Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Tiks izstrādāta jauna kolektīvā vienošanās

Tiks izstrādāta jauna kolektīvā vienošanās
Kontinentālā Hokeja līga

Jau tuvākajā laikā starp KHL darbadevēju apvienība un KHL spēlētāju arodbiedrība sāks jaunas kolektīvās vienošanās izstrādi, kas noteiks attiecības starp spēlētājiem un klubu īpašniekiem.

Konstantīns Potapovs, KHL kluba Omskas "Avangard" un KHL darbadevēju asociācijas prezidents pavēstīja, ka sākotnējā vienošanās tika izveidota uz vienu sezonu un tās termiņš beidzas līdz ar esošās sezonas beigām, tāpēc ir nepieciešams veidot jaunu vienošanos.

Potapovs cer, ka darbu pie jaunās vienošanās varēs uzsākt jau decembrī, lai ieienteresētajām pusēm paliek pēc iespējas vairāk laika apspriest nianses, kas saistītas ar vienošanos. Pašlaik notiekot aktīvas apspriedes ar spēlētāju arodbiedrības prezidentu Andreju Kovaļenko un KHL vadību, lai pārrunātu jaunās vienošanās detaļas un arī ņemtu vērā pašreizējo ekonomisko situāciju pasaulē.

Jautāts par to vai šī vienošanās varētu ietekmēt arī spēlētāju algas, t.i. to samazināšanu, darbadevēju asociācijas prezidents nenoliedza, ka tas ir ļoti iespējams, bet spēlētāju arodbiedrība ieņem konstruktīvu pozīciju šajā jautājumā un visi saprotot, ka reālā ekonomiskā situācija diktē savus noteikumus.

Jaunā kolektīvā vienošanā tiks noslēgta uz trīs nākamajām sezonām.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

     [+] [-]

, 2008-12-09 15:15, pirms 16 gadiem
money money money