Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" izbraukuma pirmajam pretiniekam 11 saslimuši ar Covid-19

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Rīgas "Dinamo" izbraukuma pirmajam pretiniekam 11 saslimuši ar Covid-19
Novosibirskas "Sibir" hokejisti. Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Novosibirskas "Sibir" konstatēti 11 pozitīvi Covid-19 testi, šodien atklāj Sibīrijas vienība. 14. septembrī Rīgas "Dinamo" aizvadīs pirmo izbraukuma spēli, spēkojoties ar "Sibir".

Kā jau ziņots, KHL klubu galvenie treneri Oļegs Znaroks un Bobs Hārtlijs atklāja, ka daudzi viņu spēlētāji jau pārslimojuši Covid-19. "Patlaban mums slimo 99, bet izveseļojušies (79) ir atgriezušies komandu rīcībā un atsākuši trenēties," vakar informēja KHL galvenais ārsts, kurš arī pastāstīja par iespējamo rīcību KHL sezonas laikā.

Pēc atgriešanās no Magņitogorskas turnīra "Sibir" hokejistiem, treneriem un kluba personālam 17. augustā tika veikti Covid-19 testi, no kuriem 11 izrādījās pozitīvi. Līdz ar to nākas atteikties no piedalīšanās 23.-27. augusta Čeļabinskas apgabala Gubernatora kausā. Visi saslimušie atrodas izolācijas režīmā un ārstējas, vēsta klubs.

Iespējams, ka "Sibir" kluba dalībnieki inficējās 10.-14. augusta pārbaudes turnīrā Magņitogorskā, kur spēlēja arī vietējais "Metallurg", Habarovskas "Amur" un Jekaterinburgas "Avtomobilist". Minētajā turnīrā uzvarēja Novosibirskas "Sibir".

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" jaunajā sezonā sāks ar četrām mājas spēlēm 3.-11. septembrī, savukārt 14. datumā ieplānots pirmais izbraukuma mačs, kur pretī stāsies tieši Novosibirskas vienība.

Izmantotie resursi:
hcsibir.ru

     [+] [-]

, 2020-08-18 21:08, pirms 4 gadiem
ģinamo - oiciālais kovida pārvadātājs. Nez riekstiņiem un kariņiem par šo neviens nepajautās?

  -2 [+] [-]

, 2020-08-18 21:16, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: ģinamo - oiciālais kovida pārvadātājs. Nez riekstiņiem un kariņiem par šo neviens nepajautās?
Ja jau visa pasaule atbalsta protesta akcijas Baltkrievijā, kur pulcējas 10 tk cilvēku bez kādiem ierobežojumiem, tad par kādiem covid pārvadātājiem mēs runājam? Ja jau tas kovids tik bīstams un lipīgs, tad Baltkrievijā tagad pusnācijai ir jābūt slimai.

  +2 [+] [-]

, 2020-08-18 22:33, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Ja jau visa pasaule atbalsta protesta akcijas Baltkrievijā, kur pulcējas 10 tk cilvēku bez kādiem ierobežojumiem, tad par kādiem covid pārvadātājiem mēs runājam? Ja jau tas kovids tik bīstams un lipīgs, tad Baltkrievijā tagad pusnācijai ir jābūt slimai.
tu vari atbalstīt ūsaini, tādam tupakam tas piestāv

  -2 [+] [-]

, 2020-08-19 00:21, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: tu vari atbalstīt ūsaini, tādam tupakam tas piestāv
Vispār jau tupaks esi Tu, jo kāpēc Tu atbalsti Ķīnu , pērc viņu preces , lai gan Ķīnas režīms nogalina 1000 cilvēku, tur viņus koncentrācijas nometnēs . Par Tibetu esi dzirdējis? Tibetiešu ir vairāk kā baltkrievu un latviešu kopā. Kāpēc tur neko neprotestē? Kas Baltkrievijā bija par problēmām līdz nemieriem? Nevarēja nobalsot kā gribēja, labi ok. Kā vēl par viņiem ņirgājas salīdzinot ar Ķīnas valdību pret tibetiešiem? Tur visiem aktīvistiem mutes ciet, Ķīnu abižot nevar, kā tad mēs bez ķīnas precēm dzīvosim.

  +2 [+] [-]

, 2020-08-19 00:29, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Vispār jau tupaks esi Tu, jo kāpēc Tu atbalsti Ķīnu , pērc viņu preces , lai gan Ķīnas režīms nogalina 1000 cilvēku, tur viņus koncentrācijas nometnēs . Par Tibetu esi dzirdējis? Tibetiešu ir vairāk kā baltkrievu un latviešu kopā. Kāpēc tur neko neprotestē? Kas Baltkrievijā bija par problēmām līdz nemieriem? Nevarēja nobalsot kā gribēja, labi ok. Kā vēl par viņiem ņirgājas salīdzinot ar Ķīnas valdību pret tibetiešiem? Tur visiem aktīvistiem mutes ciet, Ķīnu abižot nevar, kā tad mēs bez ķīnas precēm dzīvosim.
zābaks tu esi.

  -2 [+] [-]

, 2020-08-19 09:20, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: zābaks tu esi.
Bet tu esi liekulis.

  +2 [+] [-]

, 2020-08-19 10:04, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Bet tu esi liekulis.
Jā, es dzeru baltkrievu alu un neatbalstu Lukašenko. Nu lielāku liekuli neatrast
Mārel, kā ir dzīvot bez smadzenēm?