropas līgas izveidi pagaidām nav
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) prezidents Iļja Kočervins pēc Starptautiskās Hokeja federācijas sēdes, kurā tika lemts par vienota Eiropas klubu čempionāta izveidi, paudis, ka skaidrības par jaunā turnīra formātu pagaidām nav.

„Cik komandu varētu piedalīties jaunajā turnīrā, kad turnīrs norisināsies, kādi būs līgas finansiālie nosacījumi komandām – uz šiem jautājumiem atbilžu pagaidām nav,” paudis KHL viceprezidents.

„IIHF vadībai aktivizēties licis fakts, ka KHL pievienojušās divas hokeja galvaspilsētas – Prāga un Bratislava, kā arī klubs no Doņeckas. Vienlaicīgi gan nevaru apgalvot, ka jaunā līga tiek veidota protestējot pret KHL,” skaidrojis KHL pārstāvis.

Jau ziņots, ka IIHF uzsākusi darbu pie jauna Eiropas klubu čempionāta izveides, kas varētu aptvert plašu loku komandu. Darba grupām šobrīd uzdots sagatavot priekšlikumus par to, kā reformēt Eiropas klubu turnīrus un sacensības valstu komandām.

Izmantotie resursi:
Всё о спорте на SOVSPORT.RU. Советский Спорт...

 +11 [+] [-]

, 2012-08-22 09:28, pirms 12 gadiem
KHL vicepreidents: " Arī par notiekošo KHL mums bieži vien nav skaidrības".

  +5 [+] [-]

, 2012-08-22 09:35, pirms 12 gadiem
Nu nez vai KHL tik loti rausies,viniem pasiem labak bazt naudu kabata sava liga!Nu nekas labs tas nav!

  +6 [+] [-]

, 2012-08-22 09:35, pirms 12 gadiem
Viss ir diezgan vienkārši - ja krievi (vai viņu pastarpināti kontrolētie uzņēmumi) dos naudu, tad būs. Ja nedos, tad nekas nebūs vai labākajā gadījumā vienu sezonu nomocīs. Ar esošajiem IIHF sponsoriem vien viņi nepavilks šo pasākumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-08-22 09:59, pirms 12 gadiem
zzk rakstīja: Viss ir diezgan vienkārši - ja krievi (vai viņu pastarpināti kontrolētie uzņēmumi) dos naudu, tad būs. Ja nedos, tad nekas nebūs vai labākajā gadījumā vienu sezonu nomocīs. Ar esošajiem IIHF sponsoriem vien viņi nepavilks šo pasākumu.
Tur jau tā lieta! Tas viss tiešām arī tagad vairāk izskatās pēc bullšita, jo šaubos vai krievi gribēs izmest vēl naudu kaut kadam apšaubāmam Fazela projektam pie fakta, ka tagad (šogad) KHL jau būs ienākuši divi klubi no "tālajām ārzemēm".... un, domāju, protams krievi tad labāk dos naudu tādiem pašu līgā ienākošiem klubiem nekā kaut kādam mistiskam Fazela projektam... ČL arī pārāk ilgs tas mūžs nebija un pieļauju, ka šis pasākums var vispār arī nesākties...

     [+] [-]

, 2012-08-22 10:27, pirms 12 gadiem
Šitas murgs par Čempionu līgu turpinas jau kuro gadu, bet tālāk par runām neviens tā arī nav ticis. Kāpēc lai klubi gribētu ceļot pa Eiropu? Futbolā klubi eirokausos pelna skarbo naudu, bet kādu naudu nopelnīs hokeja klubi šajā čempionātā? labākajā gadījumā uzvarētājs spēs nosegt izdevumus par lidojumu izmaksām.

  +2 [+] [-]

, 2012-08-22 10:39, pirms 12 gadiem
ja kkas sanāk varētu LM likt spēlēt tur,nu ja kads protams piedavatu lv iespeju pievienot savu klubu ja tur speletu kkadas wolfsburgas,krefeldes,tad jau nebutu dizhi sliktaka prakse kā BAČ,spēļu mos pat vairāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-08-22 13:31, pirms 12 gadiem
Dark_Side rakstīja: ČL jau sen bija vajadzīga. Kā futbolā. Tas būtu visaizraujošāk.
Hokejam nav un nekad nebūs tādas auditorijas, kāda ir futbolam.
Ja par futbola ČL rādīšanu televīzijas kompānijas ir gatavas maksāt baigo naudu un līgai sponsori gandrīz rindā stāv, tad hokejā nekas tāds nav gaidāms.

  +4 [+] [-]

, 2012-08-22 13:48, pirms 12 gadiem
Arsenich rakstīja: Nu nez vai KHL tik loti rausies,viniem pasiem labak bazt naudu kabata sava liga!Nu nekas labs tas nav!
KHL nav vieta, kur bāzt naudu savā kabatā. Tur maciņš tiek atvērts tikai pie iztukšošanas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-22 19:42, pirms 12 gadiem
zzk rakstīja: Hokejam nav un nekad nebūs tādas auditorijas, kāda ir futbolam.
Ja par futbola ČL rādīšanu televīzijas kompānijas ir gatavas maksāt baigo naudu un līgai sponsori gandrīz rindā stāv, tad hokejā nekas tāds nav gaidāms.
Kā tu vari prognozēt auditorijas izmēru līgai, kura nemaz nav izveidota? Tas fanu/bandītu sports nebūs vienā svara kategorijā daudzās eiropas valstīs, bet par visām tā nevar teikt! Veselā rindā valstu ir bagātīgas hokeja tradīcijas un tur visticamāk cilvēki to tik vien gaida kā superklubu līgu! Lai iegūtu auditoriju ir jābūt attiecīga līmeņa piedāvājumam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja