Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Favorīti izcīna uzvaras viesos

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Favorīti izcīna uzvaras viesos
Kontinentālā Hokeja līga

KHL pie uzvarām izbraukumā tikušas visas favorītkomandas. "Atlant" viesos ar 3:1 pieveica "Neftekhimik", "Spartak" ar 3:2 uzvarēja "Khimik", bet "Dinamo" tika galā ar "Severstal" - 2:1.

„Atlant” hokejistiem šovakar bija iespēja samērot spēkus ar „Neftekhimik”. Savu darbiņu „Atlant” izbraukumā padarīja lieliski, ieliekot pamatus uzvarai jau pirmajā trešdaļā. „Atlant” pirmo trešdaļu noslēdza sava labā – 2:0. Abi vārti tika gūti, spēlējot vairākumā. Otrajā periodā pārsvaru izdevās vēl vairāk palielināt, bet mājinieki līdz spēles beigām vienus vārtus atguva – 1:3.

Pie panākuma tika arī Maskavas „Dinamo”, kuri līdzīgi kā „Atlant” jau mača sākumā izvirzījās vadībā ar 2:0, bet „Severstal” ātri atguva vienus vārtus. Spēles turpinājumā Čerepovecas hokejistiem bija iespējas arī izlīdzināt rezultātu, bet tas neizdevās. „Dinamo” izcīnīja uzvaru ar 2:1.

Arī Maskavas „Spartak” spēja izcīnīt uzvaru izbraukumā, uzvarot „Khimik” hokejistus. Interesanti, ka arī spartakieši jau pirmajā periodā panāca 2:0, bet noturēt šo pārsvaru viņiem bija visgrūtāk salīdzinājumā ar abām pieminētajām maču uzvarētājām. Vēlāk abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, bet četras minūtes pirms spēles beigām „Khimik” pievilka līdz 2:3, neskatoties uz to, ka gandrīz visu pēdējo trešdaļu spēlēja mazākumā. Divas minūtes pirms beigām „Khimik” ieguva iespēju spēlēt vairākumā, kas viņiem deva kaut nelielu cerību izglābties, taču gūt vēl kādus vārtus Voskresenskas hokejistiem neizdevās.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  -4 [+] [-]

, 2009-01-07 18:23, pirms 15 gadiem
KHL logo gan iesuukaa

  -1 [+] [-]

, 2009-01-07 18:27, pirms 15 gadiem
tīri normāls!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-07 18:53, pirms 15 gadiem
K C D rakstīja: KHL logo gan iesuukaa
tu vel vairak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja