Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sušinskis: "SKA dēļ KHL interesanta ir tikai Sanktpēterburgas iedzīvotājiem"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sušinskis: "SKA dēļ KHL interesanta ir tikai Sanktpēterburgas iedzīvotājiem"
Maksims Sušinskis
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas sezonu ar 20 uzvarām pēc kārtas sākusi Sanktpēterburgas SKA, kuru trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Komandas bijušais uzbrucējs Maksims Sušinskis iespaidīgo sēriju vērtē negatīvi.

"Domāju, ka Kontinentālā hokeja līga nevienu neinteresē. Protams, Sanktpēterburgas iedzīvotājiem ir interesanti, bet visiem pārējiem gan ne. SKA uzvarējis 20 spēles pēc kārtas, un izskatās, ka sērija turpināsies un turpināsies. Labākajā gadījumā SKA visas sezonas laikā zaudēs divas vai trīs spēles. Komandas sastāvs ir labāks un sabalansētāks nekā jebkurai citai komandai," teica Maksims Sušinskis.

"Izredzes nav nevienam citam. Sanktpēterburgas SKA ir četras ļoti labas maiņas, bet piektā, kas arī izveidota no izlases spēlētājiem, sēž tribīnēs. Pārējiem ir maksimāli trīs maiņas. Labi, Maskavas CSKA un Helsinku "Jokerit" vēl sakasījuši kaut kādus spēlētājus, bet pārējiem nav vispār nekā. Mums, Sanktpēterburgas iedzīvotājiem, paveicies, ka SKA spēlē tieši šeit," pauda bijušais uzbrucējs, kurš dzimis un karjeras lielāko daļu pavadījis Sanktpēterburgā, taču par Krievijas čempionu kļuvis tikai Omskas "Avangard" rindās.

Rietumu konferences kopvērtējumā Sanktpēterburgas SKA ir savākusi par 17 punktiem vairāk nekā tuvākā sekotāja Maskavas CSKA, kam gan ir divi mači rezervē. Savukārt starp līgas spēcīgāko komandu SKA un vājāko vienību Rīgas "Dinamo" ir 49 punktu aiza jeb rīdziniekiem nepietiktu pat ar 16 uzvarām pēc kārtas, lai tiktu garām.

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/hockey/201710...

  +8 [+] [-]

, 2017-10-10 22:30, pirms 7 gadiem
Nekas nebijis vai pārsteidzošs vismaz tiem, kas vēl cccp laikus atcerās. Toreiz arī bija superklubs tikai toreiz tas bija CSKA, kur bija savākti visi labākie no pārējām pilsētām un šad tad arī republikām (piem. mūsu pašu Balderis) un kas faktiski veidoja toreizējo cccp izlasi, gadu no gada ņēma zeltu un bieži vien arī tik ar pāris zāģiem sezonā....
Slēpts komentārs: pernambucano

  +1 [+] [-]

, 2017-10-10 22:43, pirms 7 gadiem
Gan jau ka Maksiks dzimis vēl Ļeņingradā ne jau St Pēterburgā

  -2 [+] [-]

, 2017-10-10 22:45, pirms 7 gadiem
Vai varbūt vienkārši kremt, ka viņa laikos SKA ar apskaužamu regularitāti ģērēja Rīgas Dinamieši!

 +10 [+] [-]

, 2017-10-10 22:46, pirms 7 gadiem
SKA ir 10 RUS izlases aizsargi un 15 RUS izlases uzbrucēji - grozies kā gribi, sanāk ar stabilas 5 maiņas!
Slēpts komentārs: pernambucano
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-10-10 23:43, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Vai varbūt vienkārši kremt, ka viņa laikos SKA ar apskaužamu regularitāti ģērēja Rīgas Dinamieši!
protams bez dolbikiem sini saita neiztikt!!!

  +5 [+] [-]

, 2017-10-11 00:13, pirms 7 gadiem
Piekrītu, SKA pēdējos gados tikai padara garlaicīgāku KHL. Tas ir tāpat kā tagad NBA Goldensteita vai Serie A Juve, līgā pretinieku ne tuvu nav

  +3 [+] [-]

, 2017-10-11 00:18, pirms 7 gadiem
Tāpēc arī KHL līga ir neskatāma un garlaicīga - visiem tāpat ir zināms, kas būs KHL čempions.
Lūk NHL nekas vēl nav zināms - var nospēlēt 50 spēles sezonā un nav teikts, ka kādas konferences līderis noteikti spēlēs Stenlija kausa finālā.

     [+] [-]

, 2017-10-11 00:52, pirms 7 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Piekrītu, SKA pēdējos gados tikai padara garlaicīgāku KHL. Tas ir tāpat kā tagad NBA Goldensteita vai Serie A Juve, līgā pretinieku ne tuvu nav
Nepiekritīšu par A sēriju ,Roma ,Lazio var izrādīt pretestību .

     [+] [-]

, 2017-10-11 07:00, pirms 7 gadiem
Fredža rakstīja: Nepiekritīšu par A sēriju ,Roma ,Lazio var izrādīt pretestību .
Lazio?

  +2 [+] [-]

, 2017-10-11 09:14, pirms 7 gadiem
Maksims zina ko runā un pa lielam var viņam piekrist.KHL ar katru gadu paliek ar vien neinteresantāka.Diemžēl šo līgu regulē visādi faktori,gan politiski mērķi,gan Krievijas valsts izlases intereses,gan oligarhu vēlmes,gan apgabalu gubernatoru intereses un vēlmes.Sportiskais princips šajā līgā ir viens no mazāk cienījamiem faktoriem.

  -2 [+] [-]

, 2017-10-11 09:19, pirms 7 gadiem
Zaudē slikti uzvar atkal slikti un mūsējiem tāds treneris nebija vajadzīgs tagad var sūkāt ledu

  -1 [+] [-]

, 2017-10-11 09:31, pirms 7 gadiem
SKA iepriekš ar visiem superspēlētājiem ilgu laiku pat finālā netika.
Kad Znaroks trenēja Maskavas Dinamo, tad tas klubs valdīja, kaut gan klubā nebija zvaigznes, bija kapātāji. Tagad Znaroks ir SKA, pietika nomainīties treneriem, un viss aiziet jūriņā, jo treneris ir tāds, kurš mierīgi bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem par iekšējās disciplīnas graušanu spēlētāju atsēdinās tribīnēs un pierādīs, ka bez viņa komanda arī spēlē labi.
Spēli uzvar komanda, zaudē treneri, Znaroks ar Vītoliņu negrib zaudēt. Es arī nebrīnītos, ja NHL komandu viņi spētu pacelt no pelniem, un tas pat būtu vieglāk izdarīt, jo NHL ir atlētu līmenis.
.
A par izlasi - tāda ir valsts politika, ka vienā klubā var savākt spēlētājus, kuri arī veidotu izlases kodolu, tādejādi konkurē ar citām valstīm visaugstākā līmenī.

     [+] [-]

, 2017-10-11 10:39, pirms 7 gadiem
Vēl jau dažus Ģinam keponus interesē.