Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Steipltons Rietumu izlasi salīdzina ar "Penguins"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Steipltons Rietumu izlasi salīdzina ar "Penguins"
Tims Steipltons
Foto: hcdinamo.by

Kontinentālās hokeja līgas kluba Minskas "Dinamo" amerikāņu uzbrucējs Tims Steipltons Visu zvaigžņu spēles Rietumu izlasi salīdzinājis ar Nacionālās hokeja līgas vienu no zvaigžņotākajiem klubiem Pitsburgas "Penguins". Rietumu komanda ar 11:18 piekāpās Austrumu izlasei.

Šodien notikušajā Visu zvaigžņu spēlē Rietumu konferences pārstāvji katrā no pirmajām divām trešdaļām guva vien trīs vārtus, kamēr savos kopumā ielaida 13 ripas, pirms noslēdzošajām 20 minūtēm atrodoties iedzinējos ar septiņu vārtu deficītu. Pēdējā trešdaļa beidzās ar neizšķirtu, tādējādi Rietumu izlase piedzīvoja zaudējumu ar 11:18.

Nepalīdzēja arī tas, ka komandu pārstāvēja vairāki pasaules vadošie hokejisti. "Mūsu komandā bija tik daudz zvaigžņu: Pāvels Dacjuks, Iļja Kovaļčuks, Aleksandrs Radulovs ir starp labākajiem pasaulē. Tāpēc gribētu mūsu komandu salīdzināt ar Pitsburgas "Penguins"," pēc spēles izteicās Tims Steipltons.

"Kad kopā ar tādām zvaigznēm sēdi vienā ģērbtuvē, vari sākt nervozēt, taču es centos gūt baudu," turpināja amerikāņu uzbrucējs, slavējot gan Čeļabinskas līdzjutējus, gan pilsētu. "Domāju, katram hokejistam patika šeit būt." Steipltons mačā nopelnīja vienu rezultatīvu piespēli.

30 gadus vecajam un 175 centimetrus garajam uzbrucējam šī bijusi pirmā Visu zvaigžņu spēle karjerā: "Braucot uz KHL nedomāju, ka mans stils būs efektīvs. Negaidīju, ka varu tikt sastāvā, taču, kad beidzās NHL lokauts, sapratu, ka iespēja ir."

Ar 42 spēlēs sakrātajiem 32 (19+13) punktiem Steipltons debijas sezonā ir Minskas "Dinamo" rezultatīvākais spēlētājs. Karjerā viņš aizvadījis arī 118 spēles NHL. Aizvadītajā sezonā Vinipegas "Jets" rindās Steipltons aizvadīja 63 mačus, gūstot 11 vārtus un izdarot 16 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
Р-Спорт. Все главные новости спорта

  +5 [+] [-]

, 2013-01-13 23:16, pirms 11 gadiem
Tikpat labi viņš šo komandu varēja salīdzināt ar Manchester United vai Chicago Bulls.
Slēpts komentārs: objektiivais
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-01-13 23:27, pirms 11 gadiem
objektiivais rakstīja: labs joks . , kā var salīdzināt divus pasaules labākos hokejistus ar labiem vidusmēra hokejistiem
kuri būtu šie vidusmēra hokejisti,kas ir pieminēti šajā rakstā?

  +3 [+] [-]

, 2013-01-13 23:30, pirms 11 gadiem
ozolinshthebest rakstīja: Pareizi jau saka. Viena šāda KHL All star izlase būtu normāla NHL komanda. Tikai man labpatiktos salīdzināt nevis ar Pitsburgu,bet Detroitu.
Tikai tādā ziņā,ka Detroita praktiski ir zviedru "kolonija",jeb internacionāla komanda.

  +8 [+] [-]

, 2013-01-13 23:31, pirms 11 gadiem
objektiivais rakstīja: labs joks . , kā var salīdzināt divus pasaules labākos hokejistus ar labiem vidusmēra hokejistiem
Pāvels Dacjuks, Iļja Kovaļčuks, Aleksandrs Radulovs. Kuru no šiem tu uzskati par vidusmēra?

  -2 [+] [-]

, 2013-01-13 23:35, pirms 11 gadiem
picamen2 rakstīja: Pāvels Dacjuks, Iļja Kovaļčuks, Aleksandrs Radulovs. Kuru no šiem tu uzskati par vidusmēra?
Žerdevs,Koroļuks,Širokovs,Kokarevs utt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-01-13 23:42, pirms 11 gadiem
ozolinshthebest rakstīja: Tāpēc,ka Dacjuks un Kovaļčuks ar Radulovu arī labi iederētos Detroitā. Krieviem vispār piestāv ''Red Wings'' formas nez vai tā sarkanā krāsa pie vainas..Tikai jā pēdējā laikā tur krievu pamaz.
Nu nenoliegšu,ka Radulovs ir labs hokejists,bet viņa raksturs un attieksme...

  -1 [+] [-]

, 2013-01-14 08:19, pirms 11 gadiem
Es salīdzinu Desmaizi ar Siermaizi, kur loģika?

     [+] [-]

, 2013-01-14 10:36, pirms 11 gadiem
Doma jau pareiza no KHL spēlētājiem divus NHL klubus varētu nokomplektēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-14 13:52, pirms 11 gadiem
kharlamovs 333 rakstīja: Skatos tu nākamais GM. Zini cik spēlētāju trūkst BAČ komandām līdz KHL. līmenim. Cik komandas var salasīt no KHL lai būtu NHL komanda Viens vārds Profesors.
Vai no LAČ arī sanāktu kāda NHL komanda,vai vairākas ?
Nu no BAČ divu domu nav

Jašinu un Sušinski ādas jakas dēļ parādīja,ko vērtas ir tās izslavētās NHL komandas. Varētu domāt tur visi Malkini spēlē
Un visas komandas līdzvērtīgas spēkos,komplektācijā,kā jūs te pļūtat.
Tikai PO vienas un tās pašas komandas pa lielam izspēlē to kausu.
Kā domā,kad Islanders,Jets,Toronto,St. Louis Blues,Phoenix Coyotes,Nashville Predators,Dallas Stars utt tiks pie tā ?
Kādas tajās komandās nolasītas ūberzvaigznes ?
Katrai KHL top komandai labāki sastāvi par šīm komandām.
Ierunājās austrumu gudrais,cik tad tajā pašā AK BARS ir spēlētāju ,kuri būtu līderi kaut ,vai Islanders,nerunājot par to ,ka no Dinamo NHL ceturtajā maiņā varētu spēlēt vienīgi Karsums un no Minskas varbūt trešajā maiņā Stepltons.Un tā SKA uzvara ,lai jau tiek ,bet ja viņi tajā pašā sezonā uz ziemas vidu aizbrauktu uz Karolīnu ,tad zaudētu bez variantiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja