Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kanādiešu treneris Maiks Kīnens izskata iespēju pieņemt Krievijas pilsonību

Rolands Eliņš

Kanādiešu treneris Maiks Kīnens izskata iespēju pieņemt Krievijas pilsonību
Maiks Kīnens
Foto: TASS/Scanpix

Sarunā ar Krievijas mediju „R-Sport” par savu vēlmi iegūt Krievijas pilsonību paziņojis kanādiešu hokeja speciālists Maiks Kīnens, kurš jau vairākas sezonas strādā Magņitogorskas klubā.

„Ne pārāk sen mums ar „Metallurg” viceprezidentu bija saruna par to, ka es varētu iegūt Krievijas pilsonību,” izteicies Maiks Kīnens. „Tas nebija nekāds joks, bet gan nopietna saruna. Esmu priecīgs dzīvot un strādāt Krievijā, un nākotnē par to pavisam nopietni domāšu.”

„Neviens gan nesaka, ka tas patiešām notiks un ka es jau esmu visu izlēmis,” turpināja Kīnens. „Taču man būtu interesanti padomāt par šādu iespēju.” Savukārt uz jautājumu, kā uz šādu soli varētu vērtēt viņa ģimene un draugi Kanādā, Kīnens atbildēja, ka tā ir tikai viņa darīšana un tikai viņa lēmums.

Kīnens Krievijā ieradās 2013. gadā, kad pārņēma „Metallurg” vadību un kļuva par vienīgo treneri, kurš ieguvis gan Gagarina, gan Stenlija kausus. Trenera karjeras lielāko daļu Kīnens pavadīja NHL, vadot astoņas dažādas NHL komandas un 12 reizes aizvedot tās līdz Stenlija kausa izslēgšanas spēlēm.

Izmantotie resursi:
Легендарный канадский хоккейный тренер Кинэн...

1 2 64 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2015-08-09 15:23, pirms 9 gadiem
Vēl viens Depardjē atradies. Vai nu smuki šitā naudas dēļ bojāt savu vārdu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2015-08-09 15:32, pirms 9 gadiem
Dzelzs Maikam labāk zināms, ko darīt.

     [+] [-]

, 2015-08-09 15:32, pirms 9 gadiem
Vajag vēl tikai barsetku un pižiku, būs kārtīgs Miša Kiņens.
Slēpts komentārs: Vilis15

  +6 [+] [-]

, 2015-08-09 15:48, pirms 9 gadiem
katrs dara ka grib ..

  +8 [+] [-]

, 2015-08-09 15:50, pirms 9 gadiem
Nu runāja divi veči par iespēju pieņemt pilsonību. Un? Pats Kīnens pieklājīgi pasaka, ka tas ir "apsverami", bet te jau salido heiteri.

Nu, vot, pastāstiet man - PRIEKŠ KAM VIŅAM KRIEVIJAS PILSONĪBA? Tīri no praktiskā aspekta. Protams, iespējams, ka viņam ir kāds bizness, kur Magņitkas onkuļi viņam var ļoti palīdzēt un būt partneri utml., taču KĀ TRENERIM, viņam pasi mainīt nav nekādas vajadzības un viņš to arī nedarīs!

  +4 [+] [-]

, 2015-08-09 15:52, pirms 9 gadiem
arhivs X rakstīja: Maiks būs Krievijā "nocopējis" kādu gadus 20 jaunāku dāmu tāpēc ģimenei tur vairs nav nekāda darīšana
Kāpēc 20 gadus jaunāku? Viņam pašam ir 65, tāpēc 20 gadus jaunāku nocopēt nebūtu nemaz tik interesanti. Tādiem slaveniem kadriem neinteresē 45 gadīgas vecas vecenes. Tāda ranga cilvēks noteikti mērķē uz 35-40 gadus jaunākām dāmām! Jauns tomēr ir jauns, un vecs ir vecs!

