Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks pateicas veiksmei

Znaroks pateicas veiksmei
Oļegs Znaroks
Foto: Ingus Ozoliņš

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Balašihas "MVD" un Latvijas izlases galvenais treneris pēc viņa komandas uzvarētās spēles pret Novosibirskas "Sibir'' norādīja, ka uzvarā palīdzēja arī veiksme.

Preses konferencē pēc spēles Znaroks izteicās, ka pretiniekam esot pietrūcis svaiguma, lai gan kopumā "Sibir'' hokejisti pelnījuši iesist vairāk nekā tikai vienus vārtus, tāpēc varot uzskatīt, ka viņa komandai paveicies.

Spēle padevusies ļoti smaga, bet labi izdevies pirmais periods. Otrajā periodā iniciatīvu pārņēmuši mājinieki, Balašihas kluba spēlētāji sākuši pelnīt noraidījumus un "Sibir'' esot varējuši iesist arī vairāk kā vienus vārtus.

Kopumā gan Znaroks, protams, esot apmierināts ar spēli. Komanda guvusi trīs punktus un līdz ar to turpina savu uzvaru sēriju un jau ir nokļuvusi KHL ply-off zonā.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-10 23:59, pirms 16 gadiem
jā butu tagad inčīgi RD vs MVD