Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL nedēļas labāko spēlētāju godā "Metallurg Mg" līderi un Berezins

Rolands Eliņš

KHL nedēļas labāko spēlētāju godā "Metallurg Mg" līderi un Berezins
Vasīlijs Košečkins "Metallurg" vārtos
Foto:ITAR-TASS/Scanpix

Par Kontinentālās hokeja līgas nedēļas spēlētājiem nosaukti Magņitogorskas „Metallurg” vārtsargs Vasīlijs Košečkins un uzbrucējs Jans Kovāržs, kā arī Maksims Berezins no „Ņeftehimik”.

Magņitogorskas „Metallurg” aizvadītajā nedēļā izcīnīja uzvaras visās trijās savās spēlēs (3:0 pret Minskas „Dinamo”, 2:1 pret Oskara Bārtuļa „Donbass” un 4:0 pret „Medveščak”), un tās sniegums nav palicis nenovērtēts arī KHL nedēļas labāko spēlētāju balvu sadalē. Par labāko vārtsargu atzīts Vasīlijs Košečkins, kurš divreiz nostāvēja sausā un kopā atvairīja 98,99% pretinieku metienu.

Viņa komandas biedrs, čehu uzbrucējs Jans Kovāržs piedalījās septiņos (2+5) no deviņiem „Metallurg” nedēļas vārtu guvumiem, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficentu +6. Kopumā sezonā Kovāržs savācis jau 37 punktus (10+27), kas ir trešais labākais rādītājs līgā, atpaliekot tikai no saviem komandas biedriem Sergeja Mozjakina (18+22) un Danisa Zaripova (20+19). Rīgas „Dinamo” uzbrucējs Kails Vilsons ar 27 punktiem ir ceturtajā vietā, bet pagājušajā nedēļā Vilsons savāca piecus punktus (2+3).

Savukārt nedēļas labākā aizsarga lauri aizceļojuši pie Austrumu konferences 10. vietā esošās „Ņeftehimik” hokejista Maksima Berezina, kurš trijos nedēļas mačos savāca trīs punktus (2+1) un palīdzēja komandai gūt trīs uzvaras.

Labākā jaunā spēlētāja gods piešķirts 19 gadus vecajam Daniilam Žarkovam, kurš spēlē Pētera Skudras vadītajā Ņižņijnovgorodas „Torpedo”. Žarkovs guva tikai vienus vārtus, taču tie izrādījās uzvaru nesošie spēlēt pret Novokuzņeckas „Metalurg”. Tie bija tikai trešie Žarkova vārti sezonā.

Šajā nedēļā trīs uzvaras izcīnīja arī Rīgas „Dinamo”, taču nedēļas labāko spēlētāju vidū tās līderi netika iekļauti.

Izmantotie resursi:
Лучшие хоккеисты десятой игровой недели :...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-18 13:36, pirms 11 gadiem
mnbvc rakstīja: divi laukumi toc ir un ja pareizi atceros tad es lasiju ka mazais ir tas otrs

http://img-fotki.yandex.ru/get/6711/51604349.f2/0_983ec_b6434815_XL.jpg
Tu nepareizi lasīji
Admirāl spēlē uz NHL standartu laukuma. Iespējams ka pat Horvātiem tas ir somu 28 m platais(konkrēri nezinu),savukārt Admirāl tas ir kā NHL 26 metri plats.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-18 13:39, pirms 11 gadiem
mnbvc rakstīja: mozjakinam jau 40 pts. vakar pret z-amerika pabiram divus golus ielika. tiem medvecaka pabiram no 13 izbraukuma spelem ir tikai 3 uzvaras. rietumos tas ir otrs sliktakais raditajs aiz minskas pat slovanam ir vairak uzvaru izbraukuma. reali sie izbrauc tikai del sava maza laukuma uz kuriem krievu klubi praktiskii nav spelejusi. butu viniem lielais laukums sobrid butu stabili pie parasas. isteniba tas pat ir negodigi jo visiem laukumie ir jabut vienadiem
ja visi spēlētu uz vienāda izmēra laukuma, vienalga, lielais vai mazais, tad krievi vienmēr atrautu pa šnobeli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-18 14:11, pirms 11 gadiem
Kāds te raustās no horvātiem...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja