Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Šuplers: "Spēlējām tā, kā ļāva pretinieks"

Jānis Pārums

Šuplers: "Spēlējām tā, kā ļāva pretinieks"
Dinamo galvenais treneris Juliuss Šuplers
Foto: Romualds Vambuts

"Kā atļauj pretinieks, tā arī spēlējam vairākumā. Nemaz tik katastrofāli nespēlējam, ja paskatās uz kopējo KHL statistiku," pēc uzvarētās spēles pret "MVD" sacīja Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Juliuss Šuplers.

Juliuss Šuplers, Rīgas "Dinamo" galvenais treneris: "Pirmais periods bija tiešām lielisks, otrais līdzīgāks, bet trešajā izglāba Masaļskis. Prieks par uzvaru mājas spēlē. Mums jāpiesaista vēl vairāk skatītāju un domāju, ka uzvara šajā spēlē ir labs solis uz to. Paldies tiem daudzajiem līdzjutējiem, kuri bija atnākuši. Paldies arī puišiem, kuri cīnījās līdz galam. Izbraukuma tūre mums prasīja daudz spēka. Redzēsim, kā veiksies nākamajās spēlēs, bet prieks par šo panākumu."

"Bērziņam ir problēmas ar muguru. Vēl nedēļu viņš atpūtīsies, bet pēc tam viņam vēl jāuzlabo kondīcija, bet ceru, ka viņš varēs spēlēt pēc iespējas ātrāk," Šuplers piebilda.

"Kā atļauj pretinieks, tā arī spēlējam vairākumā. Nemaz tik katastrofāli nespēlējam, ja paskatās uz kopējo KHL statistiku. MVD labi cīnījās un iespējams, ka dažās epizodēs mums pietrūka meistarības," sacīja Šuplers.

"Mitišču "Atlant" ir ātra un spēcīga komanda. Labi spēlē vairākumā, aktīvi mazākumā. Meistarība viņiem ir augsta. Uz viņiem var skatīties kā jāspēlē hokejs. Mums būs grūti, bet cīnīsimies," rīdzinieku galvenais treneris raksturoja nākamos pretiniekus.

Oļegs Znaroks, Maskavas apgabala "MVD" galvenais treneris: "Spēle izdevās. Es zināju, ka "Dinamo" bija veikusi smagu izbraukuma tūri un spēka viņiem visai spēlei pietrūka. Pirmo trešdaļu viņi nospēlēja lieliski, bet otrajā un trešajā mēs bijām labāki, tikai nespējām izmantot tos vārtu gūšanas momentus, kas mums bija. Zināju, kā "Dinamo" spēlēs, jo zināju viņus. Apsveicu pretiniekus ar uzvaru. Šoreiz zaudējām, tāds ir hokejs, bet sezonā vēl daudz maču."

"Protams, ka čempionātā jutīšu līdzi "Dinamo". Daļa manas dzīves pavadīta "Dinamo" komandā," Znaroks atbildēja uz jautājumu, kurai komandai vēl bez "MVD" jutīs līdzi.

"KHL ir astoņas deviņas labas komandas, pārējās līdzīgas. Var cīnīties ar visām,"
piebilda Znaroks.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-09-11 22:16, pirms 16 gadiem
Tātat slikti zini ja zaudējāt

  +9 [+] [-]

, 2008-09-11 22:16, pirms 16 gadiem
Kaa kursh? Pats "Dinamo" Runiiigs viirs..

  +4 [+] [-]

, 2008-09-11 22:16, pirms 16 gadiem
Howard rakstīja: "KHL ir astoņas deviņas labas komandas, pārējās līdzīgas. Var cīnīties ar visām,"
piebilda "Dinamo".


kurš no Dinamo to piebilda?

tas elektriskais talismans komandas...

  +8 [+] [-]

, 2008-09-11 22:17, pirms 16 gadiem
baigie malachi.. hossa vispaar liimenis !! zheel tikai ka no muuseejiem nav neviens tik rezultativss.. pagaidaam!!

