Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Čerepovecas uzbrucējs: "Rīgas "Dinamo" ir ļoti spēcīga komanda ar tehniskiem aizsargiem"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Čerepovecas uzbrucējs: "Rīgas "Dinamo" ir ļoti spēcīga komanda ar tehniskiem aizsargiem"
Mikaels Telkvists
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Rīgas "Dinamo" piektdien izbraukumā nervozā spēlē pieveica Čerepovecas "Severstal" (1:0). Rīdzinieku uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs atzīst, ka tā nebija labākā spēle, tomēr rezultāts ir sasniegts. Savukārt pretinieku uzbrucējs Pāvels Dedunovs atzīst, ka rīdziniekiem ir labs vārtsargs, tehniski aizsargi un ļoti spēcīga komanda.

"Šī nebija mūsu labākā spēle. Dažreiz izdodas sasniegt rezultātu arī ar ne pārāk labu sniegumu. mačs bija smags, bet interesants. Komandas spēlēja atklāto hokeju. Uzskatu, ka rezultāts neatbilst spēlei. Abas komandas varēja gūt vairāk vārtu," norāda Aleksandrs Ņiživijs un skaidro Rīgas kluba labos rezultātus šajā sezonā. "Mūsu kolektīvs spēlē kā komanda, visi ir viens par otru. Protams, arī teicams vārtsargu sniegums mums palīdz sasniegt uzvaras."

Rīgas kluba zviedru vārtsargs Mikaels Telkvists atvairīja visus 40 metienus. "Severstal" vienības uzbrucējs Pāvels Dedunovs bija viens no tiem, kurš nespēja gūt vārtus. "Mēs zaudējām, jo neizmantojām izveidotos momentus. "Dinamo", protams, ir labs vārtsargs, bet droši vien mēs nebijām pietiekoši savākušies uzbrukumā. Pat vienu ripu nevarējām iemest. Beigas izvērtās nervozas - centāmies rīdziniekus izsist no līdzsvara, spēlējām ķermenī," saka čerepoveciešu uzbrucējs. "Treneri jau pirms spēles teica, ka "Dinamo" ir ļoti spēcīga komanda ar tehniskiem aizsargiem. Tā arī bija."

4 spēļu izbraukuma sērijā "Dinamo" izcīnīja 9 punktus, pēcspēles metienos zaudējot SKA, kā arī uzvarot "Atlant" (2:1 PM), "Lokomotiv" (2:1) un "Severstal" (1:0). Rietumu konferencē pēc 23 spēlēm rīdzinieki stabili ieņem 3. vietu. Pēc izlašu pārtraukuma nākamā spēle būs savā laukumā, kur 13. novembrī pretī stāsies Astanas "Barys".

Izmantotie resursi:
rsport.ru

 +10 [+] [-]

, 2013-11-02 15:02, pirms 11 gadiem
lielisks izbraukums ar 9 punktiem

  +5 [+] [-]

, 2013-11-02 15:49, pirms 11 gadiem
Kāds no maskavas spartak spēlētājiem teica, ka Dinamo ir pretīga komanda, te, ar tehniskiem aizsargiem un labu vārtsargu. Laikam jau inteliģenca Čerepovecā ir augstākā līmenī....

  +7 [+] [-]

, 2013-11-02 15:55, pirms 11 gadiem
kastasir rakstīja: Kāds no maskavas spartak spēlētājiem teica, ka Dinamo ir pretīga komanda, te, ar tehniskiem aizsargiem un labu vārtsargu. Laikam jau inteliģenca Čerepovecā ir augstākā līmenī....
Sportā ne vienmēr tas, ka pret tevi spēlēt ir pretīgi, ir jāuztver negatīvi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-02 16:59, pirms 11 gadiem
Vardus (neprijatnij vai prativnij) var tulkot ka pretigs un ka nepatikams pretinieks,laikam jau bija domats nepatikams nevis pretigs,to interviju atceros,vienkarsi raksta autors laikam nebija pareizi izstulkojis.

  +2 [+] [-]

, 2013-11-02 17:04, pirms 11 gadiem
Olegs ar MVD,Dinamo un ari SKA to ir izbaudijusi PO.Man skiet ka kaut ko lidzigu ari Olegs ir teicis.