Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Širokovam vārti, Pujacs pārtrauc astoņu zaudējumu sēriju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Širokovam vārti, Pujacs pārtrauc astoņu zaudējumu sēriju
Aleksejs Širokovs
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) savstarpējo spēli aizvadīja divu latviešu hokejistu pārstāvētās komandas - Novosibirskas ''Sibir'' uzņēma Habarovskas ''Amur''. Ar 4:3 pārāki bija mājinieki, bet ''Amur'' labā vienus vārtus guva uzbrucējs Aleksejs Širokovs.

Georgija Pujaca pārstāvētā ''Sibir'' savā laukumā tikās ar Alekseja Širokova ''Amur''. Abām komandām pirms spēles bija vienāds punktu skaits, turklāt uzvara dotu vietu astotniekā, kas sezonas beigās garantēs dalību izslēgšanas spēlēs. Mača rezultātu, kad bija nospēlētās teju piecas minūtes, atklāja Latvijas izlases uzbrucējs Aleksejs Širokovs. Neilgi pirms trešdaļas beigām mājinieki vārtus atguva, bet pēc nākamajām 20 minūtēm vadībā atradās jau ''Sibir'' hokejisti.

Pēdējā periodā komandas apmainījās vārtu guvumiem, maču noslēdzot ar rezultātu 4:3 ''Sibir'' labā, kas novosibirskiešiem ļāva pacelties uz astoto vietu, par punktu apsteidzot Toljati ''Lada'', savukārt ''Amur'' līdz astotajai vietai vien trīs punktu atstatums. Tiesa, Jekaterinburgas ''Avtomobilist'', kas ieņem nākamo vietu, zaudē tikai punktu. Jāpiemin, ka ''Sibir'' izdevās pārtraukt astoņu zaudējumu sēriju.

Aleksejs Širokovs zaudētāju labā guva vienus vārtus, savukārt Georgijs Pujacs nenopelnīja ne rezultativitātes punktus, ne soda minūtes. Plašāka statistika par mūsējo veikumu pagaidām nav pieejama.

Izmantotie resursi:
khl.ru

 +11 [+] [-]

, 2010-01-16 15:26, pirms 14 gadiem
Tas gan labi

  +3 [+] [-]

, 2010-01-16 16:13, pirms 14 gadiem
un vel kas.. "Pujacs pārtrauc astoņu zaudējumu sēriju" es jau nodomaju, ka Pujacs iesita bet tik un ta priece.. Loti labs sniegums bija sodien abiem hokkeistiem, bet tomer ir vairak jauzslave Sirokovu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-01-16 17:28, pirms 14 gadiem
"divu latviešu hokejistu"... Latvijas pase kabatā nenozīmē, ka persona kura piedzimstot Latvijā, tā arī nevēlējas iesacīties latviešu valodu, uzskatāma par latvieti!

  +3 [+] [-]

, 2010-01-16 19:30, pirms 14 gadiem
DM rakstīja: "divu latviešu hokejistu"... Latvijas pase kabatā nenozīmē, ka persona kura piedzimstot Latvijā, tā arī nevēlējas iesacīties latviešu valodu, uzskatāma par latvieti!
Kurš nu runātu!? Cilvēks, kurš pat teikumu nevar latviski bez ortogrāfijas un interpunkcijas kļūdām uzrakstīt.