  -2 [+] [-]

, 2015-08-09 15:53, pirms 9 gadiem
Neredzu jēgu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-09 16:18, pirms 9 gadiem
Iepējams ir mājiens, ka nākotnē varētu trenēt krievu izlasi...lai petrovi, mihailovi,staršinovi neceltu troksni

  +4 [+] [-]

, 2015-08-09 16:18, pirms 9 gadiem
Ekonomiskais izdevīgums - nodokļi utt.
pie tam 99%, ka pieņemot RU pilsonību, saglabātu US

     [+] [-]

, 2015-08-09 16:18, pirms 9 gadiem
Melissa rakstīja: Ja vins ir bagats, kadelj lai nedzivotu Krievijaa, ne jau uz tadiem produktu dedzinashana attiecas.
Ja pieņems, tad tikai kā otru pilsonību un tas būs kāda biznesa dēļ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-08-09 16:21, pirms 9 gadiem
Diezgan nopietni.

p.s. latviešiem atkal bēdas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-09 16:25, pirms 9 gadiem
Zigfrīīīīīīds rakstīja: Diezgan nopietni.

p.s. latviešiem atkal bēdas
Tu sanarkojies?

  -1 [+] [-]

, 2015-08-09 16:33, pirms 9 gadiem
Man tkai interesē kad latviešu pilsonību kād spieņems? To negrib pieņemt ne tikai krievu nepilsoņi, bet pat beģļi. Totiek krievu pilsonību grib pieņemt daudz zinami cilvēki - Kīnens, Depardje, Sigals, Snaudens, Rurks, Rojs Džouns jr

     [+] [-]

, 2015-08-09 16:51, pirms 9 gadiem
dsdsy rakstīja: Man tkai interesē kad latviešu pilsonību kād spieņems? To negrib pieņemt ne tikai krievu nepilsoņi, bet pat beģļi. Totiek krievu pilsonību grib pieņemt daudz zinami cilvēki - Kīnens, Depardje, Sigals, Snaudens, Rurks, Rojs Džouns jr
LV pilsonību pieņēma Perepļutkins un Trojs Ostlers

kur viņi ir tagad? ja godīgi, nezinu

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-08-09 17:12, pirms 9 gadiem
arhivs X rakstīja: Ja kāds no tevis pieminētajiem arī grib Krievijas pilsonību, tad tikai tapēc lai izvairītos no lielo nodokļu maksāšanas.
Krievijā ir cita attieksme pret tādiem cilvēkiem kuri dzīvē kaut ko ir sasnieguši tāpēc tādas kā 'Pugačovas tiek godinātas līdz mūžā galam. Kurš piemēram Lv ietu skatīties Rurka boksa cīņu, bet Krievijā Rurku atceras ciena un godina. Arī slaveni latvieši kuri brauc uz Kreiviju, piemēram Busulis stāsta ka Krievija ir ļoti laba uzņemšana, numuriņos nes paplātes utt. Viņus tur uzņem kā slavenības, bet Latvijā tiec pats galā. Tāpēc tur brauc Busulis, Prāta Vērta un daudzi citi latvieši.

  +3 [+] [-]

, 2015-08-09 17:29, pirms 9 gadiem
dsdsy rakstīja: Krievijā ir cita attieksme pret tādiem cilvēkiem kuri dzīvē kaut ko ir sasnieguši tāpēc tādas kā 'Pugačovas tiek godinātas līdz mūžā galam. Kurš piemēram Lv ietu skatīties Rurka boksa cīņu, bet Krievijā Rurku atceras ciena un godina. Arī slaveni latvieši kuri brauc uz Kreiviju, piemēram Busulis stāsta ka Krievija ir ļoti laba uzņemšana, numuriņos nes paplātes utt. Viņus tur uzņem kā slavenības, bet Latvijā tiec pats galā. Tāpēc tur brauc Busulis, Prāta Vērta un daudzi citi latvieši.
absolūti tendenciozs komentārs........
piemēram vingrotaja,olimpiska medalniece pēc muguras traumas palikusi par invalīdi ......
nekam nav vajadzīga....guļ gultā 1istabu dzīvoklī ......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-09 17:55, pirms 9 gadiem
naninoi rakstīja: absolūti tendenciozs komentārs........
piemēram vingrotaja,olimpiska medalniece pēc muguras traumas palikusi par invalīdi ......
nekam nav vajadzīga....guļ gultā 1istabu dzīvoklī ......
Nav nekāds tendenciozs komentārs. Tas pats attiecās arī uz sportisteim, piemēram Ozoliņš priekš eiropiešiem ir tikai kaut kāds Ozoliņš, bet Krievija viņš ir leģenda un pats Ozoliņš. Ozo Krievija pat ir cienijamāks nekā Latvijā kur daudzi jau viņu sauc par nodevēju un ienaidnieku, lai gan šis pus dzīvi nospēlējis USA un tikai dažas sezonas Krievijā. Arī Kīnens tur ir ļoti cienijams, lai gan viņš ir no Z-Amerikas. Viss ir attieksēm, bet latvāņiem tā pat to nesapratīs jo latvānis jau genos ir nācists un baidās/ienīst no visiem kas viņam dzīvo apkārt. Tāpēc uz Lv neviens arī nebrauc un turās pa gabalu.