  +2 [+] [-]

, 2008-09-11 22:17, pirms 16 gadiem
Modo007 rakstīja: Kaa kursh? Pats "Dinamo" Runiiigs viirs..

spīd jau gan labi simts gaismiņās, nez kā ar runāšanu, nedzirdēju
Slēpts komentārs: vaz2106

  +6 [+] [-]

, 2008-09-11 22:29, pirms 16 gadiem
patīkams 1.per.!!! 2.un 3. nu tā.... man tik liekas ka dinamieši Hossu nenoturēs ja viņš tā spēlēs,žēl.... krievi viņu pārpirks......

 +10 [+] [-]

, 2008-09-11 22:39, pirms 16 gadiem
skudraskaste rakstīja: patīkams 1.per.!!! 2.un 3. nu tā.... man tik liekas ka dinamieši Hossu nenoturēs ja viņš tā spēlēs,žēl.... krievi viņu pārpirks......

Ja parpriks tad gan jau tas ljoti dargi maksas un dinamo vares otru hosu atjauties

  +6 [+] [-]

, 2008-09-11 23:08, pirms 16 gadiem
gints lv rakstīja: Ja parpriks tad gan jau tas ljoti dargi maksas un dinamo vares otru hosu atjauties

hosam jau ligums tikai uz gadu ir un vins pats nenoliedz ka RD vina ir ka sagatavosanas lai nakamgad atgrieztos NHL

  +2 [+] [-]

, 2008-09-11 23:10, pirms 16 gadiem
Spēle atklāti nepatika, bet varbūt uz priekšu būs labāk('ir iemeslis cerēt)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-12 00:26, pirms 16 gadiem
Bija SMAGI!!!

  +3 [+] [-]

, 2008-09-12 00:31, pirms 16 gadiem
Prieks, ka pirmā mājas spēle beigusies ar uzvaru. Šoreiz nav būtiski, ka spēle varbūt nebija pārāk skatāma, ir pirmā uzvara mājās, ir 3 punkti un visiem labs prāts
Ir dažas lietas, ko gribētos atzīmēt pēc šīs spēles:
+) Otrajā maiņā pie leģionāriem labi iederējās Ankipāns. Ne par velti viņš arī saņēma labākā spēlētāja balvu, jo ne tikai guva pirmos vārtus, bet arī labi cīnījās, gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, vairākas reizes gūlās priekšā ripai (un tas uzreiz pēc savainojuma apārstēšanas!).
+) Pēc traumas labu sniegumu pirmajā aizsargu pārī rādīja Galviņš, spēlēja stabili, pārliecinoši un bez pamanāmām kļūdām.
-) Joprojām nepārliecina pirmā uzbrucēju maiņa (Cipulis - A. Širokovs - Ņiživijs). Kaut kas tur īsti nav, večiem nesanāk spēle. Treneriem vajadzētu kaut ko mainīt, jo individuāli katrs no viņiem ir labi spēlētāji.
-) Atkal aizsargu maiņa Laviņš - Sorokins... Laviņš vēl šoreiz puslīdz OK, bet Sorokina 3 noraidījumi ir par daudz, pie tam viens spēlējot vairākumā... arī uzbrūkot 5 pret 3 tieši Sorokins kļūdījās un zaudēja ripu pie zilās līnijas. No pieredzējušiem aizsargiem gribētos sagaidīt labāku sniegumu. Nebrīnīšos, ja kādu no šī aizsargu pāra (varbūt pat abus, bet tas jau mazāk ticams) izkonkurēs Sotnieks, Saviels vai varbūt K. Rēdlihs.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-12 00:47, pirms 16 gadiem
jā,vecajiem aizsargiem smagi...,a kas būs pret tādu komandu kur uzbrucēji slido uz vienas slidas??!

  +4 [+] [-]

, 2008-09-12 01:17, pirms 16 gadiem
Večiem tiešām pēc šī trakā izbraukuma pa Sibīriju spēki jāatgūst. To pierādīja 2. un 3. periodi. Tagad būs 2 dienas tepat Latvijā līdz nākamajam mačam ar atlantiem, un ceru, ka mūsējie būs atkal baltajā zirgā. Būs atgriezies arī Petrovickis, kas varētu noteikti ienest kādu pozitīvu niansi. Kaut gan biju patīkami pārsteigts par Ankipānu - ne tikai gola dēļ, bet viņa kopējā snieguma dēļ. Labs bija Galviņš, toties nepatīkami pārsteidza Sorokins. Bet nu neiesim tādēļ kādus te vainot, katram gadās pa kādai "mellai dienai", tā kā - galvenais, lai vairumam ir baltās dienas! Tad uzvaras neizpaliks!

