Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašis: "Kad iemetu, tas bija ārprāts"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Indrašis: "Kad iemetu, tas bija ārprāts"
Miks Indrašis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Žurnāla "Klubs" intervijā Latvijas izlases un Rīgas "Dinamo" komandas uzbrucējs Miks Indrašis atceras savu sekmīgo debiju pasaules čempionātā. Iegūtā pārliecība tiek stiprināta arī KHL, tomēr ne vienmēr spēle iet no rokas, jaunajam spēlētājam pietrūkst stabilitātes. Šajā sezonā komandai tik labi nesekmējās, jo komandu bija pametuši vairāki līderi.

Indraša talants tā pa īstam atklājās iepriekšējā pasaules čempionātā, kur debitants 7 mačos izcēlās ar pieciem rezultativitātes punktiem (3+2). "Ļoti gribēju tikt uz pagājušo pasaules čempionātu. Cerība parādījās divas nedēļas pirms čempionāta, kad pienāca Artis Ābols un pateica, ka varu tikt," atceras jaunais uzbrucējs. "Pirmajā spēlē pret krieviem izgāju laukumā riktīgi uztraucies. Par vārtu gūšanu nebija ne domu, galvenais - nospēlēt bez kļūdām, lai nenosēdina malā. Kad iemetu, tas bija ārprāts."

Rezultatīvi spēlēt viņš turpina arī Rīgas "Dinamo" kluba sastāvā KHL, kur regulārās sezonas 43 mačos sakrājis 26 punktus (14+12). "Pārliecība par sevi joprojām ir svārstīga. Gribētos būt komandas līderim, bet vēl nevaru tāds būt. Esmu par jaunu," norāda uzbrucējs. "Izbraukuma spēlē Novokuzņeckā man bija trīs simtprocentīgas izdevības. Vismaz viena bija jāizmanto. Vēl nākamajā dienā nevarēju atiet, sēdēju viens pats un pārmetu sev."

Sezonas laikā rezultatīvais uzbrucējs reiz tika nosūtīts uz fārmklubu Liepājā... "Tas bija pelnīti," atzīst Indrašis. "Vienā epizodē nenogūlos zem ripas. Man nebija domas izvairīties, vienkārši tā izskatījās, jo vilku kāju pie sevis. Tajā brīdī, kad zaudējām vārtus, sapratu, ko esmu izdarījis. Ābols teica, ka nenobloķēju metienu, bija dusmīgs. Nosēdināja malā. Pēc spēles, kad jau gāju prom no arēnas, man pateica, ka tieku nosūtīts uz fārmklubu. Kad iegāju Liepājā ģērbtuvē, mani sagaidīja ar smiekliem, daudzi tur bija pazīstami."

Pirms šīs sezonas Rīgas klubu pameta četri līderi, "Dinamo" komanda pirmoreiz neiekļuva Gagarina kausa izcīņā. "Mums pietrūka spēlētāju, kas var uztaisīt spēli, bet visu laiku kaut kā pietrūka. Lielāko daļu spēļu zaudējām ar vieniem vārtiem," saka Indrašis. "Domāju, ka citi klubi mūsu taktiku bija atkoduši. Iepriekšējā sezonā bija maiņa (Rēdlihs, Sprukts, Krasums), kas taisīja spēli. Vairākuma izspēle bija noslīpēta, viņi meta iekšā gandrīz katrā spēlē. Tas daudz deva. Šosezon tādas maiņas nebija."

"Šosezon sapratu, ka KHL līmenī varu spēlēt gan pirmajā, gan otrajā maiņā," atklāj 22 gadus jaunais Indrašis. "Tagad mans mērķis ir tikt izlasē uz pasaules čempionātu un pēc iespējas labāk tam sagatavoties."

Izmantotie resursi
Žurnāls "Klubs"

1 2 65 komentāri

 +23 [+] [-]

, 2013-03-05 13:12, pirms 11 gadiem
Galvenais, ka spēj atzīst un izanalizēt savas kļūdas! Lai veicas čempī! Nevaru vien sagaidīt

 +14 [+] [-]

, 2013-03-05 13:13, pirms 11 gadiem
Būsim reāli! Tikt tu tiksi 100%

 +10 [+] [-]

, 2013-03-05 13:14, pirms 11 gadiem
Lai veicās!

  +4 [+] [-]

, 2013-03-05 13:15, pirms 11 gadiem
Fantastisks raksts! Veiskmi Indrašim turpmāk!