  -1 [+] [-]

, 2015-08-09 17:56, pirms 9 gadiem
Priekš kam viņam to vajag.

  -1 [+] [-]

, 2015-08-09 17:58, pirms 9 gadiem
dsdsy rakstīja: Viss ir attieksēm, bet latvāņiem tā pat to nesapratīs jo latvānis jau genos ir nācists un baidās/ienīst no visiem kas viņam dzīvo apkārt. Tāpēc uz Lv neviens arī nebrauc un turās pa gabalu.
Troļļu fermā pat svētdienas vakaros maiņu darbs?

     [+] [-]

, 2015-08-09 18:00, pirms 9 gadiem
Melissa rakstīja: Pugachova ir liela opozicija, tachu vinai Krievijas showbiznesa tik liela vara, ka neko nevar izdarit. Ja nebutu, "godinatu" ka Makarevichu, kuram starp citu ari lieli nopelni.
Nemuldi Melisiņ, Makarevičam ir domstarpības ar politisko varu, bet krievu tautā viņš ir cienijams muziķis, ko nevar teikt piemēram par Kalninu Latvijā, kurš pateica dažus labus vardus Krievijas virzienā un visas tautas acīs kļuva par lielāko ienaidnieku un nodevēju, tāpēc ka nacikiem tas nepatika, bet naciņi Lv ir gandrīz visa tauta jo tas ir genos.

  -2 [+] [-]

, 2015-08-09 18:14, pirms 9 gadiem
Ļoti dīvaini ka cilvēki no attīstītajiem Rietumiem un šķietami labklājības zemēm izvēlas sūdu bedres pilsonību, turklāt pēdējā laikā Krievijas kā agresorvalsts kontekstā. Tas vispār ir nesaprotami

  +2 [+] [-]

, 2015-08-09 18:26, pirms 9 gadiem
lacis67 rakstīja: Ļoti dīvaini ka cilvēki no attīstītajiem Rietumiem un šķietami labklājības zemēm izvēlas sūdu bedres pilsonību, turklāt pēdējā laikā Krievijas kā agresorvalsts kontekstā. Tas vispār ir nesaprotami
Saproti, pa lielam jebkuram amerikānim "parastajam" ir smagi pie pakaļas ko Krievija dara Ukrainā vai kur citur mūsu kontinentā, jo viņi dzīvo citā pasaulē. Un kamēr pašus tiešā veidā neskars, tikmēr arī būs šāda attieksme.

  -1 [+] [-]

, 2015-08-09 18:29, pirms 9 gadiem
dsdsy rakstīja: Nav nekāds tendenciozs komentārs. Tas pats attiecās arī uz sportisteim, piemēram Ozoliņš priekš eiropiešiem ir tikai kaut kāds Ozoliņš, bet Krievija viņš ir leģenda un pats Ozoliņš. Ozo Krievija pat ir cienijamāks nekā Latvijā kur daudzi jau viņu sauc par nodevēju un ienaidnieku, lai gan šis pus dzīvi nospēlējis USA un tikai dažas sezonas Krievijā. Arī Kīnens tur ir ļoti cienijams, lai gan viņš ir no Z-Amerikas. Viss ir attieksēm, bet latvāņiem tā pat to nesapratīs jo latvānis jau genos ir nācists un baidās/ienīst no visiem kas viņam dzīvo apkārt. Tāpēc uz Lv neviens arī nebrauc un turās pa gabalu.
Par Eiropu nespried,Tev nav sajēgas....
Latvijā viņu par nodevēju sauc Pū provovokatori...
Vai daudzi atceras latviesus,kuri mācīja krieviem hokeju...
Jā un Tu raksti nacists ar qaro ā.
Tas tikai pierāda pats zini ko
Ari to ka Tu esi tendenciozs un meligs......
Varbūt apskaties rakstus par Krievijas sporta veterāniem,tur Tu redzēsi,kāviņus ciena......
P.S A.Kabajevas piemeru nepiemini.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 64 komentāri