     [+] [-]

, 2008-09-12 01:31, pirms 16 gadiem
bet nu puikas paradīja ,kaut nu ne īpaši lilisku uzvaru,bet nu labu.... DINAMO RīGA SARAUJ
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-09-12 08:32, pirms 16 gadiem
...Mums jāpiesaista vēl vairāk skatītāju un domāju, ka uzvara šajā spēlē ir labs solis uz to. Paldies tiem daudzajiem līdzjutējiem, kuri bija atnākuši....
jāsaka ka es biju nepatīkami pārsteigts par daudzu skatītāju pasivitāti, domāju ka būs lielāks atbalsts. Daudzi vnk sēdēja un vienaldzīgām sejām vēroja notiekošo.Aiz manis sēdēja četri krievu veči un visu maču to vien darīja kā bubināja, tipa, kā tas dod piespēli, kur viņš skrien, kapēc dara to un nedara šito utt... Kad es pirms otrā gola pielēcu kājās viens no šitiem neapmierināts aizrādija ka viņš nevarēja redzēt golu. Un mača beigās, kad bija tukši vārti un mūsējais vienkārši izmeta ripu viduszonā, nevis pa vārtiem lai nebūtu pārmetiens, šie atkal sāka purpināt, es neizturēju un pateicu pāris vārdus. Tas ir psc šitādi dunduki, vajadzētu pirms ieejas feiskontrolu taisīt lai šitādus neielaistu, izbesīja riktīgi laukā!

  +2 [+] [-]

, 2008-09-12 08:44, pirms 16 gadiem
...,kam tagad viegli?! Ekonomiskaa krize...

  +1 [+] [-]

, 2008-09-12 09:05, pirms 16 gadiem
Prieks jau protams par uzvaru, bet RD spēle kā tāda tiešām vismaz pagaidām mani nepārliecināja, ka šie varēs kā līdzīgs ar līdzīgu cīnīties piem. ar AK Bars vai Salavatu vai to pašu Avangardu.... ok, ar vidusmēra komandām kā šitā MVD kaut kā jau pacīnīties varēs, bet no krievu smagsvariem var būt atkal diezgan pamatīgi kāsieni....izskatās, ka mūsējiem ir kaut kāda mandrāža un spēles kritums katru spēli (arī tagad piem. otrā perioda sākumā, kad arī tika ielaisti vārti) un ja pretiniekiem tad "aiziet" ta mūsējiem klājas plāni... labi, ka šoreiz bišķi veiksme bija mūsu pusē un arī pretinieks nebija diezko meistarīgs uz vairākuma realizāciju... tad rezultāts varēja būt cits! Par spēlētājiem Masaļskis viennozīmīgi labākais! Legionāru maiņa arī gana laba, bet mūsu nomināli 1. piecinieks jau kuro spēli ir nulles līmenī.... es viņus laukumā praktiski nemaniju!!!! Un tā ir izlases maiņa, kas kopā nespēlē pirmo dienu!!!! Iespējams, ka tiešām Cipulim un Širokovam tāds KHL līmenis ir pa augstu.... Ņiživijs vēl kaut ko ir iepriekšējās spēlēs parādijis, bet pārējie abi maiņas partneri ir tuvu absolūtai 0.... Laviņš, Sorokins savā "līmenī" - noraidijumi noraidijumu galā.... salīdzinoši jaunākais Galviņš pēc nobriedušāka aizsarga izskatijās par šitiem abiem kadriem viennozīmīgi! Iespējams, ka tiešām, jo atrāk K. Redlihs būs atpakaļ RD (un vēlams kāda šitā viriņa vietā), jo labāk RD! Tāpat Saviels, Sotnieks iespējams arī būtu labāki par šitiem abiem kadriem.... kopumā paskats pagaidām nav diez ko rožains.... labi ka RD ir kaut cik normāla leģionāru maiņa.... manuprāt (un manis pēc) vajadzētu vēl otru normālu leģionāru maiņu un tad RD būtu biš cits "skats uz dzīvi".... katrā ziņā vismaz belaru Dinamo to ir pasen jau sapratuši (ka ar vietējiem kadriem vien nekas labs tur nebūs) un tapē cšiem tur ir gandrīz pus komanda no leģionāriem un arī rezultāti nav īpaši slikti! To pašu var teikt par kazahu Baris kas spēlē gana stabili.... kamēr mūsu "bāzes klubam" iet kā pa viļņiem.... un uz trešo periodu izskatās ka viņi knapi kājas var pavilkt tapēc arī trešajos periodos (kopā no pagaidām nospēlētām spēlēm) mums ir vārtu attiecība 4-8.....

