Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Hārtlijs: "Būtu grūti no spēlētājiem sagaidīt vairāk nekā viņi parādīja šodien"

Hārtlijs: "Būtu grūti no spēlētājiem sagaidīt vairāk nekā viņi parādīja šodien"
Bobs Hārtlijs. Foto: hawk.ru

Atzinīgus vārdus par savu komandu pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmās finālspēles pauda Omskas "Avangard" un Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

Kanādiešu speciālists pēc šovakar izcīnītās uzvaras ar 4:1 pār Maskavas CSKA izteicās: "Būtu grūti no spēlētājiem sagaidīt vairāk nekā viņi parādīja šodien. Viņiem pēc dramatiskās sērijas pret Kazaņas "Ak Bars" ["Avangard" sērijā bija pārāka ar 4-3, visas uzvaras gūstot izbraukumā - aut. piez.] izdevās īsā laikā atgūt emocijas. Pēc iepriekšējās sērijas bija dotas tikai dažas dienas, lai sagatavotos finālam. Esmu ļoti apmierināts ar mūsu parādītos sniegumu, šī bija neticama un praktiski ideāla spēle!"

"Es uzskatu, ka pilnīgi ideālas spēles nepastāv, taču šodienas spēle bija ļoti tuvu tam, lai to tā nosauktu. Visi puiši spēlēja ļoti disciplinēti un pašaizliedzīgi. Mēs šo uzvaru nopelnījām ar darbu, tāpēc tas ir tik patīkami," apmierinātību par finālspēli neslēpa Hārtlijs.

"Avangard" stūrmanis atklāja komandas gatavošanās finālsērijai nianses: "Kad mēs atbraucām atpakaļ no Kazaņas, spēlētājiem tika dota viena brīvdiena. Savukārt mēs treneru štābā visu dienu pavadīja kabinetā, lai sagatavotu uzskates materiālus komandai. Mēs noskatījāmies neskaitāmas CSKA spēles, kaut jau iepriekš būtībā zinājām kā viņi spēlē. Visu dienu pavadījām sanāksmēs. Padziļināti analizējām CSKA spēli vairākumā un mazākumā."

"Pēc tam mums bija tradicionālās komandas pusdienas, kas tiek organizētas pirms katras sērijas sākuma. Pirmsspēles vakarā atbraucām uz CSKA arēnu, spēlētāji 15 minūtes pavadīja uz ledus, lai sajustu atmosfēru. Turpretim šodien pirms spēles vispār neslidojām. Mūsu galvenais mērķis bija ļaut puišiem atpūsties un atgūt jaunas emocijas. Tas šodien deva rezultātu," izteicās Hārtlijs.

Trešo sezonu pie "Avangard" stūres esošais Hārtlijs arī uzteica šodienas spēles vārtu guvēju Kirila Gotoveca un Iļjas Kablukova sniegumu. Nākamā Gagarina kausa finālspēle paredzēta otrdien, 20. aprīlī.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...


, 2021-04-18 23:23, pirms 3 gadiem
Lielisks pirmais solis ir sperts
, 2021-04-18 23:33, pirms 3 gadiem
Kāpēc visu laiku ziņas par Eiropas klubu hokeju ir tikai par Krievijā notiekošo? Ieliekat komentārus pēc Zviedrijas, Šveices, Čehijas plovu spēlēm. Tur taču mūsējie hokejisti ir.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.