Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

CSKA pievienojas divi uzbrucēji, Žerdevs atgriežas "Atlant"

CSKA pievienojas divi uzbrucēji, Žerdevs atgriežas "Atlant"
Nikolajs Žerdevs (nr.93)
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) turpinās gatavošanās jaunajai sezonai. Ievērojamākas izmaiņas piedzīvoja Jāņa Sprukta pārstāvētais Maskavas klubs CSKA, tikmēr sastāvu pastiprināt turpināja Mitišču "Atlant", piesaistot Nikolaju Žerdevu.

CSKA rindas pametis aizsargs Šons Morisons, kurš lielāko daļu aizvadītās sezonas gan pavadīja cita Maskavas kluba "Spartak" rindās. 30 gadus vecais aizsargs CSKA pievienojās īsi pirms izslēgšanas spēlēm. Karjeru kanādietis turpinās Somijā, pārstāvot TPS komandu.

Tikmēr armijniekiem pievienojušies divi uzbrucēji. Nākamajā sezonā CSKA rindās spēlēs 32 gadus vecais Oļegs Saprikins, kurš pārnāca no Ufas "Salavat Yulaev" komandas, kā arī 31 gadus vecais Sanktpēterburgas SKA uzbrucējs Fjodors Fjodorovs, kurš ir CSKA ģenerālmenedžera Sergeja Fjodorova jaunākais brālis.

KHL jaunpienācēji Zagrebas "Medveščak" panākuši vienošanos ar kanādiešu aizsargu ar horvātu saknēm Marku Popoviču. 30 gadus vecais aizsargs aizvadītajā sezonā spēlēja Šveicē, bet karjeras laikā ir spēlējis NHL (Anaheimā un Atlantā), kā arī Sanktpēterburgas SKA. Popovičs 2001.gadā tika draftēts ar kopējo 35.numuru NHL jauno spēlētāju izvēles otrajā kārtā.

Mitišču kluba "Atlant" rindās tikmēr ir atgriezies uzbrucējs Nikolajs Žerdevs. Arī aizvadīto sezonu 28 gadus vecais uzbrucējs sāka Mitiščos, bet sezonas gaitā pārcēlās uz Kazaņas "Ak Bars". "Atlant" komandā Žerdevs aizvadīja 39 spēles un guva 37 (13+24) punktus.

Bratislavas "Slovan" noslēdzis jaunu divu gadu vienošanos ar kanādiešu aizsargu Džonatanu Sigaletu. 27 gadus vecais hokejists KHL ieradās pirms diviem gadiem, šo sezonu laikā pārstāvot "Lev" un "Slovan" komandas. Kopumā Sigalets KHL ir aizvadījis 94 spēles un guvis 20 (4+16) punktus.

Prāgas "Lev" izpircis tiesības uz uzbrucēju Tomašu Kubaliku, Novosibirskas apgabala "Sibir" saņemot naudas kompensāciju. 23 gadus vecā uzbrucēja līgums ar NHL klubu "Jets" beidzas 1.jūlijā, bet NHL pēdējo trīs gadu laikā Kubaliks ir aizvadījis tikai 12 spēles un guvis 4 (1+3) punktus.

Izmantotie avoti:
Профессиональный Хоккейный Клуб ЦСКА
Klub hokeja na ledu Medve¹čak Zagreb
Хоккейный Клуб «Атлант» (Московская область)
hcslovan.sk | HC Slovan

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-06 20:26, pirms 11 gadiem
Kharlamovs 17 rakstīja: Redzēs,ko darīs S Kosticins,kā arī A Kosticins.
Jaunākais no brāļiem Avangard rindās grieza pa pirmo.
Vispār interesanti būs pavērot, cik no NHL atgriezīsies uz KHL.
Par NHL dalību OS arī klusums, laikam neies NHL pavadā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-06 21:30, pirms 11 gadiem
Interesanti ka Atlant gribēja atpakaļ Žeģevu, jo nevienam nebija noslēpums, ka tieši viņš ar savu sarežģīto raksturu bija vainīgs, ka atlanti izgāza regulāro sezonu.

     [+] [-]

, 2013-06-07 09:47, pirms 11 gadiem
zaipis rakstīja: Vispār interesanti būs pavērot, cik no NHL atgriezīsies uz KHL.
Par NHL dalību OS arī klusums, laikam neies NHL pavadā.
Par NHL speletaju dalibu Sochos lems lidz Stenlija kausa beigam!

     [+] [-]

, 2013-06-07 10:35, pirms 11 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Interesanti ka Atlant gribēja atpakaļ Žeģevu, jo nevienam nebija noslēpums, ka tieši viņš ar savu sarežģīto raksturu bija vainīgs, ka atlanti izgāza regulāro sezonu.
interesants ieraksts Twitter'ī šajā sakarā:
@KalninsMartins 2h

Atlants no AK Bars atgūst Žerdevu,lai nākošā dienā izbeigtu ar viņu līgumu samaksājot 25%,jo alga par lielu. #KHL slēptā īre turpinās

     [+] [-]

, 2013-06-07 10:46, pirms 11 gadiem
zaipis rakstīja: Vispār interesanti būs pavērot, cik no NHL atgriezīsies uz KHL.
Par NHL dalību OS arī klusums, laikam neies NHL pavadā.
Babčuks it kā uz Salavatu...

Nu, sajūta, ka SOK vispār ignorē šso NHL jautājumu. Vismaz neesmu dzirdējis NEVIENU komentāru no SOK amatpersonu puses šajā sakarā.