     [+] [-]

, 2008-09-12 09:50, pirms 16 gadiem
To kritumi 2 un 3 per. šoreiz vēl var skaidrot ar pārbrauciena sekām, jo otrdien studijā Edgars bija pilnīgi nekāds, bet ši nu ir pēdējā reize, svētdien jāslido un jadomā ātrak, Sorokinu droši var palaist uz dažām spēlēm atpūtā, lai atkopjas, padomā...pats viņš ar savu mutes brūķēšanu pagājušsezon pacēla savu latiņu gana augstu - tagad vai nu turi līmeni vai sēdi malā

     [+] [-]

, 2008-09-12 10:20, pirms 16 gadiem
huy rakstīja: To kritumi 2 un 3 per. šoreiz vēl var skaidrot ar pārbrauciena sekām, jo otrdien studijā Edgars bija pilnīgi nekāds, bet ši nu ir pēdējā reize, svētdien jāslido un jadomā ātrak, Sorokinu droši var palaist uz dažām spēlēm atpūtā, lai atkopjas, padomā...pats viņš ar savu mutes brūķēšanu pagājušsezon pacēla savu latiņu gana augstu - tagad vai nu turi līmeni vai sēdi malā


Manuprāt veselīgi būtu gan Sorokinu, gan Laviņu nosūtīt R 2000 palīgā.... gan R 2000 iegūtu divus pieredzējušus (pirksti neceļās rakstīt "labus" ) spēlētājus, gan arī piem. tādam Savielam vai Sotniekam vai moš K. Rēdliham pavēros iespēja sevi parādit RD rindās.... šaubos, ka pieminētie pēdējie trīs kadri būtu dikti sliktāki par pirmajiem diviem... domāju gana labāki! Katrā ziņā vakar piem. tāds Galviņš viennozīmīgi bija labāks par šiem abiem veterāniem....

     [+] [-]

, 2008-09-12 10:23, pirms 16 gadiem
als rakstīja: Manuprāt veselīgi būtu gan Sorokinu, gan Laviņu nosūtīt R 2000 palīgā.... gan R 2000 iegūtu divus pieredzējušus (pirksti neceļās rakstīt "labus" ) spēlētājus, gan arī piem. tādam Savielam vai Sotniekam vai moš K. R''edliham pavēros iespēja sevi parādit RD rindās.... šaubos, ka pieminētie pēdējie trīs kadri būtu dikti sliktāki par pirmajiem diviem... domāju gana labāki! Katrā ziņā vakar piem. tāds Galviņš viennozīmīgi bija labāks par šiem abiem veterāniem....

Laviņš iekrita acīs ar savu standarta divminūšnieku un pāris reizes bik zonā palohojās, bet vakar viņš tāds nebija vienīgais, bet Oļegs...laikam paklusēšu lai nav jālamājas...

     [+] [-]

, 2008-09-12 10:31, pirms 16 gadiem
huy rakstīja: Laviņš iekrita acīs ar savu standarta divminūšnieku un pāris reizes bik zonā palohojās, bet vakar viņš tāds nebija vienīgais, bet Oļegs...laikam paklusēšu lai nav jālamājas...


Es domāju, ka mēs esam atraduši vēl vienu potenciālo komenētāju (vai spēļu iztirzātāju ar D. Erenštreitu) RD spēlēm - O. Sorokins! Katrā ziņā PČ filozofēt un analizēt viņam labāk sanāca nekā tagad spēlēt hokeju un moš šim ir jābeidz ākstīties (jo savādāk es viņa spēli nevaru nosaukt, lai arī nepaliktu rupjš) un jāapsver doma par darbu TV KHL maču komentēšanā...?