  +1 [+] [-]

, 2013-03-05 13:16, pirms 11 gadiem
Minsku! Mēs pasūtam Minsku uz paplātes!

 +19 [+] [-]

, 2013-03-05 13:24, pirms 11 gadiem
Janchukinshh rakstīja: Fantastisks raksts! Veiskmi Indrašim turpmāk!
Jā, raksts tiešām ir kaut kas no zinātniskās fantastikas. Kaut kas prātam neaptverams un neticams!!!

 +10 [+] [-]

, 2013-03-05 13:28, pirms 11 gadiem
Nekad neesmu sapratis, kāpēc žurnālisti nekad neprasa tiešām neērtus jautājumus? Nu tas ir tiešām retums. Kāpēc nevar paprasīt konkrēti - "Vai tev bija piemetusies zvaigžņu slimība?" Tas būtu daudz interesantāk, dzirdēt, ko viņš atbildētu, nevis tas, cik viņš visu ir sapratis utt. Jāprasa, kāpēc tu tik tālu novedi treneri un kāpēc tu tā uzvedies, ka tevi nomet lejā? Puče vienmēr prasa kā ir.

  +8 [+] [-]

, 2013-03-05 13:34, pirms 11 gadiem
Čalis diezgan paškritisks, atzīst kļūdas. Tas ir ceļš uz virsotni

  +2 [+] [-]

, 2013-03-05 13:37, pirms 11 gadiem
marko_polo rakstīja: Čalis diezgan paškritisks, atzīst kļūdas. Tas ir ceļš uz virsotni
Ko viņš atzina, kārtējo reizi taisnojās pa savu gļēvulību...
"Vienā epizodē nenogūlos zem ripas. Man nebija domas izvairīties, vienkārši tā izskatījās, jo vilku kāju pie sevis. ''
Kādam ir video no tās spēles, citādi to vien dzirdu kā par to leģendāro negulšanos?

  +2 [+] [-]

, 2013-03-05 13:39, pirms 11 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Nekad neesmu sapratis, kāpēc žurnālisti nekad neprasa tiešām neērtus jautājumus? Nu tas ir tiešām retums. Kāpēc nevar paprasīt konkrēti - "Vai tev bija piemetusies zvaigžņu slimība?" Tas būtu daudz interesantāk, dzirdēt, ko viņš atbildētu, nevis tas, cik viņš visu ir sapratis utt. Jāprasa, kāpēc tu tik tālu novedi treneri un kāpēc tu tā uzvedies, ka tevi nomet lejā? Puče vienmēr prasa kā ir.
Pilnībā piekrītu. Reāli, tikai Puče uzdod neērtos jautājumus. Kaut gan ja tā padomā, tad nemaz diži daudz sakarīgu sporta žurnālistu mums nav. Diemžēl.

 +15 [+] [-]

, 2013-03-05 13:41, pirms 11 gadiem
Kad es iemetu ari nevienam maz neliekas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-05 13:45, pirms 11 gadiem
Puče jautātu tā: Klau! Tava ripa bullīšos pret Holtu, liela, smaga, melna, ja tā ripa spētu runāt, ko viņa par tevi teiktu? Vai ripa nebūtu apvainojusies par kaut ko, ko tu esi izdarījis vai neesi izdarījis pēc gūtajiem vārtiem?

  +4 [+] [-]

, 2013-03-05 13:46, pirms 11 gadiem
Intervijā džeks izklausījās tīri sakarīgi. Bez īpašas zvaigžņu slimības, centās būt piezemēts.
Par Šrempu un Galviņu arī runāja, bet te nekas nav teikts...

  +2 [+] [-]

, 2013-03-05 13:47, pirms 11 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Nekad neesmu sapratis, kāpēc žurnālisti nekad neprasa tiešām neērtus jautājumus? Nu tas ir tiešām retums. Kāpēc nevar paprasīt konkrēti - "Vai tev bija piemetusies zvaigžņu slimība?"
Vai ne?
Būtu uzprasījuši Sandim Valteram, kā tur īsti ir ar kokaīna lietošanu, vai tiešām viņam regulāri kurpes ar baltu pulveri notrieptas, no kroga nākot...
Bet neprasa, mīkstie tādi!

