Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Canadiens'' izrādīja interesi par Bikovu

''Canadiens'' izrādīja interesi par Bikovu
Vjačeslavs Bikovs.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ufas ''Savalat Yulaev'' jaunais treneru duets Vjačeslavs Bikovs un Igors Zaharkins izteikušies, ka par abu treneru pakalpojumiem interesējies ir arī Nacionālas hokeja līgas (NHL) klubs Monreālas ''Canadiens''.

Vjačeslavs Bikovs un Igors Zaharkins, strādājot kopā, jau divus gadus pēc kārtas ir izcīnījuši pirmo vietu ar Krievijas hokeja izlasi pasaules čempionātos. Pirms neilga laika treneru duets noslēdza līgumu ar Ufas ''Salavat Yulaev'', bet šobrīd Igors Zaharkins ir izteicies, ka par treneru pakalpojumiem interesējušies ir arī Nacionālās hokeja līgas klubs (NHL) Monreālas ''Canadiens''.

Igors Zaharkins apgalvoja, ka nav bijis grūti piekrist ''Salavat Yulaev'' piedāvājumam: ''Vienmēr abi esam uzskatījuši, ka jāstrādā ir tikmēr, kamēr ir interese un entuziasms. Bija taču redzams, ka ar ''CSKA'' negāja tik labi, cik vēlētos. Pēc aiziešanas no ''CSKA'' par mums bija liela interese. Piedāvājumus izteica no Zviedrijas, Šveices, Kanādas, bet neviens no Kontinentālās hokeja līgas. Ufa bija vienīgā, kura piedāvāja no Krievijas klubiem, tāpēc arī piekritām. Zvanīja Bikovam arī Monreālas ''Canadiens'' prezidents un aicināja doties strādāt uz Kanādu, bet mēs atteicāmies. Uzskatām, ka daudz efektīvāk varam strādāt šeit, Krievijā. Vjačeslavs lieliski runā franciski, bet NHL darba valoda būtu angļu. Katrā ziņā nenožēlojam, ka izvēlējāmies Ufu. Varu garantēt, ka pieliksim visas pūles, lai hokeju šeit paceltu jaunā līmenī.''

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-05-19 20:51, pirms 15 gadiem
Žēl, ka Ņinai neintersē tu

  +2 [+] [-]

, 2009-05-19 20:53, pirms 15 gadiem
Kaziks rakstīja: Žēl, ka Ņinai neintersē tu
Cik saturīga diskusija.... ))

  +3 [+] [-]

, 2009-05-19 20:58, pirms 15 gadiem
Būtu interesanti pavērot kā krievu treneri vada NHL klubu...turklāt leģendāru klubu

  -4 [+] [-]

, 2009-05-19 21:02, pirms 15 gadiem
Rumbish rakstīja: Būtu interesanti pavērot kā krievu treneri vada NHL klubu...turklāt leģendāru klubu
tu gribeji teikt shveicieshu treneri? a nafig vinjam ta pilsoniba ir? sieva no sveices? tad jau vinjam nav problemu ar valodam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-19 21:28, pirms 15 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Grūti noticēt,bet viss var būt! Bykovs perfekti pārzina franču val.
un mūsējie krieveļi tekoši runā latviski...........
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-19 22:11, pirms 15 gadiem
bikovs līdzīgi kā znaroks... šveices pilsonība, runā krieviski (arī franciski?), bet izskatās pēc mongoļa/kazaha...

  +1 [+] [-]

, 2009-05-20 01:03, pirms 15 gadiem
Tas tikai par labu KHLam, kā Karsums teica - pēc pāris gadiem NHL vairs neskatīsies uz šo pusi ar tādu "tur jau nekas nopietns nav". KHL audzē muskuļus - sweet! Un lieliski trenneri ir stūrakmens.

     [+] [-]

, 2009-05-20 07:16, pirms 15 gadiem
Protams, ka izrādija interesi, kurš klubs neizrāditu interesi par par pasaules čempionu treneri, bet vai Monreālai to vajag?

Canadiens, jau tā ir viena no "vismīkstākajām" komandām NHL, vai viņiem vajag kļūt vēl "mīkstākiem"? Bikovs ir labs treneris, bet viņa spēle ir balstīta uz eiropas hokeju.

Btw,Klīst baumas, ka Avalanche izteikusi piedāvājumu Patrikam Ruā, kļūt par galveno treneri, tā kā iespējams Monreāla kodīs pirkstos.
Atkal

     [+] [-]

, 2009-05-22 10:55, pirms 15 gadiem
Ja RD aicinās par Šuplera palīgu Abola vietā Gunti Ulmani, tad Monreāla kodis pirkstos