Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" - "Sochi" 2:3 PM, spēle galā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" - "Sochi" 2:3 PM, spēle galā
Jakubs Sedlāčeks
Foto: Viadislavs Proškins, f64

Piecus zaudējumus pēc kārtas piedzīvojušais Rīgas "Dinamo" mājas spēļu sērijas noslēgumā uzņem "Sochi", kas, pateicoties piecu uzvaru sērijai, uzlēcis līdz Rietumu konferences ceturtajai vietai. Laukuma saimnieku vārtos Jakubs Sedlāčeks, bet citas izmaiņas no iepriekšējās spēles nav.

Rīgas "Dinamo" – "Sochi"

Vārti: 2:49 Morozovs (Fantenberjs) 0:1, 13:20 Saulietis (Skvorcovs) 1:1, 34:45 Sestito (Meija) 2:1, 59:05 Mamkins (vair.) 2:2
Soda minūtes: 8:8
Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks – Konstantīns Baruļins

Pēcspēles metienu sērija:

Pirmais met Šags, tieši virsū vārtsargam. Garām met arī pretinieks.

Ripu vārtos nenogādā arī Jeļisejevs, bet Morozovs izcili skaisti apspēlē Sedlāčeku. 0:1

Saulietis netrāpa, un "Dinamo" zaudē.

Papildlaiks beidzies, rezultāts joprojām 2:2, un trešajā "Dinamo" spēlē pēc kārtas būs nepieciešami pēcspēles bullīši.

60` Trīs punktu vietā "Dinamo" nu spiesta cīnīties par diviem punktiem papildlaikā.

60` Nu ko... 2:2. Noraidījums izrādās ļoti sāpīgs, jo Sočiem vajag tikai pāris sekundes, lai pēc iemetiena vairākumā raidītu ripu vārtos.

59` Soču vārti bija tukši, bet Malenam neizdevās trāpīt tajos. Vēl lielāka nelaime ir kļūda nomainoties, un "Dinamo" saņem divu minūšu noraidījumu par sešiem laukuma spēlētājiem.

59` Soču komanda turpina meklēt iespējas izlīdzināt rezultātu, taču pie patiesi bīstamiem momentiem netiek.

53' Viltīgs metiens aizsarga aizsegā Koltona Gilīsa izpildījumā. Pēcāk momentu izveido arī Miķelis Rēdlihs. Rīdzinieki arvien ir bīstamāki, bet momentus veido arī viesi.

50' Momentus pie "Sochi" vārtiem rada gan trešā maiņa (Pjotrs Ščastļivijs), gan ceturtā maiņa (Gunārs Skvorcovs). Iespējas paliek neizmantotas.

45' Pretuzbrukums divi pret vienu, bet atkal Džastina Šaga piespēle nesasniedz mērķi. Šoreiz viņam pievienojās Koltons Gilīss, tomēr kanādietis nespēja aizsniegties līdz ripai.

42' Turpinot otrās trešdaļas ritmā, pirmo momentu izveido rīdzinieki, bet ar Gunta Galviņa metienu no distances galā tiek "Sochi" vārtsargs, kamēr Mikam Indrašim neizdodas tikt pie atlēkušās ripas.

41' Sākusies noslēdzošā trešdaļa, kurā rīdziniekiem jānosargā vienu vārtu pārsvars, lai pārtrauktu piecu zaudējumu sēriju.

40' Noslēgusies otrā trešdaļa, kurā Rīgas "Dinamo" izvirzījās vadībā, pateicoties pirmajam Tima Sestito vārtu guvumam pēdējo 12 maču. Viņš nebija izcēlies kopš 19. septembra.

40' Ēriks O'Dels izraujas vienatnē pret Jakubu Sedlāčeku, bet čehs ņem virsroku duelī.

38' Ticis garām diviem aizsargiem, Pjotrs Ščastļivijs nonāk vienatnē pret vārtsargu, bet "Sochi" glābj vārtu stabs.

38' Sagaidījis piespēli no aizvārtes, Patriks Mulens met tālajā stūrī, tomēr viesus glābj Konstantīns Baruļins. Pēcāk seko bīstama piespēle gar vārtiem Tima Sestito izpildījumā, taču Rīgas "Dinamo" vairākumu nerealizē.

36' Pjotra Ščastļivija reids sagādā rīdziniekiem vēl vienu skaitlisko vairākumu.

35' Rīgas "Dinamo" izvirzās vadībā ar 2:1. Saņēmis piespēli labajā iemetiena aplī, Tims Sestito pietuvojas vārtiem un trāpa tuvajā devītniekā. Amerikānim pirmie vārti kopš 19. septembra.

34' Džastins Šags veic reidu no labās malas, apslido sāncenšu vārtus un mēģina ieslidināt ripu tuvajā stūrī, bet Konstantīns Baruļins pagūst pārvietoties un špagatā glābt "Sochi".

32' Pēc Gunta Galviņa piespēles lieliskā pozīcijā nonāk Gints Meija, tomēr kapteinim neizdodas pārspēt "Sochi" vārtsargu. Liels spiediens Rīgas "Dinamo" izpildījumā, taču momenti vairākumā paliek neizmantoti.