  +4 [+] [-]

, 2013-03-05 13:55, pirms 11 gadiem
120 kg varcargs rakstīja: Intervijā džeks izklausījās tīri sakarīgi. Bez īpašas zvaigžņu slimības, centās būt piezemēts.
Par Šrempu un Galviņu arī runāja, bet te nekas nav teikts...
Nu varbū pēkšņi pēc nosūtīšanas uz Liepāju vairs tā nav, bet...Pēc zin kā es spriežu, ka viņam ir sakāpis galvā? Pēc ļoti elementāras dzīves situācijas Kino teātrī, kur gāju skatīties filmu "immposible" par cunami un ģimeni, kas tajā izdzīvoja. ļoti emocionāla filma. Bija arī Indrašis ar savu draudzeni aiz mums. Zini, tas bija tik neizturami. Grauž savu popkornu, abi ņirdz ar savu meiteni, nezinu tikai par ko, jo filmā nebija par ko smieties. Vairākas reizes uzkrītoši cilvēki skatījās uz viņiem, ka zai.bal. Kaut ko spaidīja abi savas draudzenes milzīgajā telefonā un ņirdza. Zini vecīt, tā izbesīja. Ja atnāc uz filmu, kas ir ļoti emocionāla, tad skaties viņu, nevis spaidat telefonu un rēcat...Kopš tās dienas visas domas par viņu ir mainījušās, nekādas cieņas pret citiem. Domā, es tak esmu zvaigzne, man vienalga par jums mirstīgajiem..

     [+] [-]

, 2013-03-05 13:59, pirms 11 gadiem
120 kg varcargs rakstīja: Vai ne?
Būtu uzprasījuši Sandim Valteram, kā tur īsti ir ar kokaīna lietošanu, vai tiešām viņam regulāri kurpes ar baltu pulveri notrieptas, no kroga nākot...
Bet neprasa, mīkstie tādi!
Tieši tā. Neviens neuzprasa. Vai arī uzprasa, un nav ko rakstīt.
P.s. Bet, ja nopietni, tā ir cita tēma vecīt, šeit ir hokejs. Bet tā, tas nav iespējams nekādi, jo pie šādām fiziskām slodzēm, lietojot kokaīnu, vai jebkādas sintētiskās narkotikas, cilvēks aizietu ar sirds mazspēju, jo to apvienot nav iespējams, to nu vajadzētu saprast. Turklāt ir tāda lieta, kā regulāras dopinga pārbaudes- un jā, arī LATVIJĀ, ja nezināji.

  +8 [+] [-]

, 2013-03-05 14:00, pirms 11 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Nu varbū pēkšņi pēc nosūtīšanas uz Liepāju vairs tā nav, bet...Pēc zin kā es spriežu, ka viņam ir sakāpis galvā? Pēc ļoti elementāras dzīves situācijas Kino teātrī, kur gāju skatīties filmu "immposible" par cunami un ģimeni, kas tajā izdzīvoja. ļoti emocionāla filma. Bija arī Indrašis ar savu draudzeni aiz mums. Zini, tas bija tik neizturami. Grauž savu popkornu, abi ņirdz ar savu meiteni, nezinu tikai par ko, jo filmā nebija par ko smieties. Vairākas reizes uzkrītoši cilvēki skatījās uz viņiem, ka zai.bal. Kaut ko spaidīja abi savas draudzenes milzīgajā telefonā un ņirdza. Zini vecīt, tā izbesīja. Ja atnāc uz filmu, kas ir ļoti emocionāla, tad skaties viņu, nevis spaidat telefonu un rēcat...Kopš tās dienas visas domas par viņu ir mainījušās, nekādas cieņas pret citiem. Domā, es tak esmu zvaigzne, man vienalga par jums mirstīgajiem..
Domāju, ka tur drīzāk zems intelekta līmenis kā kas cits...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2013-03-05 14:20, pirms 11 gadiem
Nekad nesapratīšu šo fenomenu, kā nākas tas, ka Indrašis izrādījās hokejam derīgs tikai tad, kad atnāca Indiānis un ar pirkstu iebakstīja acī, kas šis spēlētājs var?
Kur visas iepriekšējās sezonas laikā skatījās lielā somu hokeja leģenda? Kur skatījās viņa labā roka Ābols? Kur skatījās Opuļskis un Sējējs?
Brīnumi nenotiek, spēlētājs nevar divu nedēļu garas treniņnometnes laikā tik strauji progresēt.
Tāpēc kārtējo reizi rodas jautājumi RD vadībai par jauno spēlētāju izmantošanu/neizmantošanu. Nav Latvijas hokeja resurss tik liels lai mētātos apkārt ar talantiem.
RD vadībai vajadzētu doties izbraucienā uz Kauņu pie Žalgira, paskatīties cik tur rūpīgs darbs tiek ieguldīts jauno spēlētāju skautošanā, skološanā un izmēģināšanā. Lietuvas basketbola resurss nav lielāks kā Latvijas hokeja resurss, bet viņi no tā izspiež visu iespējamo, tur pie jaunatnes tiek piesaistīti lielā kluba treneri, kas visu laiku tur roka uz pulsa, strādā ar jaunajiem lai tie pēc iespējas drīzāk varētu papildināt lielo komandu, aizstātu tos leišus, kas dodas prom. Turpretī RD gadījumā dažkārt šķiet, ka HKR vispār pastāv tikai tāpēc, ka tāda ir KHL prasība. Cik reižu sezonā HKR spēlēs parādās RD treneri? Vai vadošos HKR spēlētājus piesaista lielās komandas treniņiem?
Kur teikts, ka nav pazaudēti vēl trīs četri Indraši, kuri RD nav iespēlēti tikai tāpēc, ka dažs labs, kurš šos spēlētājus redzējis 1-2 spēlēs sezonā domā, ka viņi tam nav gatavi?
Nebūtu Nolans pamanījis Miku, viņš šobrīd vēl aiz vien ''nebūtu gatavs''.

