Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL palīdzēs Voskresenskas "Himik"

KHL palīdzēs Voskresenskas "Himik"
Kontinentālā Hokeja līga

Šodien KHL kluba Voskresenskas "Himik" vadība tiekas ar KHL prezidentu Aleksandru Medvedevu, lai pārrunātu iespējamo palīdzību un meklētu risinājumus finanšu krīzes iespaidotā kluba atveseļošanai.

Voskresenskas "Himik", pasaules finanšu krīzes dēļ, nonācis naudas grūtībās. Jau mēnesi ir aizkavēta algu izmaksa kluba spēlētājiem.

"Himik" ģenerāldirektors Andrejs Komendatovs pavēstīja, ka jau kopš novembra mēneša beigām kopā ar spēlētāju arodbiedrības vadītāju Andreju Kovaļenko esot izdomājis plānu kā klubam palīdzēt izdzīvot šajā situācijā. Tāpat viņi esot sagatavojuši un nosūtījuši šo plānu KHL vadībai, tāpēc šodien Voskresenskas kluba prezidents Jurijs Sļepcovs ir devies uz tikšanos ar KHL prezidentu Aleksandru Medvedevu, lai pārrunātu šo jautājumu.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

     [+] [-]

, 2008-12-05 15:03, pirms 16 gadiem
KHL prezidents Medvedevs? wtf? moš viņš ir tas pats kas krievu prezidents?

     [+] [-]

, 2008-12-05 15:30, pirms 16 gadiem
asaris15 rakstīja: KHL prezidents Medvedevs? wtf? moš viņš ir tas pats kas krievu prezidents?
ja, Tu būtu rūpīgāk lasījis rakstu (..."Himik" vadība tiekas ar KHL prezidentu Aleksandru Medvedevu..) un kaut drusku orientētos hokejā vai politikā, tad saprastu, ka Aleksandrs Medvedevs (KHL prezidents) un Dmitrijs Medvedevs (Krievijas prezidents) nav viena un tā pati persona.