30' Klupināšana pret Patriku Mulenu aiz rīdzinieku vārtiem dod otro vairākumu otrajā trešdaļā.

29' Ēriks O'Dels pēc metiena no distances tiek pie atlēkušās ripas, bet to kritienā no tukšiem vārtiem izsit Koltons Gilīss. Laukuma saimniekiem izdodas izturēt mazākumu.

27' Kaspars Saulietis pārkāpj noteikumus laukuma stūrī un atstāj Rīgas "Dinamo" mazākumā.

26' "Sochi" pietur ripu aiz rīdzinieku vārtiem, līdz neiztur Jēkabs Rēdlihs, kurš dodas virsū pretiniekam, tādējādi atstājot brīvu Igoru Ļevicki. Tomēr viņa metiens no tuvas distances lido tieši virsū Jakubam Sedlāčekam.

25' Laukuma saimniekiem neizdodas izmantot spēlētāja pārsvaru. Miķeļa Rēdliha metiens bloķēts, bet Oskars Cibuļskis no zilās līnijas tā arī neuzmet, lai gan vārtu priekšā atradās divi komandas biedri, kuri traucēja vārtsargam.

23' Pretuzbrukums divi pret vienu, bet Edgaram Kuldam neizdodas nogādāt ripu līdz Nikolajam Jeļisejevam. Taču epizode noslēdzas ar bloķēšanu pret Jēkabu Rēdlihu un pirmo vairākumu mājiniekiem.

22' Jakubs Sedlāčeks kļūdās aiz vārtiem, uzdāvinot ripu pretiniekam, taču laikā pagūst atpakaļ, lai glābtu komandu.

21' Sākusies otrā trešdaļa.

20' Noslēgusies pirmā trešdaļa, kuras pirmajā daļā dominēja viesi, otrajā – laukuma saimnieki.

19' Rupja kļūda Georgija Pujaca izpildījumā, kuru apzog Ivans Zaharčuks. Viņš uzreiz nonāk aci pret aci ar Jakubu Sedlāčeku, bet duelī virsroku ņem rīdzinieku vārtsargs.

18' Miķelis Rēdlihs no aizvārtes atrod Krišjāni Rēdlihu, kuram netraucēts metiens no pašas vārtu priekšas, bet Sočus glābj vārtsargs Konstantīns Baruļins.

17' Rīgas "Dinamo" izdodas izturēt mazākumu, lai gan "Sochi" izveidoja vairākus momentus. Bīstamākais bija pretinieku rezultatīvākā spēlētāja Iļjas Krikunova metiens no labās malas, tomēr viņš netrāpīja tālajā stūrī.

15' Tiklīdz izdevies pārņemt iniciatīvu, Tims Sestito, kurš vārtus nav guvis turpat mēnesi, nopelna divu minūšu noraidījumu par turēšanu ar nūju.

14' Pretuzbrukums trīs pret vienu Rīgas "Dinamo" leģionāru izpildījumā, bet Džastins Šags izdara neprecīzu piespēli, tādējādi Patrikam Mulenam neizdodas uztvert ripu.

14' Rīgas "Dinamo" izdodas izveidot pirmo momentu un uzreiz panākt izlīdzinājumu – 1:1. Gunāra Skvorcova aktivitāte palīdz nogādāt ripu līdz Kasparam Saulietim, kurš no tuvas distances trāpa tālajā stūrī, gūdams pirmos vārtus sezonā.

13' Igora Ignatuškina solo, bet arī viņu aptur Jakubs Sedlāčeks. Pārliecinošs sniegums "Sochi" izpildījumā, ko nevar teikt par laukuma saimniekiem, kuri pirmo 12 minūšu laikā nav izveidojuši nevienu nopietnu momentu.

12' Bīstams viesu pretuzbrukums divatā pret vienu aizsargu. Pāvels Padakins nogādā ripu līdz Ivanam Zaharčukam, tomēr pirmās maiņas uzbrucējs nespēj tuvcīņā pieveikt Jakubu Sedlāčeku.

9' Notikumus laukumā pēc izvirzīšanās vadībā kontrolē Soču hokejisti. Viņi iespieduši mājiniekus zonā un izdara vairākus metienus no zilās līnijas, tomēr sāncenšu pašaizliedzīgais sniegums neļauj dabūt ripu līdz vārtiem. Laukuma otrā galā jeb Rīgas "Dinamo" uzbrukuma zonā nenotiek tikpat kā nekas.

3' Pirmajās minūtēs karsti arī pie laukuma saimnieku vārtiem, un "Sochi" izmanto momentu, atklājot rezultātu – 1:0. Jegors Morozovs skaisti ieiet uzbrukuma zonā, tiek metiena pozīcijā un no kreisās malas trāpa tālajā devītniekā. Viņam pirmie vārti sezonā.