  +3 [+] [-]

, 2013-03-05 14:24, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Nekad nesapratīšu šo fenomenu, kā nākas tas, ka Indrašis izrādījās hokejam derīgs tikai tad, kad atnāca Indiānis un ar pirkstu iebakstīja acī, kas šis spēlētājs var?
Kur visas iepriekšējās sezonas laikā skatījās lielā somu hokeja leģenda? Kur skatījās viņa labā roka Ābols? Kur skatījās Opuļskis un Sējējs?
Brīnumi nenotiek, spēlētājs nevar divu nedēļu garas treniņnometnes laikā tik strauji progresēt.
Tāpēc kārtējo reizi rodas jautājumi RD vadībai par jauno spēlētāju izmantošanu/neizmantošanu. Nav Latvijas hokeja resurss tik liels lai mētātos apkārt ar talantiem.
RD vadībai vajadzētu doties izbraucienā uz Kauņu pie Žalgira, paskatīties cik tur rūpīgs darbs tiek ieguldīts jauno spēlētāju skautošanā, skološanā un izmēģināšanā. Lietuvas basketbola resurss nav lielāks kā Latvijas hokeja resurss, bet viņi no tā izspiež visu iespējamo, tur pie jaunatnes tiek piesaistīti lielā kluba treneri, kas visu laiku tur roka uz pulsa, strādā ar jaunajiem lai tie pēc iespējas drīzāk varētu papildināt lielo komandu, aizstātu tos leišus, kas dodas prom. Turpretī RD gadījumā dažkārt šķiet, ka HKR vispār pastāv tikai tāpēc, ka tāda ir KHL prasība. Cik reižu sezonā HKR spēlēs parādās RD treneri? Vai vadošos HKR spēlētājus piesaista lielās komandas treniņiem?
Kur teikts, ka nav pazaudēti vēl trīs četri Indraši, kuri RD nav iespēlēti tikai tāpēc, ka dažs labs, kurš šos spēlētājus redzējis 1-2 spēlēs sezonā domā, ka viņi tam nav gatavi?
Nebūtu Nolans pamanījis Miku, viņš šobrīd vēl aiz vien ''nebūtu gatavs''.
Atgādināšu, ka Matulis rakstīja, ka Indraši Virsaitim ieteica tieši Ābols....
PS: Upītis šobrīd spēlē RD sastāvā, ok nebūtu Naģeždas mož viņa tur ar nebūtu, bet tas tā.

Un vēl- ja tiešām HK Rīga pastāv tikai tāpēc, ka tādu klubu vajag, tad kāpēc pastāv Juniors?? Kāpēc U12 un U10 Latvijas čempionātos katrā spēlē 2 jau paša Dinamo kluba jaunatnes komandas, nākotnes piramīdas daļa (ja lielais Dinamo tik ilgi pastāvēs).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2013-03-05 14:31, pirms 11 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Nu varbū pēkšņi pēc nosūtīšanas uz Liepāju vairs tā nav, bet...Pēc zin kā es spriežu, ka viņam ir sakāpis galvā? Pēc ļoti elementāras dzīves situācijas Kino teātrī, kur gāju skatīties filmu "immposible" par cunami un ģimeni, kas tajā izdzīvoja. ļoti emocionāla filma. Bija arī Indrašis ar savu draudzeni aiz mums. Zini, tas bija tik neizturami. Grauž savu popkornu, abi ņirdz ar savu meiteni, nezinu tikai par ko, jo filmā nebija par ko smieties. Vairākas reizes uzkrītoši cilvēki skatījās uz viņiem, ka zai.bal. Kaut ko spaidīja abi savas draudzenes milzīgajā telefonā un ņirdza. Zini vecīt, tā izbesīja. Ja atnāc uz filmu, kas ir ļoti emocionāla, tad skaties viņu, nevis spaidat telefonu un rēcat...Kopš tās dienas visas domas par viņu ir mainījušās, nekādas cieņas pret citiem. Domā, es tak esmu zvaigzne, man vienalga par jums mirstīgajiem..
Jauns džeks, gan jau prāts atnāks, spēlē viņš labi un tas ir galvenais.

Visādas dzeltenās muļķības, labāk rakstīt klaču portālos. Jums tur ir basketbola sadaļa, aiz skaidības, atriebības kļūsti par paparaci un skaidri pa krūmiem un hokejistus fotografējot. Ja pareizi sapratu, tad Tu esi liels šļuras cienītājs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-03-05 14:34, pirms 11 gadiem
Ikrnpk rakstīja: Atgādināšu, ka Matulis rakstīja, ka Indraši Virsaitim ieteica tieši Ābols....
PS: Upītis šobrīd spēlē RD sastāvā, ok nebūtu Naģeždas mož viņa tur ar nebūtu, bet tas tā.
Atkal ņemšanās par Peku, kurš nav pamanījis laikus lielo talantu.

Tas pats Matulis saka, ka reāli no HK Rīgas uz RD nav ko sūtīt, ja nu to pašu Upīti. Neesot tie džeki gatavi.
Vakar Ignatjevs bija tribīnēs.

Atgādinu, ka Peka Indraši paņēma uz vienu spēli, kurā viņš bija nekāds. Vilkoitu arī paņēma uz dažām spēlēm, un viņš pat vienu golu iemeta. Nu un kur viņš tagad ir?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-03-05 14:42, pirms 11 gadiem
kharlamovs 333 rakstīja: Indiānis tajā PČ noteikti arī tos 5 pts viņa vietā guva.
Bet sava taisnība tev ir,RD visai maz uzticas jaunajiem spēlētājiem.
Pat sezonas beigās,kad jau viss bija skaidrs.
Un es neuzskatu 22 gadīgu par jauno. Es runāju 17 +
Bet laikam jau tā ir katra kluba privāta lieta.
Vispār KHL komandas nepārspīlē ar jauno iespēlēšanu un tam ir zināms pamats. Zinot kā puse no līgas komandām ir nokomplektētas (Dārziņš Kazaņā ir 4. maiņā) būtu neprāts ilgtoši spēlēt ar režģotajiem u.t.t. KHL nav kaut kāda sētas līga, iespēlēšanām ir MHL (kur tas pats Indrašis mierīgi spēlēja) un Liepāja... vai kā Jakovļevs attīstās Mestis.

Nedomāju, ka tas ir slikti, ka jaunais spēlētājs tā vietā, lai dabūtu 5 minūtes pa spēli KHL spēlē MHL (kurš tur ir pāraudzis to līmeni šogad, mož Gudļevskis ar Upīti, abi divi jau epizodiski ir bijuši RD sastāvā). Porejs jau spēlēja RD, Jakovļevs Somijā...

Ok saprotu, ka obligāti nav jāgaida kamēr spēlētājs kādu līmeni pāraugs vai vēl kas būs, bet ar vai bez Virsaiša Indrašim būtu iespēja šogad debitēt KHL un viss būtu atkarīgs no viņa paša. Var jau protams teikt, ka kādam gribētos, lai jaunais Bukarts jau spēlē KHL vai ko, bet dānis Ēlers 96. gads spēlē NLA jau un nesen 4 valstu turnīrā pēc statistikas Bukarts tāpat viņu nevāji izfukāja (1+1) pret Bukarta (3+4)....

