Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Salavat Yulaev" nostiprinās līderpozīcijās

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Salavat Yulaev" nostiprinās līderpozīcijās
"Salavat Yulaev" hokejisti līksmo
Foto: RIA Novosti

Pie kārtējās uzvaras KHL līgā tikuši "Salavat Yulaev", kas joprojām saglabā pārliecinošas līderpozīcijas visā līgā. Šoreiz Ufas hokejisti ar 3:1 pieveica Novokuzņeckas "Metallurg".

Vēl pāris dienas atpakaļ "Salavat Yulaev" cieta neveiksmi Čempionu hokeja līgas pusfinālā pret Magņitogorskas "Metallurg". Šodien komandai bija iespēja atriebties par šo neveiksmi citam "Metallurg" - Novokuzņeckas "Metallurg".

Pirmajā trešdaļā Ufas hokejistiem bija ievērojams pārsvars, bet metalurgieši braši turējās, neļaujot mājiniekiem ieņemt viņu vārtus. Mājinieki rezultātu spēja atklāt tikai 32.minūtē, bet jau pēc nepilnam divām minūtēm savu pārsvaru viņiem izdevās arī dubultot. Abus vārtus mājinieki guva vairākumā. Pēc pāris minūtēm viņiem bija vēl viena iespēja spēlēt vairākumā, bet šoreiz veiksmīgi nospēlēja "Metallurg" hokejisti, kuri pamanījās iemest vārtus mazākumā, panākot 1:2. Neilgi pirms spēles beigām "Salavat Yulaev", iemetot ripu tukšos vārtos, guva trešos vārtus, uzvarot arī visā spēlē ar 3:1.

Vēl vienā spēlē Sanktpēterburgas "SKA" uzņēma Maskavas "Dinamo". Viesi vadībā izvirzījās pirmie, bet pārsvaru spēja noturēt tikai līdz otrās trešdaļas sākumam. Mača gaitā "Dinamo" izvirzījās vadībā arī vēlreiz, bet arī šoreiz "SKA" atspēlējās. Spēles turpinājumā komandas apmainījas ar vārtu guvumiem, tādēļ visu izšķīra pēcspēles bullīšu sērija, kurā pārāki bija Maskavas hokejisti.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2009-01-09 16:51, pirms 16 gadiem
Kāds sakars - zaudē vienam "Metallurg", bet atriebjas otram?

     [+] [-]

, 2009-01-09 16:54, pirms 16 gadiem
tas tā . mazliet nenopietni . metalurgs tāds tīri ņiprs izskatijās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-01-09 19:26, pirms 16 gadiem
Dotajā brīdī Salavats man atgādina Detroitu, ja nebūtu "otsečka" Čempionu līgā, uzskatu ka uz doto brīdi tā ir dominējošā komanda KHL. Jautājums ir tikai viens, vai komanda uz play-off neatradīsies sportiskās formas bedrē?