2' Miks Indrašis pretinieku zonas vidū atrod Timu Sestito, kura metienu tuvajā stūrī atvaira Konstantīns Baruļins. Rīdzinieku otrajam virknējumam izdodas aizķerties pretinieku zonā un izveidot vairākus momentus.

1' Spēle ir sākusies.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Jakubs Sedlāčeks (Jānis Kalniņš); Georgijs Pujacs – Patriks Mulens, Guntis Galviņš – Oskars Cibuļskis, Krišjānis Rēdlihs – Jēkabs Rēdlihs, Kristaps Zīle; Džastins Šags – Koltons Gilīss – Miķelis Rēdlihs, Miks Indrašis – Tims Sestito – Gints Meija, Nikolajs Jeļisejevs – Pjotrs Ščastļivijs – Edgars Kulda, Kaspars Saulietis – Māris Bičevskis – Gunārs Skvorcovs.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1416 554 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-21 19:05, pirms 7 gadiem
Aiz vaiga!!!

  -1 [+] [-]

, 2016-10-21 19:09, pirms 7 gadiem
TRTD dar ko var dar ko var, Soči mūs uzvarēs

  +1 [+] [-]

, 2016-10-21 19:11, pirms 7 gadiem
HMB-PARTORPEDAM rakstīja: Vai tam zhlembatajam neaiziet ka kaste 90% ir jastav Bishopam nevis tam caurajam Murdlaachekam???

Bet poh stabili sochi tatad
99%, ka tēvam bij kas cits caurs, ka radusies tāda atsaldēta meita viņam kā tu

     [+] [-]

, 2016-10-21 19:12, pirms 7 gadiem
Kur Dārziņš?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-21 19:14, pirms 7 gadiem
gjenga rakstīja: Kur Dārziņš?
Bučojas gardrobē ar Mikeli.

     [+] [-]

, 2016-10-21 19:16, pirms 7 gadiem
HMB-PARTORPEDAM rakstīja: Vai tam zhlembatajam neaiziet ka kaste 90% ir jastav Bishopam nevis tam caurajam Murdlaachekam???

Bet poh stabili sochi tatad
Bishops varētu vēl izvilkt neizšķirtu,bet Murdlāčeks ielaidīs 3 ripas 1. periodā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-10-21 19:18, pirms 7 gadiem
HMB-PARTORPEDAM rakstīja: tevi atnesa vaarna ne staarkis, tapec tu kaa klukste te sten un vaidi visu laiku
tevi vispār ar trekteri iepildīja mātei vāverēnā...

  +1 [+] [-]

, 2016-10-21 19:18, pirms 7 gadiem
HMB-PARTORPEDAM rakstīja: tagad modee ir teikt maigojas
bucojas penchi
maigoties tu vari ar spoguli meitiņ
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-21 19:19, pirms 7 gadiem
HMB-PARTORPEDAM rakstīja: lai vai kaa tur bijis un nebijis, es vismaz esmu homo sapiens, kamer tu piederi animal planetam
homo sapisiens tu esi bijis, esi un vienmēr būsi..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-21 19:21, pirms 7 gadiem
HMB-PARTORPEDAM rakstīja: he he, arhiv tas tu?
divi arhīvi meitiņ.. sēdi bikšelēs meitiņ, un paglaudi vāverēnu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-21 19:24, pirms 7 gadiem
Noraidījums gols, jo Sedlāčeks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-21 19:25, pirms 7 gadiem
HMB-PARTORPEDAM rakstīja: pirms menesha pa animal planet skatijos ka viena shimpanze apguvusi rakstitprasmi. Tas lkm tu

Kaa reiz pirms menesa regojies
savus vecākus neredzēji tur gadījumā?

     [+] [-]

, 2016-10-21 19:26, pirms 7 gadiem
HMB-PARTORPEDAM rakstīja: rimstaas kepki
nez zem kāda nickname būsi zināms pēc spēles gan jau ka: HuļiSočiZaudēja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-21 19:27, pirms 7 gadiem
HMB-PARTORPEDAM rakstīja: nee bet tavejie kidaja sapuvushu koijotu
tie jau bij tavējie ko tur ķidāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-21 19:28, pirms 7 gadiem
HMB-PARTORPEDAM rakstīja: he he, laabs humors!!
tā jau arī būs purvadūķi..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-21 19:29, pirms 7 gadiem
HK Sočiem pagājušajā gadā bija smukas formas, tagad kaut kāds sūds!

     [+] [-]

, 2016-10-21 19:29, pirms 7 gadiem
HMB-PARTORPEDAM rakstīja: lab pietiksies kepkas, saprotu ka visi paslaik staro un spano par uzvaru taku

parunasim pec speles
zem kāda vārda meklēt tevi ? zem arhīveļa vai kristapa?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-21 19:31, pirms 7 gadiem
Nu tad b*e par uzvaru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-21 19:32, pirms 7 gadiem
HMB-PARTORPEDAM rakstīja: Bet tie suudi izsmeres un sasmeres musu Meitenes nepajokam
skaties ka tevi neizsočo pēc spēles ar sūūtainu mietu meitiņ
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1416 554 komentāri