Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sponsori aizkavē "Atlanta" finansēšanu

Sponsori aizkavē "Atlanta" finansēšanu
Vai Rejam Emerijam drīz nāksies uztraukties arī par savas algas drošību?
Foto: ITAR-TASS

KHL kluba Maskavas apgabala "Atlant" ģenerāldirektors Leonīds Vaisfelds paziņojis, ka daži viņa komandas sponsori aizkavējot naudas maksājumus kluba kasē.

"Ir nelielas problēmas ar aizkavētiem naudas maksājumiem no dažiem sponsoriem, bet tās tiek un arī tiks risinātas neatkarīgi no tā cik ātri beigsies finanšu krīze" paziņojis Vaisfelds.

Tāpat ģenerāldirektors izteicās, ka KHL vadība šādas problēmas nekādi nevar atrisināt un, ka darbojošos spēlētāju kontraktu samazināšana jau šīs sezonas laikā ne viņa pārstāvētajā, ne arī citos klubos nav iespējama, jo tādā gadījumā tikpat labi var slēgt bodīti ciet pavisam.

Jau vairāki KHL klubi pēdējo dienu laikā ir paziņojuši par finanšu problēmām saistībā ar esošo finanšu krīzi, tomēr, pēc klubu runasvīru teiktā, nevienā klubā situācija vēl neesot kritiska. Tāpat klubi ir aicinājuši KHL vadību kaut ko darīt šajā situācijā, tostarp pieņemt jau minēto ideju par klubu spēlētāju līgumu centralizētu samazināšanu.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

     [+] [-]

, 2008-12-02 15:42, pirms 16 gadiem
.

  -1 [+] [-]

, 2008-12-02 19:16, pirms 16 gadiem
viņiem nauda pietiek lai piemet kādu kapeiciņu Dinamo