Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulim piektā uzvara pēc kārtas, Kulda bloķē metienus

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bārtulim piektā uzvara pēc kārtas, Kulda bloķē metienus
Oskars Bārtulis
Foto: Vladislavs Proškins, F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas mačā Oskara Bārtuļa pārstāvētais Astanas "Barys" savā laukumā pieveica HK "Sochi" (5:4 PM) un izcīnīja piekto panākumu pēc kārtas, savukārt Artūra Kuldas pārstāvētais Ufas "Salavat Yulaev" savās mājās piekāpās līgas austrumu vicelīderim Omskas "Avangard" (1:2 PM).

Astanas pirmais periods aizritēja ar mājinieku pārsvaru, taču jau trešajā minūtē vadībā izvirzījās no Krasnodaras novada, savukārt trešdaļas vidū kazahu kluba triecienmaiņa rezultātu izlīdzināja. Otrā perioda pirmajās astoņās minūtes astanieši sabēra vēl trīs ripas viesu cietoksnī, savukārt pēc tam Soču klubs izmantoja Bārtuļa noraidījumu un guva savus otros vārtus (4:2). Pēdējā periodā krietni aktīvāki bija viesi, taču piecas minūtes pirms pamatlaika beigām šķita, ka uzvarētājs praktiski jau ir skaidrs. Tomēr tad sočieši iemeta divas ripas, un 58. minūtē uz tablo iestājās līdzsvars (4:4). Papildlaikā rezultāts nemainījās, bet pēcspēles metienos veiksme uzsmaidīja mājiniekiem.

Oskars Bārtulis šodien laukumā bija 23:50 minūtes (trešais lielākais rādītājs komandā) un saņēma vienu mazo noraidījumu. Latviešu aizsargs šosezon 19 mačos sakrājis 3 (1+2) rezultativitātes punktus. Pēc šodienas panākuma "Barys" nostiprinās ceturtajā vietā Austrumu konferencē.

Ufas pirmajā periodā viesi no Sibīrijas izskatījās mazliet labāk, un tas atspoguļojās arī uz tablo (0:1). Otrajā trešdaļā cīņa bija līdzvērtīga, un mājinieki spēja panākt izlīdzinājumu (1:1). Ufieši spēlēja aktīvāk gan trešajā periodā, gan papildlaikā, taču rezultāts nemainījās. Pēcspēles metienu sērijā tiumfēja omskieši.

Artūrs Kulda šodien laukumā bija 19:52 minūtes (trešais lielākais rādītājs komandā), izpildīja trīs spēka paņēmienus un bloķēja 5 metienus, kā arī saņēma vienu mazo noraidījumu. Latvijas aizsargs šosezon 14 mačos sakrājis 3 (1+2) rezultativitātes punktus. "Salavat Yualaev" ieņem piekto pozīciju Austrumu konferencē.

Citā mačā Latvijas speciālista Andreja Maticina trenētais Vladivostokas "Admiral" savās mājās, neskatoties uz Krievijas prezidenta Vladimira Putina klātbūtni, piedzīvoja bezierunu zaudējumu pret Kazaņas "Ak Bars" (1:5).

Izmantotie resursi:
www.khl.ru

     [+] [-]

, 2014-11-12 17:41, pirms 10 gadiem
Bet Sprukts nav pieteikts šodienas spēlei ar CSKA, visticamāk tiks atlaists un atgriezīsies Rīgas Dinamo.

  +2 [+] [-]

, 2014-11-12 17:45, pirms 10 gadiem
casiljas rakstīja: Bet Sprukts nav pieteikts šodienas spēlei ar CSKA, visticamāk tiks atlaists un atgriezīsies Rīgas Dinamo.
Izklausās diezgan ticami.

     [+] [-]

, 2014-11-12 17:51, pirms 10 gadiem
casiljas rakstīja: Bet Sprukts nav pieteikts šodienas spēlei ar CSKA, visticamāk tiks atlaists un atgriezīsies Rīgas Dinamo.
Tas ir cilvēks, kuru tiešām negribās redzēt iekš Dinamo.
Kas liek domāt, ka Rīgā viņš spēlēs labāk nekā Loko?
Ja vajag papildinājumu, tad labāk kaut ko nopietnāku!

     [+] [-]

, 2014-11-12 17:57, pirms 10 gadiem
Ja ir nauda, tad ticu, ka Sējējs arī šobrīd no AHL vai kur citur būtu spējīgs atrast par saprātīgu summu labu špīleri.

     [+] [-]

, 2014-11-12 18:05, pirms 10 gadiem
Gūža rakstīja: Ja ir nauda, tad ticu, ka Sējējs arī šobrīd no AHL vai kur citur būtu spējīgs atrast par saprātīgu summu labu špīleri.
Diemžēl nav neviena sakarīga špīlera kurš ir brīvais aģents lai paņemtu uz Dinamo, AHL, KHL mārkets ir pilnīgi tukšs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-11-12 18:36, pirms 10 gadiem
Ševčenko vārti , Saryarka uzvarā 3-1

  +2 [+] [-]

, 2014-11-12 18:39, pirms 10 gadiem
SKA pret Dynamo , Tiesneši Jebareks un Odiņš

     [+] [-]

, 2014-11-12 21:27, pirms 10 gadiem
LTG2 rakstīja: Labi, ka koč Bārtulis i Kulda tur leģionāra leimini KHL jū puorejī dīmžāl itymā sezona jū navalk..
Daugaviņš arī ir leģionārs MD