NHL spēlētāju pirms laika neviens nebāž, tur nav neviena U18 vecumā un tāpat tur nav neviena, kas nevelk to līmeni (Pelšs), tad kāpēc mums tagad jāprasa tas no RD likt komandā tos, kas nevelk līmeni.... Ja Biezais vai Bičevskis ir labāki čekeri par Upīti, tad varbūt lai Upītis vēl uz gadu uz Liepāju aizbrauc vai kur, nevis smok 4. maiņā....

  -1 [+] [-]

, 2013-03-05 14:45, pirms 11 gadiem
Eliteprospects.com - Valentin Zykov

Vo čalis pagājušogad MHL neko nerādīja, šogad 1. raunds NHL draftā būs. Vai tas, ka viņš MHL spēlēja, nevis KHL vai vēl kur kaut ko ietekmēja. Visticamāk, ka ne. Tāpat kā tas, ka Jakupovs pirms šīs sezonas spēlēja junioru līgā... nevis AHL, KHL vai kur citur.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-05 14:45, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Nekad nesapratīšu šo fenomenu, kā nākas tas, ka Indrašis izrādījās hokejam derīgs tikai tad, kad atnāca Indiānis un ar pirkstu iebakstīja acī, kas šis spēlētājs var?
Kur visas iepriekšējās sezonas laikā skatījās lielā somu hokeja leģenda? Kur skatījās viņa labā roka Ābols? Kur skatījās Opuļskis un Sējējs?
Brīnumi nenotiek, spēlētājs nevar divu nedēļu garas treniņnometnes laikā tik strauji progresēt.
Tāpēc kārtējo reizi rodas jautājumi RD vadībai par jauno spēlētāju izmantošanu/neizmantošanu. Nav Latvijas hokeja resurss tik liels lai mētātos apkārt ar talantiem.
RD vadībai vajadzētu doties izbraucienā uz Kauņu pie Žalgira, paskatīties cik tur rūpīgs darbs tiek ieguldīts jauno spēlētāju skautošanā, skološanā un izmēģināšanā. Lietuvas basketbola resurss nav lielāks kā Latvijas hokeja resurss, bet viņi no tā izspiež visu iespējamo, tur pie jaunatnes tiek piesaistīti lielā kluba treneri, kas visu laiku tur roka uz pulsa, strādā ar jaunajiem lai tie pēc iespējas drīzāk varētu papildināt lielo komandu, aizstātu tos leišus, kas dodas prom. Turpretī RD gadījumā dažkārt šķiet, ka HKR vispār pastāv tikai tāpēc, ka tāda ir KHL prasība. Cik reižu sezonā HKR spēlēs parādās RD treneri? Vai vadošos HKR spēlētājus piesaista lielās komandas treniņiem?
Kur teikts, ka nav pazaudēti vēl trīs četri Indraši, kuri RD nav iespēlēti tikai tāpēc, ka dažs labs, kurš šos spēlētājus redzējis 1-2 spēlēs sezonā domā, ka viņi tam nav gatavi?
Nebūtu Nolans pamanījis Miku, viņš šobrīd vēl aiz vien ''nebūtu gatavs''.
Tur tā lieta, ka nav Latvijā to speciālistu, kas to talantu spēj saskatīt un strādāt ar to.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-05 14:47, pirms 11 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Tur tā lieta, ka nav Latvijā to speciālistu, kas to talantu spēj saskatīt un strādāt ar to.
Un Indrašis tika atrasts kāpostos, čalis, kurš vispār nav ārpus Latvijas nekad spēlējis, gandrīz vai ūnikums Latvijas hokejā... un nez kāpēc ticis tālāk par ārzemju supertreneru un iespēju meklētājiem vienaudžiem.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-05 14:49, pirms 11 gadiem
Ozoliņš, Žoltoks, Skrastiņš, Skudra, Balderis, Irbe visi izauga par hokejistiem Latvijā, viņus trenēja tie paši treneri, kas tagad trenē jauno paaudzi (nu vai viņu skolnieki)... Tiešām Latvijā nav ne treneru, ne kā cita un neviens vispāŗ neko nesaprot no hokeja...

Besī man tā kanādiešu vai amerikāņu 3. šķiras gavnotreneru slavēšana (pie kādiem parasti tiek mūsu jaunie talanti, kas agri bēg prom no Latvijas)...

     [+] [-]

, 2013-03-05 14:49, pirms 11 gadiem
Man tās Spilvas buņdžiņas ir virsū tekstam un traucē lasīt, vai tas ir normāli ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 65 komentāri