Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Khimik" galotnē pārsteidz "Severstal"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Khimik" galotnē pārsteidz "Severstal"
Kontinentālā Hokeja līga

Pie negaidītas uzvaras KHL šovakar tikuši Voskresenskas "Khimik" hokejisti, kuri savā laukumā, gūstot divus vārtus pēdējās divās minūtēs, ar 3:1 pieveica Čerepovecas "Severstal".

Izteikts favorīts pirms šīs spēles bija "Severstal", jo "Khimik" ir viena no vājākajām līgas komandām, bet "Severstal" ir stabila vidusmēra komanda. Spēles pirmās minūtes aizritēja līdzīgā cīņa, bet mazliet vairāk bīstamu momentu izveidoja viesi. Pirmajā periodā vārtu guvumu tomēr neizdevās sagaidīt.

Otrās trešdaļas sākumā "Severstal" ieguva iespēju veselas divas minūtes spēlēt piecatā pret trijiem, bet vārtus gūt tā arī neizdevās, jo lielisks bija mājinieku vārtsargs. Neilgi pirms otrās trešdaļas beigām rezultātu atklāja "Khimik", gūstot vārtus pretuzbrukumā divi pret viens. Mājinieku prieki bija īsi, jo jau pavisam drīz "Khimik" aizsarga kļūdu izmantoja viesi, panākot izlīdzinājumu.

Pēdējā periodā arvien vairāk sāka uzbrukt viesi, bet arī viņi par katru cenu necentās gūt vārtus. Negaidīts pavērsiens notika pusotru minūti pirms beigām, kad ar spēcīgu metienu viesu vārtsargu pārspēja Deniss Karcevs, vēlreiz izvirzot mājiniekus vadībā. Pēc pusminūtes rezultāts jau kļuva 3:1 mājinieku labā, jo viņiem izdevās ieraidīt ripu jau tukšos vārtos.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +3 [+] [-]

, 2008-12-10 19:56, pirms 16 gadiem
Šajā līgā nav izteiktu favorītu, ir tikai komandas kurām vajadzētu uzvarēt attiecīgajā spēlē!

     [+] [-]

, 2008-12-10 20:06, pirms 16 gadiem
Tas tak ļoti labi,kan no tabulas,gan no intrigas viedokļa!

     [+] [-]

, 2008-12-10 21:32, pirms 16 gadiem
tas labi, prieks ka arī vājākas komandas var kaut ko parādīt, jo lielāka intriga, jo labāk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-10 23:12, pirms 16 gadiem
za eto mi ļubim hokej i sport