Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Norena atgriezīsies Zviedrijā

Norena atgriezīsies Zviedrijā
Fredriks Norena
Foto: RIA Novosti

KHL čempionvienības Kazaņas "Ak Bars" vārtsargs Fredriks Norena nākamo sezonu pavadīs Zviedrijas klubā "Linkopings", kam arī pieder tiesības uz vārtsargu.

Fredriks Norena sezonu uzsāka Kolumbusas "Blue Jackets", taču šajā komandā nespēja nostiprināties un 2008. gada nogalē pievienojās Kazaņas "Ak Bars". Kazaņas kluba rindās somu vārtsargs regulārajā čempionātā aizvadīja tikai 11 spēles (atvairīja 93,1% pretinieku metienu), taču izslēgšanas spēlēs bija viens no komandas panākumu kaldinātājiem, 15 spēlēs atvairot 92% pretinieku metienu.

Tiesības uz šo vārtsargu gan joprojām piederēja Zviedrijas klubam "Linkopings", kas vēlējās šo vārtsargu atgūt. Tas viņiem arī ir izdevies, jo Norena piekrita parakstīt līgumu ar klubu uz divām sezonām. Pats vārtsargs savu izvēli skaidroja ar Zviedrijas kluba labo līguma piedāvājumu, kā arī ar vēlmi izcīnīt Zviedrijas čempiona titulu.

Tāpat "Linkopings" komandā atgriezīsies vēl viens Kazaņas kluba hokejists - uzbrucējs Toni Mortensons, kurš bija viens no "Ak Bars" rezultatīvākajiem hokejistiem gan regulārajā čempionātā, gan arī izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru
corren.se


Slēpts komentārs: antuanito
Slēpts komentārs: gucci_man
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-15 00:18, pirms 15 gadiem
zel ka nenostabilizejas NHL
, 2009-04-15 00:19, pirms 15 gadiem
peizdaa rakstīja: kas tad nu ak bars nespeej samaksaat..
izlasi rakstu! gan Norrena, gan Mortensons bija iziireets AK-Barsiem. Tagad iires terminsh beidzies un speeleetaaji atgriezhas savaa klubaa: Linköpings HC. Starp citu, rakstaa nav piemineets, ka kopaa ar vinjiem Linköpings HC atgriezhas arii Magnuss Johansons no Mitishchu Atlant.
, 2009-04-15 00:25, pirms 15 gadiem
Saprata, ka Krievijā sadzīves apstākļi ir pilnīgā pakaļā, un nav jēgas tur ilgāk palikt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-15 12:22, pirms 15 gadiem
kharlamovs rakstīja: .RD vajadzēja pamācīties no viņiem,tad līgumus nebūtu parakstījuši ar leģionariem uz sezonu bet uz vairākam un uz Tāda Hossas varētu uzvārīt peso!
Gan jau uzvārīs, jo ar Hossu līgums uz diviem gadiem!
, 2009-04-15 12:32, pirms 15 gadiem
ar4i rakstīja: Gan jau uzvārīs, jo ar Hossu līgums uz diviem gadiem!
Nav taisnība.
Ar visiem leģionāriem līgumi bija tikai uz vienu sezonu.
Divu gadu līgumi bija (ir) tikai dažiem vietējiem spēlētājiem.
, 2009-04-16 03:33, pirms 15 gadiem
Jorks rakstīja: Saprata, ka Krievijā sadzīves apstākļi ir pilnīgā pakaļā, un nav jēgas tur ilgāk palikt...
ak Dievs, taa iebraukt auzaas......!!! lai tu zinaatu, Kazana ir augstakais dziives liimenis peec Omska un Amura!!!
Tur nafta, gaaze - Tatneft viena no lielaakam kompanijam!
tur pilseeta atjaunota un buvee taadas celtnes, kaadus Riigaa veel ilgi nebuuvees (jo nav naudas un buuvnieku)
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.