     [+] [-]

, 2008-09-12 10:35, pirms 16 gadiem
als rakstīja: Es domāju, ka mēs esam atraduši vēl vienu potenciālo komenētāju (vai spēļu iztirzātāju ar D. Erenštreitu) RD spēlēm - O. Sorokins! Katrā ziņā PČ filozofēt un analizēt viņam labāk sanāca nekā tagad spēlēt hokeju un moš šim ir jābeidz ākstīties (jo savādāk es viņa spēli nevaru nosaukt, lai arī nepaliktu rupjš) un jāapsver doma par darbu TV KHL maču komentēšanā...?

Pārējā laikā lai savas plašās teorētiskās un praktiskās zināšanas var nodot jaunajiem censoņiem Kā vispār komentētāji izklausījās?

  +1 [+] [-]

, 2008-09-12 10:45, pirms 16 gadiem
huy rakstīja: Pārējā laikā lai savas plašās teorētiskās un praktiskās zināšanas var nodot jaunajiem censoņiem Kā vispār komentētāji izklausījās?


Arēnā biji? Kometētāji izklausijās kopumā normāli... Toļiks tik vienreiz biš pārteicās un izteicās (cik atceros apmēram tā) - "Dabūt bumbu vārtos..."... Pēc tam jau pats sevi palaboja ar "dabūt ripu vāros".... Nav jau laikam arī šim tik viegli uzreiz no fūža uz hoķi pārslēgties....

     [+] [-]

, 2008-09-12 10:49, pirms 16 gadiem
als rakstīja: Arēnā biji? Kometētāji izklausijās kopumā normāli... Toļiks tik vienreiz biš pārteicās un izteicās (cik atceros apmēram tā) - "Dabūt bumbu vārtos..."... Pēc tam jau pats sevi palaboja ar "dabūt ripu vāros".... Nav jau laikam arī šim tik viegli uzreiz no fūža uz hoķi pārslēgties....

Jap, biju Arēnā. Nu galvenais ka Toļiks pašu spēles būtību ir pareizi sapratis, ka tas štrunts ir vārtos jāiedabū

     [+] [-]

, 2008-09-12 11:00, pirms 16 gadiem
huy rakstīja: Jap, biju Arēnā. Nu galvenais ka Toļiks pašu spēles būtību ir pareizi sapratis, ka tas štrunts ir vārtos jāiedabū


Tas viss figņa! Toļiks gan jau ar laiku ieies arī "hoķa sliedēs"! Jautrākais bija pārtraukumos un pēc spēles beigām - Erenštreits ar A. Bērziņu sarunājās un maču analizēja (cik nu daudz Bērziņš tur analizēja...), bet kopumā (manuprat) šie izksatijās labi! Moš Armandam arī ir jāapver doma par darbu televīzijā...?! Ta piem. kopā ar tādu Sorokinu šie varētu būt "Reāls tandēms"!!!!

     [+] [-]

, 2008-09-12 11:06, pirms 16 gadiem
als rakstīja: Tas viss figņa! Toļiks gan jau ar laiku ieies arī "hoķa sliedēs"! Jautrākais bija pārtraukumos un pēc spēles beigām - Erenštreits ar A. Bērziņu sarunājās un maču analizēja (cik nu daudz Bērziņš tur analizēja...), bet kopumā (manuprat) šie izksatijās labi! Moš Armandam arī ir jāapver doma par darbu televīzijā...?! Ta piem. kopā ar tādu Sorokinu šie varētu būt "Reāls tandēms"!!!!

Nu Armandam vēl par agru! Gribu, ceru un ticu ka viņš savu pienesumu LV hokejam vēl sniegs, Vītoliņš viņš nebūs, bet gribētos lai 2005. gada 13. februaris nav augstākais punkts viņa karjerā. Un no Šuplera var saprast ka ar Bērziņu rēķinās. Nākamo spēli paskatīšoas pa TV, gribas ievērtēt Ernštreitu, Toļiku, kā arī to trešo, Zaharovs laikam

     [+] [-]

