Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Lada" pārliecinoši uzvar Habarovskā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lada" pārliecinoši uzvar Habarovskā
Pjotrs Vorobjovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

1 : 4

Amur - Lada

Šodienas pirmajā KHL spēlē Tojati "Lada" hokejisti viesos ar 4:1 pieveica Habarovskas "Amur". Ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Antons Krisanovs.

Šodien KHL ies karsti, jo kopumā tiks aizvadītas desmit spēles. Latvijas līdzjūtēji, protams, ar vislielāko interesi gaidīs Rīgas "Dinamo" spēli ar Jaroslavļas "Lokomotiv". Šī spēle sāksies 19.30.

Pirmajā šodienas spēlē Georgija Pujaca bijušais klubs "Lada" izbraukumā tikās ar "Amur" hokejistiem. Turnīra tabulā abas komandas atradās viena otrai līdzās (18. un 19. vieta), bet pēc punktiem "Lada" bija pārliecinoši priekšā. Šodien šo pārsvaru izdevās palielināt vēl par trīs punktiem.

Jau pirmajā trešdaļā Toljati hokejisti guva vienus vārtus, bet otrā perioda vidū rezultāts bija jau 3:0 viņu labā. Habarovskas hokejisti līdz pēdējai trešdaļai spēja atgūt tikai vienus vārtus, bet turpinājums nesekoja, jo viesi atjaunoja trīs vārtu pārsvaru, beigās uzvarot ar 4:1. Uzvarētājiem trīs rezultativitātes punkti Antonam Krisanovam (2+1).

Izmantotie resursi:
khl.ru

  -1 [+] [-]

, 2009-01-19 13:30, pirms 15 gadiem
tas gan slikti, veel 1 punkkts un Lada buus RD priekshaa...

diezgan negaidiiti Amur zaudeeja Ladai - jo 1) Amur diezgan liidziigi ciinijaas ar NEfteHimik un AkBars zaudeejot tikai ar 1 vaartu starpiibu (3:4 un 2:3)
2) pashreiz Ladai ljoti daudz jouno speleetaaju bez pieredzes

bet kaa nu nebija, bet Riigas Dinamo gaida ljoti gruutas speeles pret Sibirj un Amur, pat maajas areenaa...
Slēpts komentārs: puramuk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-19 19:04, pirms 15 gadiem
41ers rakstīja: speeku izsiikums iespejams!
alus izsiikums gan nav iespeejams!