Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Čempione "Avangard" uz diviem gadiem pagarina līgumu ar ģenerālmenedžeri Volkovu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempione "Avangard" uz diviem gadiem pagarina līgumu ar ģenerālmenedžeri Volkovu
Bobs Hārtlijs. Foto: hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas uzvarētāja Omskas "Avangard" uz divām sezonām pagarinājusi līgumu ar ģenerālmenedžeri Alekseju Volkovu un viņa asistentu Juriju Kuzmenko.

"Kad pirms gada uzaicināju Alekseju Volkovu kļūt par ģenerālmenedžeri, vadījos pēc viņa divām galvenajām īpašībām – neticamai spējai un vēlmei strādāt, kā arī pēc viņa pieredzes čempionu komandu veidošanā. Daudzi pret šādu lēmumu attiecās skeptiski, kāds pat smējās. Taču Aleksejs un viņa komanda pierādīja, ka esmu pieņēmis pareizo lēmumu. Viņi paveica milzīgu darbu, par kura rezultātu kļuva kluba uzvara Gagarina kausā," pauda Aleksandrs Krilovs, Omskas "Avangard" padomes priekšsēdētājs.

"Tagad Volkova un viņa komandas priekšā stāv uzdevums ne tikai noturēt ieņemtās pozīcijas, bet arī izveidot jaunu komandu, ņemot vērā to, ka pēc gada "Avangard" atgriezīsies Omskā. Un klubam jāatgriežas savā pilsētā ar kaujasspējīgu kolektīvu. Tieši ar tikpat labu sastāvu, kāds bija čempionu sezonā. Tieši tāpēc parakstījām līgumu ar Alekseju uz vēl diviem gadiem," norādīja Krilovs.

Pirms pievienošanās "Avangard" Volkovs divas sezonas strādāja kā Maskavas CSKA vadošais skauts. Tāpat viņam ir pieredze kā Jekaterinburgas "Avtomobilist" ģenerālmenedžera asistentam.

Jāpiezīmē, ka "Avangard" ir līgums uz vēl vienu gadu ar Bobu Hārtliju, kurš šonedēļ pievienojās Latvijas valstsvienības treniņiem.

Izmantotie resursi:
https://www.hawk.ru/news/42229/