, 2008-09-12 15:07, pirms 16 gadiem
zzk rakstīja: Prieks, ka pirmā mājas spēle beigusies ar uzvaru. Šoreiz nav būtiski, ka spēle varbūt nebija pārāk skatāma, ir pirmā uzvara mājās, ir 3 punkti un visiem labs prāts
Ir dažas lietas, ko gribētos atzīmēt pēc šīs spēles:
+) Otrajā maiņā pie leģionāriem labi iederējās Ankipāns. Ne par velti viņš arī saņēma labākā spēlētāja balvu, jo ne tikai guva pirmos vārtus, bet arī labi cīnījās, gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, vairākas reizes gūlās priekšā ripai (un tas uzreiz pēc savainojuma apārstēšanas!).
+) Pēc traumas labu sniegumu pirmajā aizsargu pārī rādīja Galviņš, spēlēja stabili, pārliecinoši un bez pamanāmām kļūdām.
-) Joprojām nepārliecina pirmā uzbrucēju maiņa (Cipulis - A. Širokovs - Ņiživijs). Kaut kas tur īsti nav, večiem nesanāk spēle. Treneriem vajadzētu kaut ko mainīt, jo individuāli katrs no viņiem ir labi spēlētāji.
-) Atkal aizsargu maiņa Laviņš - Sorokins... Laviņš vēl šoreiz puslīdz OK, bet Sorokina 3 noraidījumi ir par daudz, pie tam viens spēlējot vairākumā... arī uzbrūkot 5 pret 3 tieši Sorokins kļūdījās un zaudēja ripu pie zilās līnijas. No pieredzējušiem aizsargiem gribētos sagaidīt labāku sniegumu. Nebrīnīšos, ja kādu no šī aizsargu pāra (varbūt pat abus, bet tas jau mazāk ticams) izkonkurēs Sotnieks, Saviels vai varbūt K. Rēdlihs.

Starp citu Sotnieks ir reāls kandidāts nākamajai sezonai! Protams, ja viņš spēlētu R2T, tad būtu daudz lielāka iespēja tikt Dinamo.

     [+] [-]

, 2008-09-12 15:38, pirms 16 gadiem
bet kā tas viss var tā būt? RD spēlē praktiski LV izlase, bez atsevišķiem čaļiem kas spēlē Amerikā un Eiropā. Bet principā izlase, kura spēlē A grupā un pie tam daudz maz veiksmigi cinas, bet tagad gandriz ta pati komanda + vel ļoti labi legionāri mokās ar vidusmera krievu komandām kuru speletaji pat tuvu savai izlasei netiek. Ja jau LV izlase ir A grupā, tad it kā jau caļiem nav tas līmenis tik stipri zemāks kā krievu vidusmēra spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2008-09-12 16:42, pirms 16 gadiem
db rakstīja: bet kā tas viss var tā būt? RD spēlē praktiski LV izlase, bez atsevišķiem čaļiem kas spēlē Amerikā un Eiropā. Bet principā izlase, kura spēlē A grupā un pie tam daudz maz veiksmigi cinas, bet tagad gandriz ta pati komanda + vel ļoti labi legionāri mokās ar vidusmera krievu komandām kuru speletaji pat tuvu savai izlasei netiek. Ja jau LV izlase ir A grupā, tad it kā jau caļiem nav tas līmenis tik stipri zemāks kā krievu vidusmēra spēlētājiem.

Vienkārši krievi pie vēlmes vēl tādas padsmit Latvijas izlases varētu izveidot ar saviem spēlētāju resursiem un tad arī, domāju, ar viņām ne sliktāk par mūsējo varētu cīnīties tādā PČ.... Savā izlasē šie savāc labākos no labākajiem pašu līgā (kas pie vēlmes varētu mierīgi arī NHL kapāt, bet par bišķi mazāku naudu nekā Krievijā... un tapēc šie labāk kapā Krievijā un par lielāku naudu) + viņu NHL stāriem un vienkārši labiem spēlētājiem... un rezultātu mēs visi varējām redzēt pavasarī....

     [+] [-]

, 2008-09-12 22:25, pirms 16 gadiem
Howard rakstīja: "KHL ir astoņas deviņas labas komandas, pārējās līdzīgas. Var cīnīties ar visām,"
piebilda "Dinamo".


kurš no Dinamo to piebilda?

