Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Morozovs: "Gribēju palikt Kazaņā, bet kādam mana aiziešana bija izdevīga"

Agris Suveizda

Morozovs: "Gribēju palikt Kazaņā, bet kādam mana aiziešana bija izdevīga"
Aleksejs Morozovs
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievu hokejists Aleksejs Morozovs intervijā sacīja, ka nevēlējās pamest Kazaņas "Ak Bars". 36 gadus vecais uzbrucējs, kurš karjeru turpinās Maskavas CSKA, teica, ka kādam viņa aiziešana esot bijusi izdevīga.

"Negribēju aiziet no "Ak Bars" - man tas kļuva par pārsteigumu. Līdz pēdējam brīdim domāju, ka ar mani tiks pagarinats līgums. Vēl novembrī sākās pārrunas, un tās nerisinājās slikti. Pēc sezonas beigām sēdēju Kazaņā, gaidīju jaunumus. Bet tur, kā reiz, izlēma, ka līgums netiks pagarināts," teica Aleksejs Morozovs. "Kas bija pret manu palikšanu? Ir ieinteresēti cilvēki. Nevēlos nosaukt vārdus, bet kādam mana aiziešana bija izdevīga. Tiek uzskatīts, ka Kazaņā notiek komandas atjaunināšana. Lai tā būtu - sauksim to par atjaunināšanu."

"Atjaunināšanu gribēja sākt vēl Vladimira Krikunova laikā? Ļoti labi sastrādājos ar Krikunovu - viņš ir godīgs un visu patiesību saka acīs. Un viņš neplānoja atbrīvoties no iepriekšējiem līderiem. Man šķiet, ka jūs kļūdāties - viņam nebija uzdevuma "aizvākt" Kazaņas pirmo maiņu," sacīja Morozovs. "Vai Zinovjevs°savulaik aizgāja tādēļ, ka ar viņu sastrīdējos? Nebūt ne. Mēs noteikti viens ar otru nestrīdējāmies. Man ar Sergeju bija normālas attiecības, un arī pēc tam, kad viņš aizgāja, kopā spēlējām pasaules čempionātā. Un pat vienā trijniekā."

"Jā, konflikti bija - kā visiem. Kaut kur nenostrādājām līdz galam, neguvām vārtus, kādā brīdī nepareizi nospēlējām. Sergejs ir viegli sakaitināms, un varbūt tad bija kāds kliedziens. Bet, atkal, tā gadās visās komandās. Ja jūs redzētu, kādi konflikti citos klubos notiek turpat uz soliņa spēles laikā. Mums vēl ir tikai ziediņi," Morozovs turpināja. "Kāpēc viņš aizgāja? Kādā brīdī Sergejs gribēja pierādīt, ka ir rezultatīvs ne tikai tādēļ, ka spēlē vienā trijniekā ar mums. Uzskatīja, ka citā klubā viņš būs tikpat veiksmīgs."

"Neesmu pārliecināts, ka dzīve Maskavā ir liels pluss. Kazaņā ceļš no dzīvokļa līdz arēnai aizņēma septiņas minūtes. Šeit dzīvoju Odincovo rajonā, un līdz hallei man ir jāmēro pusotra stunda. Argumenti, kādēļ izvēlējos CSKA, bija citi [nevis spēlēšana Maskavā]. Piemēram, sapratu, ka šeit grasās veidot labu komandu," teica Morozovs. "Sarunas par naudām nebūt nenotika ilgi. Klubā zināja manu cenu, un arī es nenoteicu pārmērīgus nosacījumus. Vai no pārejas ieguvu vai zaudēju? To varēs pateikt tikai pēc sezonas beigām. Runa ir par bonusiem? Ak, jūs visi tikai par naudu. Es runāju par medaļām un uzvarām, bet jūs visi par naudu. Kāda starpība, vai es ieguvu vai zaudēju?"

Morozovs iepriekšējās deviņas sezonas aizvadīja Kazaņas "Ak Bars" rindās, pārnākot no Nacionālās hokeja līgas kluba Pitsburgas "Penguins", kurā spēlēja septiņus gadus. Šajā regulārajā sezonā 36 gadus vecais Morozovs guva 12 vārtus, atdeva 26 piespēles un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +14. Savukārt Gagarina kausa izcīņā, kurā "Ak Bars", septiņās spēlēs zaudējot Čeļabinskas "Traktor", apstājās konferences finālā, Morozovs 18 mačos guva sešus vārtus un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles.

Pilnu interviju varat lasīt ŠEIT.

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

     [+] [-]

, 2013-08-16 15:30, pirms 11 gadiem
Vismaz vareja neiet uz CSKA

     [+] [-]

, 2013-08-16 15:41, pirms 11 gadiem
Vārēja iet uz Lokomatīvi , vai arī uz Čeļabinsku .

     [+] [-]

, 2013-08-16 15:41, pirms 11 gadiem
vareja iet uz GINAMU!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-08-16 15:55, pirms 11 gadiem
Nekas neparasts Kolhoza!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-16 16:17, pirms 11 gadiem
Ikrnpk rakstīja: vareja iet uz GINAMU!!
Nebūtu jau slikti,tikai Ģinama nevarētu to atļauties.

     [+] [-]

, 2013-08-16 16:18, pirms 11 gadiem
sandis44442 rakstīja: viņš aizgāja tur kur vairāk maksā.. intervija viņš tēlo ka vinjam nauda neintresē, bet nu viņš tad ir stulbs ja tā ir.. kam gan neintresē nauda!
Tikai loģiski,bet no otras puses viņš jau to naudu ir sapelnījis pietiekoši.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-16 16:25, pirms 11 gadiem
Tāda sajūta, it kā Kazaņā būtu savs Galviņš...

  -1 [+] [-]

, 2013-08-16 17:00, pirms 11 gadiem
M rakstīja: Tāda sajūta, it kā Kazaņā būtu savs Galviņš...
Morozovs ir izcils speletajs par kadu mums nav bijis labaka kops Baldera, tas ka Kazana nozelos jau ir skaidrs tagad... bet nu zinama dala taisnibas ir ari Kazanai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-16 20:30, pirms 11 gadiem
Kovi rakstīja: uz SKA ar Tihonovu,Kovi vienā maiņā

tāda maiņa pazemotu Znaroka puišus kā mazas meitenes riesta laikā
Šis ir visu laiku nožēlojamākais komentārs, bet paldies par centību.

     [+] [-]

, 2013-08-16 20:50, pirms 11 gadiem
savulaik ar rigas dinamo Oļegam Sorokinam teica--->piedo,mes ar tevi neparaxtisim ligumu jo mes atjauninam sastavu----->tikai jautajums ko velna pēc tur dara Laviņš???????

     [+] [-]

, 2013-08-16 20:57, pirms 11 gadiem
canuks20 rakstīja: savulaik ar rigas dinamo Oļegam Sorokinam teica--->piedo,mes ar tevi neparaxtisim ligumu jo mes atjauninam sastavu----->tikai jautajums ko velna pēc tur dara Laviņš???????
Loti elementaari, viens ir labs irsaa lideejs, otrs nav. Uzmini nu kurs ir kurs.