Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Roberts Petrovickis pievienojas Dinamo

Dinamo pievienojies pieredzējušais slovāku centra uzbrucējs Roberts Petrovickis (1973), kura jaunākais brālis Ronalds pērn pus sezonu jau nospēlēja Rīgā

Dinamo pievienojies pieredzējušais slovāku centra uzbrucējs Roberts Petrovickis (1973), kura jaunākais brālis Ronalds pērn pus sezonu jau nospēlēja Rīgā. Šo sezonu Roberts Petrovickis iesāka Slovākijas Ekstralīgas klubā Trenčinas DUKLA.

Savas visai spožās karjeras laikā 36 gadus vecais slovāku centra uzbrucējs Roberts Petrovickis (augums – 180 cm, svars – 81 kg) Slovākijas izlases sastāvā ir kļuvis par pasaules čempionu, kā arī piedalījies 3 olimpiskajās spēlēs un 5 pasaules čempionātos. NHL 1992. gada draftā Hartford Whalers Robertu Petrovicki ar kopējo 9. numuru izvēlējās 1. kārtā un NHL viņš 5 klubu sastāvos kopā ir aizvadījis 208 spēles (27+38). Roberts Petrovickis savas karjeras laikā ir spēlējis arī AHL (206 spēles, 87+109), Šveices čempionātā (206, 85+109), kā arī Čehijā, Zviedrijā un, protams, Slovākijā.

Roberts Petrovickis uz DINAMO Rīga ir aicināts ar mērķi pastiprināt centra uzbrucēju pozīciju, turklāt Slovākijas izlasē viņš savulaik jau ir spēlējis vienā maiņā ar citu slovāku uzbrucēju Marcel Hossa. Rīgā Roberts plāno ierasties jau rīt, bet viņa debija DINAMO Rīga kreklā varētu notikt ceturtdien 22. oktobrī Arēnā Rīga mačā pret Novosibirskas SIBIRJ.

Komentāri (0)