Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL nedēļas labākie spēlētāji – Tarki, Blataks un Mortensons

Jānis Pārums

KHL nedēļas labākie spēlētāji – Tarki, Blataks un Mortensons
Īro Tarki
Foto: Itar Tass/Scanpix

Par Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem atzīti Īro Tarki, Miroslavs Blataks (abi Ufas "Salavat Yulaev") un Tonijs Mortensons (Sanktpēterburgas SKA).

Labākā vārtsarga gods ticis "Salavat Yulaev" vārtu vīram Īro Tarki, kurš divās spēlēs palīdzēja komandai izcīnīt divas uzvaras, turklāt vienā no spēlēm nostāvēja sausā. Vidēji spēlē Tarki atvairīja 97.8% metienu un ielaida 0.5 ripas.

Arī par labāko aizsargu atzīts "Salavat Yulaev" spēlētājs – Miroslavs Blataks. Viņš trijās uzvarētajās spēlēs guva divus vārtus un atdeva tikpat rezultatīvas piespēles, turklāt nopelnīja lietderības koeficientu +4.

Savukārt par labāko uzbrucēju nosaukts Tonijs Mortensons no Sanktpēterburgas SKA. Mortensons trijās spēlēs (SKA visās no tām uzvarēja) guva trīs vārtus, atdeva vienu rezultatīvu piespēli un nopelnīja lietderības koeficientu +5.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...