Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Glāss, Čudinovs un Koroļuks atzīti par labākajiem pirmajā KHL nedēļā

Agris Suveizda

Glāss, Čudinovs un Koroļuks atzīti par labākajiem pirmajā KHL nedēļā
"Spartak" vārtsargs Džefs Glāss
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Maskavas "Spartak" vārtsargs Džefs Glāss, Sanktpēterburgas SKA aizsargs Maksims Čudinovs un Podoļskas 'Vityaz" uzbrucējs Aleksandrs Koroļuks atzīti par labākajiem pirmajā Kontinentālās hokeja līgas nedēļā, vēsta līgas oficiālā mājaslapa.

Par labāko vārtsargu tika atzīts kanādietis Džefs Glāss. Viņš izgāja laukumā abās Maskavas "Spartak" spēlēs un neielaida nevienu ripu - 2:0 pret Mitišču "Atlant" un 5:0 pret Bratislavas "Slovan".

Savukārt par labāko aizsargu kļuva Sanktpēterburgas SKA spēlētājs Maksims Čudinovs. Sanktpēterburgas klubs izcīnīja divas uzvaras (5:1 pret Omskas "Avangard" un 6:4 pret Jekaterinburgas "Avtomobilist"), bet Čudinovs izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli un pozitīvu lietderības koeficientu +6.

Labākā uzbrucēja balva nokļuva pie Podoļskas "Vityaz" hokejista Aleksandra Koroļuka. 37 gadus vecais spēlētājs divos mačos atzīmējās ar trim precīziem metieniem un pozitīvu lietderības koeficientu +5. "Vityaz" regulāro sezonu sāka ar panākumu pār Čeļabinskas "Traktor" (5:3), bet nākamajā spēlē piekāpās Magņitogorskas "Metallurg' (4:5).

Noslēdzošajā nominācijā par labāko jauno spēlētāju atzina Mitišču "Atlant" uzbrucēju Ņikitu Sošņikovu, kurš savā debijas spēlē Kontinentālajā hokeja līgā guva vienus vārtus.

Gluži kā iepriekšējā sezonā, arī šosezon nedēļas labākos spēlētājus nosaka speciāla komisija, kas balstās uz Kontinentālās hokeja līgas Informācijas biroja Statistikas un analītikas nodaļas dotajiem datiem.

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-09 17:14, pirms 11 gadiem
Tad jau rit redzes,vai Glass joprojam bus uz 100% save