Dirižabļa vadītājs

     [+] [-]

, 2008-09-13 01:22, pirms 16 gadiem
als rakstīja: Prieks jau protams par uzvaru, bet RD spēle kā tāda tiešām vismaz pagaidām mani nepārliecināja, ka šie varēs kā līdzīgs ar līdzīgu cīnīties piem. ar AK Bars vai Salavatu vai to pašu Avangardu.... ok, ar vidusmēra komandām kā šitā MVD kaut kā jau pacīnīties varēs, bet no krievu smagsvariem var būt atkal diezgan pamatīgi kāsieni....izskatās, ka mūsējiem ir kaut kāda mandrāža un spēles kritums katru spēli (arī tagad piem. otrā perioda sākumā, kad arī tika ielaisti vārti) un ja pretiniekiem tad "aiziet" ta mūsējiem klājas plāni... labi, ka šoreiz bišķi veiksme bija mūsu pusē un arī pretinieks nebija diezko meistarīgs uz vairākuma realizāciju... tad rezultāts varēja būt cits! Par spēlētājiem Masaļskis viennozīmīgi labākais! Legionāru maiņa arī gana laba, bet mūsu nomināli 1. piecinieks jau kuro spēli ir nulles līmenī.... es viņus laukumā praktiski nemaniju!!!! Un tā ir izlases maiņa, kas kopā nespēlē pirmo dienu!!!! Iespējams, ka tiešām Cipulim un Širokovam tāds KHL līmenis ir pa augstu.... Ņiživijs vēl kaut ko ir iepriekšējās spēlēs parādijis, bet pārējie abi maiņas partneri ir tuvu absolūtai 0.... Laviņš, Sorokins savā "līmenī" - noraidijumi noraidijumu galā.... salīdzinoši jaunākais Galviņš pēc nobriedušāka aizsarga izskatijās par šitiem abiem kadriem viennozīmīgi! Iespējams, ka tiešām, jo atrāk K. Redlihs būs atpakaļ RD (un vēlams kāda šitā viriņa vietā), jo labāk RD! Tāpat Saviels, Sotnieks iespējams arī būtu labāki par šitiem abiem kadriem.... kopumā paskats pagaidām nav diez ko rožains.... labi ka RD ir kaut cik normāla leģionāru maiņa.... manuprāt (un manis pēc) vajadzētu vēl otru normālu leģionāru maiņu un tad RD būtu biš cits "skats uz dzīvi".... katrā ziņā vismaz belaru Dinamo to ir pasen jau sapratuši (ka ar vietējiem kadriem vien nekas labs tur nebūs) un tapē cšiem tur ir gandrīz pus komanda no leģionāriem un arī rezultāti nav īpaši slikti! To pašu var teikt par kazahu Baris kas spēlē gana stabili.... kamēr mūsu "bāzes klubam" iet kā pa viļņiem.... un uz trešo periodu izskatās ka viņi knapi kājas var pavilkt tapēc arī trešajos periodos (kopā no pagaidām nospēlētām spēlēm) mums ir vārtu attiecība 4-8.....

Varbūt arī Baltkrievi ir sapratuši, ka ar vietējiem, kā Tu teici kadriem, nepietiek, bet man mazāk interesē Dinamo vieta tabulā, bet gan tas, kā tur attīstās mūsu latviešu spēlētāji...pietiek ar vienu spēcīgu leģionāru maiņu. Bez tās nevar iztikt,bet vairāk leģionārus arī nevajag. Skatoties spēli pagaidām, gan dzirdēju tikai mūsu leģionāru uzvārdus, kad laukumā notika kas ievērības cienīgs,bet gan jau ar laiku...
Spēle visumā bija okey, uzvarējām, un tas ir galvenais! Latvijas izlases cienīgi nospēlējām pēdējās minūtes, kā vienmēr paši sev sagādājām problēmas, kur to varētu arī nebūt! Tā vietā, lai ieietu zonā un tur nostātos (bijām taču vairākumā)'mūsu komanda centās nospēlēt uzmanīgi, kas, kā vienmēr noveda pie liekām problēmām, bet gan jau līdz pavasarim, kad notiks pasaules čempis viņi atradīs no šīs sliktās iezīmes... Pagaidām esmu apmierināts ar Dinamo Rīgas sniegumu un patiešām ceru, ka tas nesīs augļus un hokejs latvijā dzīvos Protams, vajag rezultātu, lai piesaistītu sponsorus un šis projekts spētu eksistēt, to arī viņiem novēlu!