Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Atlant" piedāvājusi līgumu Grabovskim

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Atlant" piedāvājusi līgumu Grabovskim
Mihails Grabovskis
Foto: AFP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Mitišču "Atlant" apstiprinājis informāciju, ka izteikts piedāvājums centra uzbrucējam Mihailam Grabovskim, kurš kopš 2006. gada spēlē Ziemeļamerikā. "Viņš mums neatteica, tāpēc turpinām strādāt," atzinis "Atlant" ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs.

Šovasar 29 gadus vecais baltkrievu centra uzbrucējs Mihails Grabovskis saņēma kāzu dāvanu no Toronto "Maple Leafs" - Kanādas klubs izpirka viņa pagājušajā gadā uz piecām sezonām par 27,5 miljoniem ASV dolāru noslēgto līgumu. Tādējādi hokejists kļuvis par brīvo aģentu. Grabovskis medijiem sacīja, ka apzinās, ka viņam jāturpina strādāt, bet tas neatturēja baltkrievu uzbrucēju no skarbākiem vārdiem: viņš "Maple Leafs" galveno treneri Rendiju Kārlailu nosauca par pilnīgu idiotu.

48 regulārās sezonas spēlēs viņš guva deviņus vārtus un izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles, savukārt septiņos izslēgšanas mačos Grabovskis izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Pie tā bija vainojama viņa loma komandā - Baltkrievijas izlases spēlētājs lielākoties darbojās ceturtajā vai trešajā virknējumā. Divas iepriekšējās sezonas centra uzbrucējam bijušas krietni veiksmīgākas - 51 punkts 74 spēlēs un 58 punkti 81 spēlē.

Tas gan nav palīdzējis tikt pie jauna kontrakta. "Pagaidām mana ģimene ir šeit, man viss patīk, un es spēlēšu līdz galam. Tas ir mans sapnis - spēlēt NHL. Piedāvājumus no KHL neizskatu. Līgumu piedāvājis tikai Mitišču "Atlant", - tāpēc, ka pazīstu komandas īpašnieku. Protams, viņi gribētu ar mani pastrādāt. Ir patīkami, ka viņi interesējas; citu variantu nav bijis," sacīja 29 gadus vecais spēlētājs.

"Jā, esam izrādījuši interesi un jau izteikuši piedāvājumu Grabovskim. Viņš mums neatteica, tāpēc turpināsim strādāt pie viņa kandidatūras," izteicies Mitišču vienības ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs. Lokauta laikā Grabovskis spēlēja Maskavas CSKA, 29 spēlēs izceļoties ar 24 (12+12) rezultativitātes punktiem.

Izmantotie resursi:
Спорт Беларуси. Новости спорта, футбола,...
ИТАР-ТАСС

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-07-18 13:50, pirms 11 gadiem
Kad Dinamo rīkosies? Vajag 2 labus uzbrucējus, nesaku ka no NHL vajag, bet tādus, kas var iemest. Un izskatās, ka no Horvātiem atrausimies kārtīgi

  +2 [+] [-]

, 2013-07-18 13:57, pirms 11 gadiem
Gūža rakstīja: Kad Dinamo rīkosies? Vajag 2 labus uzbrucējus, nesaku ka no NHL vajag, bet tādus, kas var iemest. Un izskatās, ka no Horvātiem atrausimies kārtīgi
no Horvātiem diezin vai, bet no viņu sapirktajiem ārzemniekiem gan
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-18 14:05, pirms 11 gadiem
Parezi ir, ja jau iepspeja vel spelet NHL kapec nepalikt, ja piedevam tur ir parcelies ar visu gimeni un nedoma atgriezties Baltkievija, gan jau vietu atradis, protams nejau vairs par tik smuku ligumu.

Dinamo jau mekle uzbrucejus redz no Polijas cehu Patrik Valcak panemema izmeginat , naudu taupa tapec panems rudeni tos kuri neviena nebus vajadzigi, bet vai tie vares iemest cits jautajums.
Isteniba zel skatities uz tiem vietejiem, ko panema uz Try-out Dianamo viniem netikt, kamer nebus normals farms, viniem vieta butu tiesi tur, tagad tik tas prieks ka patrenties kopa, ta sacit vasaras nometne lai liekas barins nekas vairak.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-18 14:28, pirms 11 gadiem
Gūža rakstīja: Kad Dinamo rīkosies? Vajag 2 labus uzbrucējus, nesaku ka no NHL vajag, bet tādus, kas var iemest. Un izskatās, ka no Horvātiem atrausimies kārtīgi
Īsts Vaimanators!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-18 17:11, pirms 11 gadiem
ja rīgai būtu lielāks budžets, tad... bet noteikti kalvītim un savickim gribētos pa kabatām salikt.