Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsums atgriežas ar 1+1, "Dynamo" izcīna punktu Ufā

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Karsums atgriežas ar 1+1, "Dynamo" izcīna punktu Ufā
Mārtiņš Karsums
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā laukumā pēc ilgstošas savainojuma ārstēšanas pirmdien veiksmīgi atgriezās latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums, kura pārstāvētais klubs Maskavas "Dynamo" izbraukumā izglābās pamatlaika pēdējā minūtē, taču pagarinājumā ar 2:3 piekāpās Ufas "Salavat Yulaev".

Mārtiņš Karsums, kurš pēdējo reizi laukumā bija devies 15. oktobrī, Ufā mača sestajā minūtē atklāja rezultātu, izvirzot “Dynamo” vadībā. “Salavat Yulaev” hokejisti kļūdījušies savā zonā, zaudējot ripu, tā nokļuva pie Mihaila Aņisina, kurš pāradresēja to pie vārtu staba dežūrējošajam Karsumam. Latviešu uzbrucējam nesagādāja grūtības no tuvas distaces triekt ripu vārtos, gūstot savus otros vārtus sezonā un izvirzot “Dynamo” vadībā (0:1).

Maskaviešu prieki bijuši ļoti īsi, jo jau 30 sekundes vēlāk vārtsarga Ivana Bočarova atvairīto ripu vārtos pielaboja Envers Ļisins, panākot 1:1. Spēle turpinājās līdzīgā cīņā, kurā aizsardzība un vārtsargi – “Dynamo” vārtsargs Bočarovs un nule par līgas nedēļas labāko vārtsargu atzītais Bens Skiīvenss, bijuši pārāki pār uzbrucējiem. Spēles otrajā trešdaļā maskavieši nedaudz mazinājuši apgriezienus un neliels pārsvars jau bija Ufas kluba rokās. Nepilnas piecas minūtes pirms otrās trešdaļas beigām “Salavat Yulaev” realizēja skaitlisko vairākumu, vārtus gūstot Tēmu Hartikainenam (2:1).

Spēles trešajā trešdaļā pārsvars piederēja viesiem, bet laukuma saimnieki, jo tuvāk bija pamatlaika galotne, jo vairāk domāja par pārsvara noturēšanu. Pamatlaika galotnē dinamieši nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un panāca izlīdzinājumu. Kad līdz beigu signālam bija atlikušas 25 sekundes, Karsums meta pa vārtiem, Skrivenss ripu atvairīja, taču tā atlēca pie Andreja Aļeksejeva, kursš raidīja to vārtos, glābjot “Dynamo” – 2:2 un pagarinājums.

Pagarinājuma pirmajā minūtē “Dynamo” uzbrucējs Mihails Varnakovs tikai ar noteikumu pārkāpumu apturēja sāncenšu reidu pie vārtiem un Maskavas klubs palika skaitliskajā mazākumā. To izturēt neizdevās un Hartikeinens pēc Linusa Ūmarka piespēles eleganti pārspēja Bočarovu, nodrošinot “Salavat Yulaev” uzvaru ar 3:2.

Mārtiņš Karsums spēli aizvadīja “Dynamo” pirmajā maiņā, laukumā pavadīja 17 minūtes un 44 sekundes, guva vienus vārtus, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, uzvarēja vienu iemetienu no pieciem, kā arī izdarīja piecus spēka paņēmienus. Karsumam šis bija otrais vārtu guvums un desmita rezultatīvā piespēle sezonā.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2017-12-04 18:34, pirms 7 gadiem
Maskavas “Dynamo” izbraukumā izglābās pamatlaika pēdējā minūtē, taču pagarinājumā ar 2:3 piekāpās Ufas “Salavat Yulaev” komandai. Karsumam atgriešanās izdevusies lieliska, jo tieši viņš guva Maskavas kluba vienīgos vārtus šajā mačā, kā arī izdarīja rezultatīvu piespēli. Karsums tika pie sava otrā vārtu guvuma sezonā.

Autor,varbūt palabosi.Dinamo zaudēja ar 2:3 un VIENīGOS vārtus guva KarsumsVai SC konkurence? Kurš pirmais publicēs rakstu?Toties lasītājiem jālabo autora lažas

     [+] [-]

, 2017-12-04 18:35, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Maskavas “Dynamo” izbraukumā izglābās pamatlaika pēdējā minūtē, taču pagarinājumā ar 2:3 piekāpās Ufas “Salavat Yulaev” komandai. Karsumam atgriešanās izdevusies lieliska, jo tieši viņš guva Maskavas kluba vienīgos vārtus šajā mačā, kā arī izdarīja rezultatīvu piespēli. Karsums tika pie sava otrā vārtu guvuma sezonā.

Autor,varbūt palabosi.Dinamo zaudēja ar 2:3 un VIENīGOS vārtus guva KarsumsVai SC konkurence? Kurš pirmais publicēs rakstu?Toties lasītājiem jālabo autora lažas
paldies

  -2 [+] [-]

, 2017-12-04 18:53, pirms 7 gadiem
Tiešām svarīga ziņa par Maskavas Dynamo spēlētāju?
Slēpts komentārs: Karogspliivo

     [+] [-]

, 2017-12-04 19:31, pirms 7 gadiem
Kopš kura laika Karsums Dynamo spēlē? Nesen vēl Tampa bay lightning spēlēja, bet nu formas jau līdzīgas, mazliet pie photoshopa piestrādā un var uzpliķēt to D burtu uz vidukļa

     [+] [-]

, 2017-12-04 20:56, pirms 7 gadiem
viņam tak celis beigts