Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Uzbrucējus nevar saskatīt pat ar mikroskopu

Uzbrucējus nevar saskatīt pat ar mikroskopu
Vladimirs Jurzinovs juniors
Foto: www.vn.ru

Pēc vakardienas KHL spēles, kurā Novokuzņecas "Metallurg" savās mājās ar rezultātu 3:1 pieveica Čerepovecas "Severstaļ", viesu treneris bija visai neapmierināts ar savas komandas, it sevišķi uzbrucēju, parādīto sniegumu spēlē.

Vladimirs Jurzinovs juniors konstatēja sāpīgo faktu, ka viņa komanda esot zaudējusi spēju gūt vārtus un realizēt savus radītos bīstamos momentus bez kuriem, kā zināms nav vārtu, nav punktu un nav uzvaru. Bez tam šajā spēlē viņa padotie esot nospēlējuši ļoti bāli, bet uzbrucējus savā komandā treneris jau vairākas spēles pēc kārtas nevarētu saskatīt pat ar mikroskopa palīdzību.

Mājinieku treneris Boriss Mihailovs bija apmierināts ar to, ka komandai beidzot izdevies pārtraukt ieilgušo zaudējumu sēriju. Komanda esot nospēlējusi labi, aizsargi nospēlējuši bez rupjām kļūdām, mazliet arī paveicies ar to, ka viesi neesot izvirzījušies vadībā jau spēles sākumā, bet kopumā spēle bijusi laba un tas palīdzēšot vairot spēlētāju pašapziņu, ko iedragājusi ilgstošā neveiksmīgo spēļu sērija.

Izmantotie resursi:
khl.ru