Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jurzinovs: Mana komanda nav ''atsaldēto'' un ''policistu'' bars

Čerepovecas "Severstaļ" galvenais treneris preses konferencē pēc spēles ar Maskavas "Spartak" izteica neapmierinātību ar mača galvenā tiesneša Alekseja Gorskija darbību.

"Mača gaitā man radās tāds iespaids, ka tiklīdz mēs iesitām vārtus, tā tiesnesis to vien darīja kā noraidīja mūsu spēlētājus līdz "Spartak" izlīdzināja rezultātu" izteicās Jurzinovs: "Mūsu spēlētājs Tezikovs guva smagu traumu, bet tiesnesis pat nereaģēja. Es domāju, ka es savus spēlētājus gatavoju normāli un mana komanda nav ne ''atsaldēto'', ne ''policistu'' bars. Tāpēc esmu apmierināts ar spēles iznākumu, nevis ar to kā tā ritēja."

Tāpat treneris, atbildot uz jautājumu vai komanda ir beidzot sākusi spēlēt savu spēli, uzvarot 4 mājas spēlēs pēc kārtas, izteicās, ka čempionātā visām komandām būs gan kāpumi, gan kritumi, bet labi esot tas, ka komanda, savās mājās spēlējot, parāda raksturu, jo tas stiprina komandas garu un gribasspēku.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

  +5 [+] [-]

, 2008-10-05 00:59, pirms 16 gadiem
„Atsaldētības” kritēriji mēdz būt atšķirīgi, tāpēc – kas vienam būs bezcerīgs, citam šķitīs pieņemams ;

Nenosodiet tos cilvēkus, kurus Jūs nepazīstat

  +7 [+] [-]

, 2008-10-05 01:36, pirms 16 gadiem
Del_Narciso rakstīja: „Atsaldētības” kritēriji mēdz būt atšķirīgi, tāpēc – kas vienam būs bezcerīgs, citam šķitīs pieņemams ;

Nenosodiet tos cilvēkus, kurus Jūs nepazīstat
Viedi vārdi no Šreka puses.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja