Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Uzvaras "Metallurg", "Traktor" un "Spartak"

Uzvaras "Metallurg", "Traktor" un "Spartak"
Traktor spēlētāji
Foto: www.hctraktor.ru

Šodien Kontinentālajā Hokeja līgā uzvaras izcīnīja visi mājinieki. Vispirms Novokuzņeckas "Metallurg" ar 3:1 apspēlēja "Severstal", "Traktor" tika galā ar "SKA" - 4:1, bet "Spartak" arī ar 4:1 uzveica "Atlant".

Pirmo periodu Novokuzņeckā mājinieki "Metallurg" aizvadīja aizsargājoties, jo lielāko daļu pirmo 20 minūšu aizvadīja mazākumā (gandrīz 11 minūtes). Šajā posmā lieliski darbojās gan "Metallurg" aizsardzība, gan vārtu sargs Sergejs Bobrovskis. Neskatoties uz to, ka "Severstaļ" pārsvarā bija vairākumā, to izmantot viesiem neizdevās. Vienīgos vārtus pirmajā trešdaļā guva mājinieki "Metallurg", pie tam mazākumā. Vārtu autors - Miroslavs Goržava.

Otrajā periodā mājiniekiem izdevās paveikt to, ko nespēja viesi - izmantot vairākuma priekšrocības. Perioda vidū atkal izcēlās Miroslavs Goržava. Atlikušajā periodā pārliecinoši darbojās vārtu sargi, un rezultāts nemainījās.

Pēdējā spēles trešdaļā ļoti aktīvi atspēlēties centās viesi, bet lielā centība noveda pie noraidījuma, kā rezultātā Miroslavs Goržava guva savus trešos vārtus šovakar un atkal nevienādos sastāvos. Pēc trešajiem vārtiem, mājinieki atslābinājās un arī viesi tika pie vārtu guvuma - Nikolajs Bardins guva šīs spēles vienīgos vārtus "Severstaļ" labā. Atlikušās divas minūtes neko spēlē neizmainīja. Gala rezultāts - 3:1 par labu "Metallurg".

Citā šodienas spēlē, Čeļjabinskā tiekoties divām līdzās esošām komandām KHL kopējā tabulā, bija gaidāma sīva cīņa, tomēr visas cerības sagrāva četri pirmajā periodā gūtie mājinieku vārti. "SKA" neizdevās atspēlēties, un "Traktor" svinēja uzvaru visā spēlē ar 4:1, pietuvojites "SKA" par trim punktiem.

Dienas pēdējās spēlē "Spartak" ar 4:1 apspēlēja "Atlant". Lai gan otrā perioda sākumā viesi izvirzījās vadībā, tomēr "Spartak" gana ātri atspēlējās un turpinājumā pārliecinoši kontrolēja notikumus laukumā, tiekot pie panākuma ar 4:1.

KHL regulārā sezona, 4. decembris

"Metallurg" - "Severstaļ" 3:1
"Traktor" - "SKA" 4:1
"Spartak" - "Atlant" 4:1

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-12-04 18:02, pirms 16 gadiem
minchux21 rakstīja: lūdzu tabulu!
links uz tabulu vienmēr ir zem bildes
- KHL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-12-04 18:06, pirms 16 gadiem
grūti tev ieiet khl mājas lapā

  +1 [+] [-]

, 2008-12-04 18:12, pirms 16 gadiem
kur ta smukdupse ar saviem komentāriem?

  +1 [+] [-]

, 2008-12-04 21:36, pirms 16 gadiem
4uwis rakstīja: ceru, ka Atlants mani nepievils..
pieviila - 1:4

     [+] [-]

, 2008-12-05 09:38, pirms 16 gadiem
OOO...BLAAA...kas tad noticies ar sezonas paarsteigumu-Atlantu..saacis kkaa zaagjet peedeejaa laikaa..